سلام به همه
دوست عربر شما Mortal Kombat Shaolin Monks ps2 روpS2 بازی می کنی یا..
با مبدل ps2 درکامپیوتر چون من یه مبدل دارم وقتی میری تو بازی می خواد لود بشه میندازه بیرون
اگر کسی مبدل خوبی میشناسه بگه این هم اسم مبدل من(pcsx2)
سلام به همه
دوست عربر شما Mortal Kombat Shaolin Monks ps2 روpS2 بازی می کنی یا..
با مبدل ps2 درکامپیوتر چون من یه مبدل دارم وقتی میری تو بازی می خواد لود بشه میندازه بیرون
اگر کسی مبدل خوبی میشناسه بگه این هم اسم مبدل من(pcsx2)
سلام به همه
اینا برای مهدی که میخواست :
برای انتخاب مکان مبارزه (Stage) در MK Trilogy:
ابتدا Sonya Blade را در محل انتخاب کاراکتر ها High Light کرده و Up + Start را می زنید.
برای انتخاب کاراکتر به صورت اتفاقی (Random) نیز:
Player 1: کاراکتر Noob Saibot را High Light کرده و سپس Up + Start رو میزنیم.
Player 2: کاراکتر Rain را High Light کرده و Up + Start رو میزنیم.
(منظور از Start کلیدی است که شما را با کاراکتر مورد نظر وارد مبارزه می کند.)
استفاده از Secrets Menu در MK Trilogy:
به Options Menu می روید و Up + Block + Run رو به اندازه ی دو ثانیه میگیرید تا صدایی(مهیب) را بشنوید سپس به منوی علامت سوال سبز رنگ بروید تا از امکانات آن استفاده کنید.
MK Trilogy Kombat Codes
یکی از این کد ها را وارد کنید تا اتفاقی که می افتد را ببینید:
Effect | Kombat Kode
Throwing encouraged | 010-010
No throws | 100-100
No blocking | 020-020
Silent Kombat | 300-300
Quick uppercut recovery | 788-322
50% energy for player 1 | 033-000
50% energy for player 2 | 000-033
25% energy for player 1 | 707-000
25% energy for player 2 | 000-707
Sans power | 044-440
Dark fighting | 688-422
Unlimited run | 466-466
من در تعجب هستم که چرا شما زیاد تو این وبلاگ چیز نمی زارین وفقط سوال میکنید.
مثلا اینم 3 تا از جدید ترین خبر ها که در مورد کمبات های جدید ه وهیچ کس تا حالا تو تاپیک ازش حرف نزده:
MORTAL KOMBAT VS DC
این بازی برای ps 3 و xbox 360 امده با گرافیکی عالی و گیم پلی فوق العاده . جالبه بدونید در این بازی شخصیت های dc مثل سوپرمن و بتمن در مقابل شخصیت های ام کا یعنی ساب زیرو و اسکورپیون می جنگند.
این بازی فاتالیتی و بروتالیتی هم داره و ...
با رفتن به این صفحه میتونید از تمام فن های بازی با خبر بشید و همچنین زمین های بازی رو ببینید و از همه جالب تر اینکه میتونید فاتالیتی ها رو تماشا کنید.
اینم لینکی که با رفتن به اونجا میتونید شخصیت ها وتمام فنون وفاتالیتی ها رو ببینید وحتب فاتالیتی ها رو به صورت ویدیویی تماشا کنید :
اینم یه خبر جدید تر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از انتشار بازی Mortal Kombat vs. DC Universe قرار بود چند شخصیت جدید در قالب یک DLC برای این بازی منتشر شود. اما چندی پیش شرکت Midway اعلام کرد که ساخت این DLC در حال حاضر متوقف شده است و به احتمال زیاد این پروژه کاملا کنسل خواهد شد. آقای Quan Chi سرپرست ساخت این بازی گفت: "ساخت چند شخصیت جدید برای این بازی در ابتدا جزو بخش های اصلی این پروژه بود، اما کنون این بخش متوقف شده است و تیم سازنده این بازی در حال کار بر روی نسخه جدید آن با نام Mortal Kombat 9 است. در حال حاضر ترجیح می دهیم نسخه جدید را سریع تر آماده کنیم تا اینکه بخواهیم نسخه سال گذشته را پرورش دهیم."
واینم اخرین وداغ ترین خبر در مورد کمبات 9:
Ed Boon خالق سري Mortal Kombat در Twitter خود اعلام كرد كه قسمت بعدي يا همان نهم سري MK كاملا خشن و داراي درجه سني M خواهد بود. شماره قبلي سري MK به نام Mortal Kombat VS DC Universe داراي درجه سني T بود و به همين علت تنها 2 ميليون فروش كرد.
شركت Midway در حال حاضر ورشكست شده است اما به نظر مي رسد تا اخر ماه جون اختيار اين شركت به دست Warner Bros بي افتد. خوشبختانه WB قصد ندارد يك MK VS DC ديگر عرضه كند. Ed Boon چندي پيش هم اعلام كرده بود قسمت بعدي MK در اواخر سال 2010 عرضه خواهد شد.
شما هم اگه خبرای جدیدی دارین حتما بزارین
اینم وبلاگ تخصصی مورتال کمبات که همه چی رو داره :
اگه باز چیزی خواستین بگینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم میگم کاری کنید که تمام خبر های مورتال کمبات بعد از انتشار فورا بیاد تو تاپیک تا ازش استفاده کنیم
کسی اندینگ های مورتال کمبات 4 رو میتونه بزاره.
اگه گولد وارماگدن هم بزاره نور الا نور میشه
راستی دادلی الیانکس ودسپشن هم اندینگ دارند؟
به نام خدا
سلام به همه
علی آقا اولا تشکر بعد من رفتم وبلاگتم دیدم خیلی عالی بود
فقط چند نکته MKII تو لیست به کدام mk علاقه دارید ندیدم چون بهش خیلی علاقه دارم
یعد تو قسمت کدها بابا فارسی کن می دونم سخته اگه انگلیست خوبه فارسی بگو طرف چکار کنه
چون بعضی هاش خیلی هم زبان بلد نباشی می شه خوند ولی بعضی هاش حتما باید طرف بدون باید چکار کنه
مثل من که کلی چیت و کد و رمز دارم اون وقت تو mk3 سر انیمالیتی مونده بودم بعد تو برام نوشتی چکار کنم من هم دستم اومد
واما تو قسمت فیلم ها بدون mk1 و Annihilati فیلم های mk هستند اون سومی جز سریال های mk هست
من اولی ودومی دارم با زیرنویس فارسی اون سریال هارو هم لینک هاش دارم اونی که تو گذاشتی فکر کنم قسمت آخرش
البته من زیر نویس سریال هاشو ندارم ولی لینک دانلودشونو دارم با زیرنویس اون دوتا می زارم اگه خواستی دانلود کن ولی خیلی
وقت پیش دیدم بعضی سایت ها dvd شو با زیرنویس فارس برا فروش گذاشته بودن ولی من لینک های دانلودش پیدا کردم
یکی دوتا شو از 22 قسمت گرفتم اصلا به دلم نچسبید چون مثل اون آخری نا جوری زیاد داشت بی خیل شدم
یه مسئله دیگه رفتم تو قسمت مبدل ها برای ps2 یکیشو خواستم دانلود کنم سایتش مثل بعضی از این رپیدشرها نمی داد
لینک نداد یا من بلد نیستم اگه تونستی یه جای خوب لینک بزار مبدل برای ps3 و xbox360 قرار بده
یه چیز دیگه mksm برای ps2 با مبدل نمی یاری کس هست تو کامپیوتر با مبدل بازی کرده باشه
آقاخلاصه سرتو درد نیارو کلا عالی بود
سایت پراز میدل و بازیاشون
فیلم و زیرنویسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا برو تو این سایت ها هرچی بخواهی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه سعی کنید یه خرده دنبال اندینگ های مورتال کمبات ها بگردید ویه صفحه ای رو پیدا کنید که لینک دانلود همه اندینگ ها توش باشه نه اینکه بین شخصیت هایکی رو انتخواب کنی وبعد بری تو وبعد دانلودش کنی
اقا مهدي اولا اينکه اسم من جماله نه علي !
