تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 241 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پس من چی؟
    .....................
    این خطاهای دامپ شما مال 6 روز پیش که قراردادین اگر بازم با این روشهایی که گفته شد باارور صفحه آبی مواجه شدین باید فایل دامچ ازنوع با همون برنامه پست اول قراربدین ابتدا ازهمه فایل پایین دانلود کنید اجراش کنید بزارین تا آخر کارش انجام بده اگر برنامه درایو مجازی روی سیستم هم دارین کلا با برنامه your unistaller پاک کنید درمرحله بعد کلید f8 ازصفحه کلید بزنید بعدش گزینه Safe Mode with Command Prompt انتخاب کنید این دستور مثل همین که نوشتم SFC /ScanFile=C:\Windows\System32\clfs.sys وارد کنید تو خط فرمان اولی بعدشم اینتر کنید درمرحله بعد این یکی دستور SFC /ScanFile=C:\Windows\System32\clfsw32.dll وارد کنید اینتر کنید بعدمdvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت با dvd بالا بیاین بعدش طبق سایت دوم شکل آخر که بصورت شکل گفته گزینه startup repair انتخاب کنید بزارین کارش انجام بده بعدشم سیستم ریستارت کنید درمرحله آخر وقتی که سیستم ریستارت شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamad611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام
    اول اینکه با عرض پوزش نمیدونم درسته که توی این تاپیک مشکلمو نوشتم یا نه !!! دوستان راهنمایی کنند
    1مدته بدون اینکه سخت افزار جدیدی به سیستم اضافه کنم موقع روشن کردن ازم میخواد که کلید f1 رو بزنم واسه رفتن به ستاپ ویا f2 رو بزنم واسه ادامه!!! با نصب مجدد ویندوز مشکل حل نشد. زمات Shut down هم یا blue screen میاد یا ریستارت میکنه سیستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من ویندوزم 7 هستش و 32 بیت .
    CPU coreI 2
    RAM=2Gb
    VGA on board
    board = G41MT D3 gIGABYTE
    بعد از دانلود یه فایل از اینرنت این مشکل پیش اومده
    فایل مینی دامپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل ریپورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید یه مشکلی برای سیستم من پیش اومده
    باید تو قسمت بایوس "load setup deafault" رو بزنم
    میخواستم ببینم این برای اطلاعات هاردم مشکلی به وجود نمیاره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    اول اینکه با عرض پوزش نمیدونم درسته که توی این تاپیک مشکلمو نوشتم یا نه !!! دوستان راهنمایی کنند
    1مدته بدون اینکه سخت افزار جدیدی به سیستم اضافه کنم موقع روشن کردن ازم میخواد که کلید f1 رو بزنم واسه رفتن به ستاپ ویا f2 رو بزنم واسه ادامه!!! با نصب مجدد ویندوز مشکل حل نشد. زمات Shut down هم یا blue screen میاد یا ریستارت میکنه سیستم.
    شمااز برنامه پست اول استفاده کنید بعدش فایلی که به وسیله اون برنامه ساخته میشه رو برای بررسی اینجا قراربدین

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

من ویندوزم 7 هستش و 32 بیت .
    CPU coreI 2
    RAM=2Gb
    VGA on board
    board = G41MT D3 gIGABYTE
    بعد از دانلود یه فایل از اینرنت این مشکل پیش اومده
    فایل مینی دامپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل ریپورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل خودتون یکجای دیگه آپلود کنید سروری که آپلود کردین مورد داره ترجیحا یک آپلود سنتر دیگه.

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

ببخشید یه مشکلی برای سیستم من پیش اومده
    باید تو قسمت بایوس "load setup deafault" رو بزنم
    میخواستم ببینم این برای اطلاعات هاردم مشکلی به وجود نمیاره؟
    سئوالتون این قسمت نباید مطرح میکردین نه مشکلی پیش نمیاد برای اطلاعات هارد فقط ستاپ مادربورد به حالت دیفالت یا همون شرکت سازنده برمیگرده.

7. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام ویندوز من 7 هست مدتیه وقتی سیستم رو روی حالت sleep یا hibernate میزارم و سپس روشن میکنم صفحه آبی دارم
    M.B:giga ep43t usb3
    RAM:Geil 2gig
    VGA:ati radeon hd 4670

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام ویندوز من 7 هست مدتیه وقتی سیستم رو روی حالت sleep یا hibernate میزارم و سپس روشن میکنم صفحه آبی دارم
    من همین مشکل رو دارم و هنوز درست نشده
    با این SpeedyPC Pro درست میشه یعنی دیگه تو این BlueScreenView اررور نشون نمیده ولی بازم اررور صفحه آبی رو میبینم
    چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یکی از فایلهای دامپ شما مربوط به درایو Bluetooth سیستم میشه که آپدیتش کنید یا بطور موقت disable کنید این درایور اینکار به وسیله برنامه System Explorer از سربرگ drivers برنامه میتونید انجام بدین مشکل دیگه مربوط به درایورهای سیستم میشه که همون ریست شدن سیستم تو حالت هایبرنت که اینکار باید انجام بدین برای driver genius ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم تمامی درایورهای مادربورد با این برنامه حتما آپدیت کنید برای آپدیتشم از v p n باید استفاده کنید در مرحله بعد درایور گرافیک خودتون از داخل سایت سازنده آپدیت کنید بعدش درایور قبلی رو بابرنامه driver sweeper پاک کنید برای پاک کردنشم باید ازداخل safe mode بالا بیاین درایور پاک کنید بعد بصورت عادی بالا بیاین درایور نصب کنید

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

در آغاز فعالیت Amirmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من مدتیه این مشکلو دارم دلیلش رو هم نمی دونم فقط وقتی کامپیوترو برای دانلود روشن می ذازم این اتفاق می افته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •