گارانتی کلا میپره بله اگه فرصت آنروت رو داشته باشید قابل بازگشته
گارانتی کلا میپره بله اگه فرصت آنروت رو داشته باشید قابل بازگشته
نمیدونم من خودم گوشیم رو که ایس (یا همون آس) هست میخوام آپدیت کنم ببینم چی میشه
نه لازم نیست میتونی با KIES یا Odin آپدیت کنید فقط قبل و بعدش full wipe کنید.
نه اصلا ربطی به گارانتی نداره
شرمنده یه سوال : full wipe چیه؟:d
+ در مورد قضیه سریال نامبر نظری ندارید؟؟
همون factory reset خودمونه
سریال هم نمیدونم شرمنده
خيلي وقت بود كه ميخواستم يه گوشي آندرويدي خوب بگيرم و سر ازكار اين سيستم عامل دربيارم با توجه به اين كه تا بحال گوشي سيستم عامل دار نداشتم بعد از كلي جستجو و خوندن يه نفس كل صفحات اين تاپيك ديروز رفتم و اين گوشي رو خريدم.
از شانس ما مثل اين كه زمينه اش تو بازار كم شده و با گارانتي مايكروتل كه ناياب بود و فقط يك مغازه داشت.
بهر حال چون تو اين زمينه تازه كار هستم دوستان يه لطفي كنند به اين چند تا درخواست ما هم جواب بدن:
1- آموزش نحوه نصب نرم افزار ها و بازيها ( حداقل معرفي جايي كه بشه به اين آموزشها دسترسي داشت )
2- هر چي سعي كردم نتونستم اس ام اس دريافتي رو فوروارد كنم . منو يا قلق خاصي داره؟
3-همينطوري كه با گوشي ور مي رفتم 7 تا صفحه اسكرين ايجاد شده حالا دكمه اديت رو پيدا كردم كه وقتي ميزنم امكان remove رو ميده اما عملا" نميتونم صفحات اضافي رو پاك كنم
ممنون
جواب سوال 2 : روي اون اس ام اس چند ثانيه انگشتتو نگه دار گزنه فوروارد مياد
سوال سومتم رو نيگاه ميكنم بهت ميگم
1- فایل برنامه (apk) رو توی گوشی میریزی (بلوتوث یا کابل یا ...) بعد بازش می کنی ، ازت سوال می کنه می خوای نصب شه میزنی اره و نصب میشه (اولشم میگه این نرمافزار به چیا دسترسی پیدا می کنه)
راه دیگش هم دانلود برنامه از برنامه ای مثله بازار یا کلا از اینترنته که وقتی دانلود تموم شد ازت می پرسه می خوای نصب کنی و ....
2-همونطوری که گفتن باید روش نگه دارین انگشتو منوش باز میشه
3-وقتی ادیت رو زدی باید صفحه مورد نظرتو بکشی و بندازی اون پایین که remove نوشته اینجوری پاک میشه ...
جواب 1 :من واسه ي ريختن نرم افزار ها وبازي هايي كه پسوندشون apk هست (يعني فقط فايل نسبي دارن) اين كار رو مي كنم : فايل هاي apk رو به يه محل خاص مثلا فلدر android داخل sd مي ريزم بعد با برنامه ي my files اون ها رو اجرا مي كنم وبعد گزينه ي نصب رو مي زنم.
ولي بازي هايي كه ديتا همراهشون هست اول فايل apk رونصب مي كني سپس ديتا رو توي فلدري كه سايت آدرس داده مي ريزي.
راستي يه چيزي:اگه موبايلت رو به كامپيوتر وصل كردي و كامپيوتر نشناخت usb dibuging mode رو از توي aplication كه خودش تو setting هست غير فعال كن.
جواب 2 :دو انگشتت رو روي صفحه بزار وبه سمت هم نزديك كن يا دكمه فهرست بزن و بعدش edit رو بزن وبعد صفحه اي كه دوست دار ي نبا شه انگشتت رو چند ثانيه روش نگه دار بعدش بيارش پايين پايين(هنوز انگشتت رو رها نبايد بكني) بعد كه قرمز شد انگشتت رو رها كن در واقع بايد drag كني به سمت پايين.
نرم افزار جالبيه
اموزش زبان انگليسي با شكل ها وبازي در واقع
uTalk English (American) v1.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by roxh58; 31-08-2011 at 03:03.
بچه ها برنامه ای برای کنترل از راه دور تلویزیون یا لب تاب یا ... هست برای جیو؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)