دوما در عجبم که چرا mk2 رو دوست داري در حالي که شخصيت هاي کم وفنون کمي داره واز طرفي umk3 که شبيه اون ولي باشخصيت هاي بيشتر ورمز وراز وفت بيشتري است (البته خودم حدث ميزنم که به خاطر زمين هاي جالبش يا گرافيک بهترش اونو دوست داشته باشي) در هر حا ل طرفداران mk1,2,3 بايد umk3 رو انتخواب کنند
سوما يه نظر سنجي جديد و باحالم گذاشتم که ميتوني توش شرکت کني
چهارما 2 تاپست شبيه هم گذاشتي بهتره يکيشون رو حذف کني
پنجما گفتي کد ورمز فارسي بزارم بايد بگم که تصميم دارم يه کتاب کاملا فارسي وکامل براي mk1,2,3 و umk3 بنويسم وهم چنين در مورد mk 4 . ولي يه کمي وقت ميبره . هر وقت تموم شد اپلودش ميکنم و وبعد تو همين تاپيک وتو وبلاگم ميزارم
ششما جديد ترين وبزرگ ترين برنامه پي اس 2 pcsx 2 0.9.6 هست که می تونی از لینک زیر اون وتمام مخلفاتش (بایوس وپلوگین و...) رو دانلود کنی:
،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته در مورد شائولين مونکس مطمئن نيستم که اجراش کنه چون که نسخه قبلي نميتونست اين بازي رو اجرا کنه. ولي deadlly allianks رو اجرا ميکنه
هفتما براي ps 3 که اصلا مبدلي نيومده چرا که هنوز مبدل قابل قبولي نتونستن براي ps 2 بسازن
هشتما از رمز هاي ام کا تريلوجي استفاده کردي (اگه سر در نياوردي بگو تا برات توضيح بدم)
نهما ممنون از سايت هايي که معرفي کردي ،با حال بودن
دهما در مورد فیلم هابیشتر توضیح بده اینکه چه سالی امدن وچه شخصیتی توش بازی میکنن و در مورد اون لینکی که با عنوان فیلم وزیرنویس دادی بیشتر بگو
یازدهما تو این تصاویر متحرکی که تو پست های قبلی گذاشتی رو از کجا گرفتی ؟( میتونی بازم بزاری؟)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من تازه امدم و می خوام MK صفحه 30 رو download کنم کسی ورژن جدیدتری واسه PC سراغ نداره؟؟؟
سلام دوست عزیز
برای pc فقط MK4 امده که سه بعدیه وخیلی هم باحاله
البته این بازی به صورت رسمی از طرف سازندگان بازی امده ولی اگه نسخه های ادیت شده یعنی نسخه هایی که به دست افراد خرفه ای به نسخه پی سی تبدیل شده رو میخوای بهت یه ادرس میدم توش هر بازی کمباتی که بخوای هست ومیتونی با یکم دقت نسخه های کامپیوتر رو از بینشون پیدا کنی:
این صفحه برای وبلاگ mk2008 یعنی وبلاگ خودمه که از یه سال پیش تا الان توش بازی وکلی چیزای دیگه گذاشتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه امر دیگه ای بود در خدمتیم
Last edited by mortal kombat 2008; 04-11-2009 at 07:43.
