تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 134 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    روت کردن رابطه اش با گارانتی چیه؟ + قابل برگشته؟
    گارانتی کلا میپره بله اگه فرصت آنروت رو داشته باشید قابل بازگشته

2. این کاربر از saeed bigdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی!!
    شنیدم توی جینجر برد (2.3) برای ریختن برنامه ها روی sd دیگه نیازی به روت و ... اینا نسیت ، درسته؟ میشه راحت ریخت روش؟؟
    + برای ارتقا باید روت بشه؟
    ++ ارتقاش کاری به گارانتی داره یا نه؟؟

مرسی

راستی من گوشیمو از خود نمایندگی پارس مایکروتل (ملت) گرفتم اما توی سایت مایکورتل سریالشو قبول نمی کنه قضیه چیه؟؟؟
    نمیدونم من خودم گوشیم رو که ایس (یا همون آس) هست میخوام آپدیت کنم ببینم چی میشه
    نه لازم نیست میتونی با KIES یا Odin آپدیت کنید فقط قبل و بعدش full wipe کنید.
    نه اصلا ربطی به گارانتی نداره

4. این کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

نمیدونم من خودم گوشیم رو که ایس (یا همون آس) هست میخوام آپدیت کنم ببینم چی میشه
    نه لازم نیست میتونی با KIES یا Odin آپدیت کنید فقط قبل و بعدش full wipe کنید.
    نه اصلا ربطی به گارانتی نداره
    شرمنده یه سوال : full wipe چیه؟:d

+ در مورد قضیه سریال نامبر نظری ندارید؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شرمنده یه سوال : full wipe چیه؟:d

+ در مورد قضیه سریال نامبر نظری ندارید؟؟
    همون factory reset خودمونه
    سریال هم نمیدونم شرمنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

خيلي وقت بود كه ميخواستم يه گوشي آندرويدي خوب بگيرم و سر ازكار اين سيستم عامل دربيارم با توجه به اين كه تا بحال گوشي سيستم عامل دار نداشتم بعد از كلي جستجو و خوندن يه نفس كل صفحات اين تاپيك ديروز رفتم و اين گوشي رو خريدم.
    از شانس ما مثل اين كه زمينه اش تو بازار كم شده و با گارانتي مايكروتل كه ناياب بود و فقط يك مغازه داشت.

بهر حال چون تو اين زمينه تازه كار هستم دوستان يه لطفي كنند به اين چند تا درخواست ما هم جواب بدن:
    1- آموزش نحوه نصب نرم افزار ها و بازيها ( حداقل معرفي جايي كه بشه به اين آموزشها دسترسي داشت )
    2- هر چي سعي كردم نتونستم اس ام اس دريافتي رو فوروارد كنم . منو يا قلق خاصي داره؟
    3-همينطوري كه با گوشي ور مي رفتم 7 تا صفحه اسكرين ايجاد شده حالا دكمه اديت رو پيدا كردم كه وقتي ميزنم امكان remove رو ميده اما عملا" نميتونم صفحات اضافي رو پاك كنم

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

خيلي وقت بود كه ميخواستم يه گوشي آندرويدي خوب بگيرم و سر ازكار اين سيستم عامل دربيارم با توجه به اين كه تا بحال گوشي سيستم عامل دار نداشتم بعد از كلي جستجو و خوندن يه نفس كل صفحات اين تاپيك ديروز رفتم و اين گوشي رو خريدم.
    از شانس ما مثل اين كه زمينه اش تو بازار كم شده و با گارانتي مايكروتل كه ناياب بود و فقط يك مغازه داشت.

بهر حال چون تو اين زمينه تازه كار هستم دوستان يه لطفي كنند به اين چند تا درخواست ما هم جواب بدن:
    1- آموزش نحوه نصب نرم افزار ها و بازيها ( حداقل معرفي جايي كه بشه به اين آموزشها دسترسي داشت )
    2- هر چي سعي كردم نتونستم اس ام اس دريافتي رو فوروارد كنم . منو يا قلق خاصي داره؟
    3-همينطوري كه با گوشي ور مي رفتم 7 تا صفحه اسكرين ايجاد شده حالا دكمه اديت رو پيدا كردم كه وقتي ميزنم امكان remove رو ميده اما عملا" نميتونم صفحات اضافي رو پاك كنم

ممنون
    جواب سوال 2 : روي اون اس ام اس چند ثانيه انگشتتو نگه دار گزنه فوروارد مياد

سوال سومتم رو نيگاه ميكنم بهت ميگم

9. این کاربر از mojtaba182003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

ممنون
    1- فایل برنامه (apk) رو توی گوشی میریزی (بلوتوث یا کابل یا ...) بعد بازش می کنی ، ازت سوال می کنه می خوای نصب شه میزنی اره و نصب میشه (اولشم میگه این نرمافزار به چیا دسترسی پیدا می کنه)
    راه دیگش هم دانلود برنامه از برنامه ای مثله بازار یا کلا از اینترنته که وقتی دانلود تموم شد ازت می پرسه می خوای نصب کنی و ....
    2-همونطوری که گفتن باید روش نگه دارین انگشتو منوش باز میشه
    3-وقتی ادیت رو زدی باید صفحه مورد نظرتو بکشی و بندازی اون پایین که remove نوشته اینجوری پاک میشه ...

11. این کاربر از hsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad khar khoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون
    جواب 1 :من واسه ي ريختن نرم افزار ها وبازي هايي كه پسوندشون apk هست (يعني فقط فايل نسبي دارن) اين كار رو مي كنم : فايل هاي apk رو به يه محل خاص مثلا فلدر android داخل sd مي ريزم بعد با برنامه ي my files اون ها رو اجرا مي كنم وبعد گزينه ي نصب رو مي زنم.
    ولي بازي هايي كه ديتا همراهشون هست اول فايل apk رونصب مي كني سپس ديتا رو توي فلدري كه سايت آدرس داده مي ريزي.
    راستي يه چيزي:اگه موبايلت رو به كامپيوتر وصل كردي و كامپيوتر نشناخت usb dibuging mode رو از توي aplication كه خودش تو setting هست غير فعال كن.
    جواب 2 :دو انگشتت رو روي صفحه بزار وبه سمت هم نزديك كن يا دكمه فهرست بزن و بعدش edit رو بزن وبعد صفحه اي كه دوست دار ي نبا شه انگشتت رو چند ثانيه روش نگه دار بعدش بيارش پايين پايين(هنوز انگشتت رو رها نبايد بكني) بعد كه قرمز شد انگشتت رو رها كن در واقع بايد drag كني به سمت پايين.

13. 2 کاربر از mehrdad khar khoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نرم افزار جالبيه
    اموزش زبان انگليسي با شكل ها وبازي در واقع

uTalk English (American) v1.0

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by roxh58; 31-08-2011 at 03:03.

15. 6 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

بچه ها برنامه ای برای کنترل از راه دور تلویزیون یا لب تاب یا ... هست برای جیو؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •