سلام
من سیستم اینه
cpu:intel 2600, main :p8p67 evo, ram: 8g xm3 ,vga: gtx 560 ti ,hard:500 sata 2
دربازی مشکلی ندارم وسرعت خوبه ولی یه خطایی شبیه افت فریم طوش میفته که اعصاب من رو خورد کرده عادیه یعنی به خاطر patch یا کرکشه یا مشکل از سیستمه منه؟؟
سلام
من سیستم اینه
cpu:intel 2600, main :p8p67 evo, ram: 8g xm3 ,vga: gtx 560 ti ,hard:500 sata 2
دربازی مشکلی ندارم وسرعت خوبه ولی یه خطایی شبیه افت فریم طوش میفته که اعصاب من رو خورد کرده عادیه یعنی به خاطر patch یا کرکشه یا مشکل از سیستمه منه؟؟
سلام من این بازی رو رو حالت همه چیز ultra باشه و رزلیشن 1440 *900 اجرا می کنم فریمم پابت رو 40 هست ولی موقع درگیری ها 35 30 هم میشه مشخصات دستگاه هم این هست به نظرتون بازی خوب اجرا شده ویندوز سون 64 بیت هم نصب هستش. رم اضافه کنم بهتر میشه؟ من این قضیه piority تو task manager رو روی حالت realtime گزاشتم ولی تو fps تغیری ندیدم تو سرعت بازی به نظرتون اثر داره؟
moderboard asus p8p67
intel core i5 2500k 3.30 ghz
ram 4gb 669mhz ddr3 1333
Vga nvidia Evga Geforce GTX 550 ti
hard Wenstern digital 1trabite black
power 700 green
Last edited by kamron_devil; 11-08-2011 at 23:38.
فریم ریتتون مناسبه
گرافیکتون گلوگاه هست و با افزایش رم هم افزایش فریم ریت نخواهید داشت
مرسی از جواب منظورتون از گلوگاه چی بود؟ یعنی گرافیکش کمه؟ اور کلاک بشه چی؟ البته بلد نیستم و این اور کلاک موقتی باید کرد یا میشه همیشه باشه؟چه کارت گرافیکی 60 fps رو روی حالت ultra میاره . دستگاهو تازه گرفتم 1.5 شده زورم میاد گرافیک رو دوباره عوض کنم. اگر shading که نمی دونم دقیقا کارش تو بازی چیه بزارم رو کمترین حالت یعنی high اف پی اس 60 می گیرم که رو 50 میره موقع درگیری ولی رو 60 بیشتر . اون قضیه set piority روی realtime یا high که توی ctrl+alt+delete هست به نظرتون روی بازی اثر میزاره من تغیری حس نکردم .
Last edited by kamron_devil; 12-08-2011 at 01:53.
منظور اینه که گرافیکتون توان باقی قطعاتتون رو محدود کرده ولی اونقدر نیست که بخواید گرافیکتون رو تعویض کنید .
گرافیک خیلی خوبیه ولی نه برای کرایسیس اگر بخواید ultra high بازی کنید.
با یه اور کوچیک میتونید افزایش پرفرمنس خوب داشته باشید که برای این کار هم میتونید از msi afterburner استفاده کنید که کار باهاش هم ساده هست , فقط قبل از اور یه سرچ تو انجمن کنید تا یه پیش زمینه ای از اور بدست بیارید.
با afterburner میتونید پروفیل برای خودتون بسازید و قبل از بازی پروفایل اورتون رو فعال کنید و بعد از اتمام بازی هم دوباره دیفالتش کنید.
کارتهای زیادی هستند مثل 570 , 580 , 590 , 6990 , 5970
تعویض گرافیکتون کاملا اشتباه هست.
خب معلومه با کم کردن دیتیل سایه که سنگین هم هست افزایش فریم دارید.
piority هم تاثیر خاصی نداره
Last edited by sir payman; 12-08-2011 at 12:37.
واقعا مچکرم خیلی خیلی خوب توضیح دادید مرسی
یک سوال شرمنده میگید گرافیک رو عوض نکنم به خاطر قضیه اور کلاک؟ اخه اور کلاک هم خطریه هم گارانتی رو از بین میبره
سلام
من پچ زیپ شده 1.6 گیگابایتی دایرکت ایکس 11رو دانلود کردم ولی نمیتونم پچ و اجرا کنم
منظورت 1.9
پیچ بازی دانلود کردیم همون اولش بعد از سرچ لرور میده و نصب نمیشه ؟
تشکر . میشه بگی سیو بازی کجا میره ؟ توی داکیومنت نبودش ؟ میخوام ویندوز عوض کنم ؟
Last edited by naim697; 16-08-2011 at 15:55.
بچه ها کسی میتونه همون فایل اورجینال کرک نشده اصلی exe کریسی را برام آپلود کنه ؟ میخوام کپی کنم crysis 2
میخوام دایرکتس 11 پیچ نصب کنم مثل اینکه از قرار معلوم باید اول پیچ اورجینالشو کپی کنیم اپدیت نصب کنیم بعد کرکش کنیم ؟
Last edited by naim697; 17-08-2011 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)