به نام خدا
سلام به همه
اولا آقا جمال من تو وبلاگت یجاش خوندن که نوشته بود اسمم علی 13 سالمه وبلاگم خودم نوشتم
البته من شک کردم شاید اشتباه کرده باشم چون یه بچه 13 ساله اون موقع که ما mk بازی می کردیم اصلا متولد نشده بود
بعد چه برسه به این که وبلاگم بزنه ولی از اونجا که دوره آخر زمون و خیلی چیزی ها ممکنه ویوهو یه بچه 6 ساله رو پیدا می کنند
که از روی بیکاری رفته ماکرو سافت و هک کرده پیش خودم گفتم لابد این هم می تونه وبلاگ بزنه آقا اصل نیت منو ببین اسمم
مهدی ولی رفیقای دوران دبیرستان بهم می گن ممد به خاطر اسم فامیلم بود توی محل کار قبلیم بهم می گفتد آدلانت اونم به خاطریکی از آهنک های sash بود که دوست داشتم آقا جمال آخرش اینکه جمالتو عشقس است دمت گرم بابا
دوما mkII دوست دارم به خاطر اینکه اولین آشنایم با mk ها با اون بود و کلی خاطره بعد چون بعضی آدم اون چیز اولی که با عث علاقشون به اون چیز خاص شده به این زودی ها از یاد نمی برند مثل الان که من باید این چیز ها رو توی وبلاگت بزارم ولی میام اینجاچون اولین بار اینجا باهات آشنا شدم دلیل دیگشم هیچ کدوم mk ها برا من 2 ش نمی شه هم به خاطر اونی که گفتی هم به خاطرشخصیت های با حالی که داره ما اون موفع ها خودمون براشون اسم می گذاشتیم تازه کلی من scorpian دوست داشتم
همش با اون بازی می کردم بهش می گفتم کامی بعد که بزگ شدم فهمدیم اسمش scorpian ومی گه
come her یه بار به صداهای MkII گوش بده اون رییس shao khan از استارت بازی انتخاب کارکتر موقع شروع راند تو خود راندتو finis
تا بعد از فاتالیتی همه جا صدای با هالش است هیچ کدوم mk ها مثل 2 ش اینفدر با صداش حال نمی کنم ...........
سوما چشم, تو نظر سنجی باحالت هم شرکت می کنم
چهارما احتما لا فکر کردم بد فرستاده شده دوباره فرستادم سعی می کنم بدون چه جوری باید پاکش کرد چون تا حالا از این کاررا نکردم
پنجما اگه کدهارو فارسی کنی که خیلی خیلی ایول داری فقط چند نکته اون هارو حتما باید تست کنی چون توی سایت mortalkombatonlin که بهت دادم من وقتی بعضی رمز هاشو می زدم کار نکرد نه اونای که ستاره داره. اینقدر با برنامهfusion سیو کردم تازه با نرم فزار برای طولانی کردن finish و حتی زمان صفحه ی که اون شش تا خونه میاد که معرف به VS چیت کردم تا رمز درست وپیدا می کردم
MK4 من خیلی وقت پیش رفتمش رمزاش هم برای شما گذاشتم که می خواستی اون هارو من اجراش کردم
ششمااون نرم افزار ps2 که گذاشتی چند روز پیش از سایت خودش گرفتم bios و plugin هم داشتم ولی کار نکرد
تو نرم افزار قسمت help برو روی pcsx2websit کلیک کن بعد از چند لحضه یه صفحه html باز می شه که لیست بازی های که
ساپورت می کنه توش اگر رنگ مقابل بازی سبز بود یعنی کامل اجرا میشه وگرنه مشکل می زنه MKSM سبز نیست
هفتما امیدوارم هرچه زودتر برای ps3 و xbox360 مبدل بیاد وشما زودتر از همه بزاری روی وبلاگت من هم دانلودش کنم
هشتما MKtr رمزهاشو زدم توی نوشته های قبلی هم گفتم اکثرا می شه فهمید چه جوری بعضی چیزاش قلق داره
مثلا store scren کجاست آخه میگه توی store scren دوبار پایین دوبار بالا دوبار راست دوبار چپ بزن بعد اینجوری
Unlimited Credits می شه این هم انگلیسیش
Unlimited Credits:
(submitted by: _IMP_[TML])
Press Down, Down, Up, Up, Right, Right, Left, Left at the Story screen.
