تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 167 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام لطفا" تفاوت این tv ها رو از لحاظ امکانات با هم بگین تا بتونم انتخاب بهتری نسبت به قیمتشون بکنم مرسی.

Samsung LED 55ES7770
    Samsung LED 55ES7750
    Samsung LED 55ES6980
    Samsung LED 55ES6950
    Samsung LED Smart 55ES8880‎
    Samsung LED Smart 55ES7770‎‎
    Samsung LED Smart 55ES6980

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام لطفا" تفاوت این tv ها رو از لحاظ امکانات با هم بگین تا بتونم انتخاب بهتری نسبت به قیمتشون بکنم مرسی.

Samsung LED 55ES7770
    Samsung LED 55ES7750
    Samsung LED 55ES6980
    Samsung LED 55ES6950
    Samsung LED Smart 55ES8880‎
    Samsung LED Smart 55ES7770‎‎
    Samsung LED Smart 55ES6980

دوست عزیز
    اول اینکه چرا مدلها را تکراری نوشتید چون همه این مدلها smart هستند دوم اینکه بسته به بودجهتان می توانید از آنها استفاده کنید یعنی هرچه مدل آن بالا تر باشد به همان اندازه امکانات و کیفیت و سرعت پردازشش بالاتر است چون اطلاعات در این باره زیاد است به این سایت رفته و روی تصاویر تلویزیون کلیک کنید تا اطلاعات مربوط به همان تلویزیون را ببینید بعد بسته به بودجه تان خرید کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان هلپ می پلیــــز :
    من چن تا مشکل دارم : در مورد تلویزیون sony bravia kdl-nx710 LED اینم مشخصات کامل :

حالا سوالام :
    - چه طوری باید با گیرنده شبکه های داخلی که روش هست شبکه ها رو بگیرم ؟! بلد نیستم اصلا ...
    - چه طوری زیرنویس فارسی رو نشون میده ؟! اصلا میتونه ؟! یا فقط انگلیسی ؟
    - نمیشه کاریش کرد mkv نشون بده ؟!
    - این dlna رو چه طوری باید راه بندازم ؟!
    - پایه ای که زیرش هست فقط پایه هست یا اسپیکر هم هست ؟!

ممنون.................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان به نظرتون این مدل دیجیتال داره یا نه و چه جوری میشه فعال کرد ودر ضمن منو فارسی هم نیست میشه اونم بگید چیکار کنم .در مورد آپدیت کردنش هم یه راهنمایی بکنید که فایلشو از کجا بگیرم و چه جوری آپدیت کنم .اگه میشه کامل توضیح بدید.

model :samsung UA40F5300AR

model code: UA40F5300ARXRQ

ویرایش:
    دوستان من با روش زیر رفتم و تونستم دیجیتال و منو فارسی رو فعال کنم ولی اینبار زیر نویس ها درهم میاد البته رفتم سراغ کد گذاری فونت که اونجا دیگه عربی رو نداره
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ

برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-Iran واگر نداشت و هم می خواهید ساعت تلویزیو نتان دقیق باشد آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحهtuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

مشکل من اینجاست که من گزینه های
    sub option
    وlanguage-arabic
    وttx group
    و
    Region
    و
    PnP language
    را ندارم .تو رو خدا کمک کنید حالم گرفته .دیجیتال رو درست میکنم فونتا میریزه به هم و برعکس .راستش من دنبال اینم که دیجیتال باشه و فونتا رو درست نشون بده همین ومنو فارسی زیاد مهم نیست .ممنون میشم کمک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوب یکی جواب بده یا اصلا بگید نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سالم من توی منوی مخفی رفتم الان تایپ type و front color دستگاه رو چی بگذارم مدل UA40ES6960m است ریست هم کردم زنگ زدم سام میگه در اینده تصویرت میره باید پنل عوض کنی درست است چیزی که میگه .چون eeporm یک بکاپ میسازه از او استفاده میکند .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سالم من توی منوی مخفی رفتم الان تایپ type و front color دستگاه رو چی بگذارم مدل UA40ES6960m است ریست هم کردم زنگ زدم سام میگه در اینده تصویرت میره باید پنل عوض کنی درست است چیزی که میگه .چون eeporm یک بکاپ میسازه از او استفاده میکند .

دوست عزیز جواب شما را در این تایپیک دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان به نظرتون این مدل دیجیتال داره یا نه و چه جوری میشه فعال کرد ودر ضمن منو فارسی هم نیست میشه اونم بگید چیکار کنم .در مورد آپدیت کردنش هم یه راهنمایی بکنید که فایلشو از کجا بگیرم و چه جوری آپدیت کنم .اگه میشه کامل توضیح بدید.

ویرایش:
    دوستان من با روش زیر رفتم و تونستم دیجیتال و منو فارسی رو فعال کنم ولی اینبار زیر نویس ها درهم میاد البته رفتم سراغ کد گذاری فونت که اونجا دیگه عربی رو نداره

برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-Iran واگر نداشت و هم می خواهید ساعت تلویزیو نتان دقیق باشد آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحهtuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

sub option
    وlanguage-arabic
    وttx group
    و

Region
    و

PnP language
    را ندارم .تو رو خدا کمک کنید حالم گرفته .دیجیتال رو درست میکنم فونتا میریزه به هم و برعکس .راستش من دنبال اینم که دیجیتال باشه و فونتا رو درست نشون بده همین ومنو فارسی زیاد مهم نیست .ممنون میشم کمک کنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ویرایش:

sub option
    وlanguage-arabic
    وttx group
    و

Region
    و

PnP language
    دوست عزیز
    جواب شما را در این تایپیک دادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

باسلام تلویزیون بنده همه کانالها رو شناسایی وثبت می کند ولی فقط خرم اباد ایلام و بازار تصویر دارندوبقیه وقتی روشون قرارمی گیری پیغام hdservice میدهند این مشکل رو چه جوری حل کنم ضمنا فقط کشورهای اروپایی در اپشن ان وجود دارد ونمی توانم کشورهای غیر اروپایی رو پیدا کنم لطفا کمکم کنید
    با تشکر حسینی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •