مهمتر نيست ولي تاثير داره.به نظر من توي هواي باروني و پيچ هاي تند،بريجستون خيلي بهتره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
مهمتر نيست ولي تاثير داره.به نظر من توي هواي باروني و پيچ هاي تند،بريجستون خيلي بهتره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بگذارید یه جور دیگه سوالم رو مطرح کنم
من یهچجفت لاستیک سالم دارم که یه سالی کار کردن . حالا یه جفت دیگه میخوام بخرم . الان جدید ها رو جلو بندازم یا عقب ?
ضمنا تایرها پهن و رینگ ۱۷ است و بله تقریبا تند میرونم و هندلینگ برام مهم است
Sent from my HTC One using Tapatalk
بنداز عقب. اگر لاستیکهات کلا کمتر از 50 درصد عاج دارن همه رو بفروش و 4 حلقه نو بخر و بریز زیر ماشین
یا علی
میندازیم عقب
شما که رینگ و لاستیک بزرگتر استفاده میکنین تا حدود زیادی از هرزگردی ماشین میگرین و هندلینگ بهتری خواهید داشت
پس چه بهتر که عقب خودرو هم چسبندگی بیشتری داشته باشه
فکر میکنین لاستیک های جلو چند درصد عاج داشته باشن تقریبا؟!
باید به این هم توجه داشت که بخش عمده وظیفه ترمزگیری خودرو بر روی چرخ های جلو هست و از این موضوع هم نباید قافل بشیم
ممنون از راهنمایی های شما دوستان
سلام
بنده یه جدولی را تو یه مجله دیدم که اندازه رینگ و لاستیک را رو چند خودرو داخلی بر میزان مصرف و شتاب و ... خودرو نشون میده گفتم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره.
![]()
تفاوت وزن ریگ 15 فولادی با 15 آلومینیومی فابریک شرکتی سمند چقدر هست؟
دوستان متاسفانه من لاستیک 2054517 هر جا سوال کردم موجود نداشتن . چون اصرار دارم لاستیک های جلو عوض بشه حتما ، بجز اینکه دو جفت لاستیک 215 بگیرم و چهار چرخ رو عوض کنم تنها راه این است که لاستیک های جلو 215 بندازم و عقب 205 های قدیمی را .
میخواستم نظر شما عزیزان را بدونم که به نظرتون ایراد داره چرخ جلو از عقب پهن تر باشه ?
معمولا برعكسه عقب پهنتر از جلو هست. گمان نميكنم مشكلي ايجاد بشه ترمز گيري چرخ جلو بهتر ميشه فرمون سفت تر ميشه و ريخت هم بد تر ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)