نهما اون چند تا سایت قابلی نداشت اگه باز پیدا کردم میزارم
دهما خودمم خیلی چیزی نمی دونم فقط دنبال فیلم های Mk می گشتم خوردم به این ها اون زیرنویس ها فارسی برای
فیلم mk1 ,Annihilati هست اون لینک ها م سریال mkconqost که بعد از Annihilati ساخته شده فکر تا قبل از حوادث 11 سپتامر
از تلویزیون آمریکا پخش می شده بعد ساخت متوقف شده همین.
یازدهما اون تصاویر رو خودم ساختم مثلا عکس scorpian که زیر اسمم هست قول می دم تو کل اینترنت بگردی تاشو پیدا نمی کنی چون خودم درست کردم اونم کاری نداره میری توسایت mkhouse که بهت دادم تو پست قبلی هم گذاشته بودی
بعد میری توی یکی از mk ها مثلا mk II بعد روی عکس scorpian کلیک می کنی توی صفحه ای باز می شه یه مقدار پایین تر
چند تا از حرکت هاشو گذاشته زیرش یه گزینه داره به اسم GoTo یا Go Up روش کلیک کن توی صفحه بعدی که باز می شه
ریز حرکاتاشو گذاشته کافی صفحه رو با تصاویرش سیو کنی بعد دیگه کاری نداره برو توی ImageReady فتوشاپ بایکم وقت و
سلیقه تبدیل به gif کن حالشو ببر بقیه خورده چیزها مثل خون و finish تو همو ن بالا یا پایین صفحه روی گزینه Lifebars یا Fireballs کیلک کن
دوازدهما اگه یوهو من نیومدم تعچب نکن چون یکم مشکلاتم زیاد شده
بازهم تشکر می کنم یه خاطر وقتی که گذاشتی
![]()
Last edited by Mahdi_591; 04-11-2009 at 07:17.
از این تیکه که گفتی یه بچه شیش ساله از رو بیکاری میره مایکروسافت رو هک میکنه خیلی خوشم امد(خنده دار بود)
در مورد ام کا 2 هم حق داری .منم ام کا 4 رو که اولین بازی بود که بازی کردم خیلی دوست دارم
در مورد اون صفخه اینترنی توی هلپ نرم افزار هم میدونستم .
و در اخر اینکه خیلی با این عکس جدید که اسکورپیون رو باراکا فاتالیتی انجام میده حال کردم
راستی چرا این عکس های متحرکی که تو پست های قبلی گذاشتی تو کامپیوترم سیو نمیشه؟
مشکل رفع شد اون عکسای صفحه قبل رو هم ریختم تو کامپیوترم (فکر کنم قبلا یه خرده زود اقدام به سیو کردن میکردم)
بازم از این عکسای باحال بساز
راستی اگه کسی نقاشی از بازی کشیده میتونه بفرسته به ایمیلم تا بزارم تو وبلاگم
اینم ایمیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازی ، تم ، کلیپ یا هر چیز دیگه در مورد مورتال کمبات ساخته باشین میتونم بزارم تو وبلاگم
آقا جمال واقعا دست شما درد نکنه من دیگه داشتم از بدست اوردن نسخه ای بعد از MK4 نا امید میشدم.
وبلاگتون هم خیلی خوب بود.
و من الله التوفیق
به نام خدا
سلام به همه
چشم یازم از این عکس میزارم الان دارم رو پروژه ویندوز کار می کنم دارم logo و bootscren ویندوز با چند تا از صداهای ویندوز mk میکنم اگه درست شد برانون می زارم یا راهش یهتون میگم
راستی گفتی کلیپ یاد یسری ویدیو افتادم که تو سایت youtube دیدم خیلی با حال بود از یازیکنان حرفه ای mk بود
بهش می گفتند maxdameg لینکش می زارم ولی احتمالا بستس اگر رفتی داخل سایت کافی درباره Mk هرچی بخوای سرچ کنی
تا بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)