قضیه فارسی نداشتن htc تو چیه
مشکل حل میشه
البته منظورم منوها نیست
تو send Received اس ام اس میگم
قضیه فارسی نداشتن htc تو چیه
مشکل حل میشه
البته منظورم منوها نیست
تو send Received اس ام اس میگم
با رام خاور میانه یا رامهای کوک شده و پچ های فارسی ساز مشکل فارسی حل میشه
xe با گارانتی یاس 940 تومن
sensation با گارانتی کامتل 795
xl بدون گارانتی 780
evo 3d بدون گارانتی 655
ال دیجیتال 90.10.20
به نظر شما در آینده امکان داره xl به قیمت سنسیشن معمولی برسه ؟
تجربه ثابت کرده که دیگه قیمت گوشی ها مثل سالهای قبل نیست که بعد از یه مدت عرضه و جا افتادن تو بازار بیاد پایین و
بیشتر به قیمت جهانی گوشی که مطابق با نرخ دلار هم هست حساب میشه ...
بالا پایین رفتن قیمتای این گوشی ها فقط در گرو تغییر نرخ دلار هست و بس ...
این قیمت دلار واقعا گند زد به قیمت تمام گوشیها![]()
Last edited by aha2012; 11-01-2012 at 00:14.
شما درست میگین من منظورم قیمت این گوشی تو بازار با زیاد و کم شدن قیمت دلار نبود منظورم همون نرخ جهانی که فکر کنم الان xl با سنسیشن هم قیمته ولی الان تو بازار ایران الکی گرونتر از سنسیشن است
امروز رفتم رو MIUIواسه تنوع خوبه البت واسه ماها که سنس داریم زیاد چشمگیر نیست اما افکت های گرافیکی باحالی داره ( ولی به سنس نمیرسه از نظر حرفه ای بودن ) رام بازی هم عالمی داره خدایی بدون رام بازی اندروید حال نمیده تا حالا تقریبا همه رام هایی که اومده رو امتحان کردم
ببینیم miui چند روز دووم میاره رو گیشیمون
![]()
سلام،من Galaxy S II دارم.الان مشتری 800 دارم میخوام بفروشم.Xe سرعتش به اس 2 میرسه؟یعنی ارزششو داره اونو بگیرم؟بعدشم من اصلا از iBeats استفاده نمیکنم.فقط باید پول اضافی بدم.البته XE رمش 768 که مال اس2 1gbو همچنین OTG هم داره.واقعا موندم ...دلیل اینکه میخوام عوضش کنم هم اینه که 1.از سنس خیلی خوشم میاد و 2.گوشی های htcافت قیمت چشمگیری ندارن.نظر شما چیه؟کلا بین Sensation و Sensation XE کدوم به صرفه تره؟اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین خوشحال میشم
سلام
من نزدیک دو ماهه که یک sensation XE خریدم...از همه چیزش راضیم به جز دو چیز!!!
اول اینکه مصرف شارژش خیلی بالاست که خوب این مشکل تقریبا تو تمومه اسمارت فونها وجود داره!
و دوم اینکه صدای هندزفریش و تبلیغاتی که برای بیتس اون میکردن نتونسته منو راضی کنه و این در حالیه که اکثرا میگن صداش واقعا محشره و این امر باعث شده من تو شک بیوفتم که نکنه چون گوشیما بدون گارانتی خریدم مثلا هندزفریش اصل نباشه!! تو یکی دیگه از انجمنها مطرح کردم و اونا گفتن از هندزفریم عکس بزارم...بعد از اینکه عکس گذاشتم گفتن اصله!!!
متاسفانه تو دوستا اسنا هم کسی نیست که این گوشیا داشته باشه و بتونم صداشا با هم مقایسه کنم!
فقط از فامیل یه نفر desire hd داشت که بنظر من اگه صدای هندزفریش از مال من کمتر نبود چیزی هم کم نداشت!!
لطفا راهنمایی کنید! چون بخاطر این دو تا عیب تصمیم گرفتم گوشیا بفروشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)