بضعی جاها تو نقشه هست که یک دراگون اونجا زندگی می کنه و یک Dragon Wall هم داره
توی بعضی از شهر ها هم مانند Riften و Markarth وقتی پیش Jarl بری همراهش یک کوئست بهت میده که باید اژدها بکشی
بضعی جاها تو نقشه هست که یک دراگون اونجا زندگی می کنه و یک Dragon Wall هم داره
توی بعضی از شهر ها هم مانند Riften و Markarth وقتی پیش Jarl بری همراهش یک کوئست بهت میده که باید اژدها بکشی
در دانشگاه به سر میبریم ، حالمان از هر چه درس است بهم میخورد . همه ش در چشمانمان مناظر زیبای اسکایریم تداعی میشود و هی میگوییم پس کی میرویم خانه اسکایریم بزنیم ....... همچین بلایی هیچگاه بر ما نازل نشده بود.
یعنی اینقدر معتاد شدی به این بازی؟؟؟![]()
در همون اوایل بازی بعد از این که پیش فرمانروای منطقه رفتم و قضیه ی دیدن اژدها رو گفتم گفت که برم به retrieve the dragonestone ولی من هر چی اونجا رو گشتم چیزی پیدا نکردم. و از منطقه خارج شدم.
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون.
شما یه ذره دقیق تر به نقشه نگاه کن !!!! شما باید بری بالای کوه اونجا یه معبد هست بعدش نقشه رو دنبال کن![]()
این کار رو کردم دنبال علامت وارد معبد شدم و علامت به انتهای راه اشاره میکرد از غار که بیرون اومدم دیدم داخل نقشه علامت همون ابتدا ی غار باقی مونده که من دور شده بودم.داخل معبد باید کار خاصی کرد؟
بله باید بازی رو ادامه بدی
جلوتر که میرید 2 تا سرباز هست اونارو که کشتید همینجوری میرید جلو .... به خدا مردم تا ردش کردم
البته توی غار که رفتید نقشه رو باز کنید
توی معبد باید دراگون استون رو بگیری دیگه!
بچه هاگلیچ جالب برای این که اسکیل Speech یا سخن ورزی تون راحت 100 کنید!! :
++کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی... لیدیا هم گلیچ داره! نمیشه باهاش ازدواج کرد... گفتن بعدا پچ میدیم درست میشه... الکی دلتونو خوش نکنید... من رفتم تو خط Muiri:
![]()
Last edited by MobinS; 16-11-2011 at 15:17.
این چه وضعشه آخه !!!!! با هزار بدبختی یه اسب خریدیم که مسافت های طولانی رو طی کنیم... میرم تو یه برج بر میگردم میبینم نیستش !!!!!
دیدی گفتم نمیشه!اگه میشد که من تاحالا 100بار باهاش مزدوج شده بودم!راستی... لیدیا هم گلیچ داره! نمیشه باهاش ازدواج کرد... گفتن بعدا پچ میدیم درست میشه... الکی دلتونو خوش نکنید... من رفتم تو خط Muiri:
این Muiri بدرد نمیخوره.برو دنبال همونی که گفتم جادوگره(مو قرمزه و اینا!)
+
مبین خودت عکس گرفتی؟!
تکسچر های لباس این Muiri لود نشدن.............مبین تو که میری لایو،یه سر بزن ببین پچ برا بزای اومده یا نه..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)