مشخصاتش چیه؟
cpu من 2.5 هست ولی تو اجرا مشکل ندارم.
دوستان مشکلی واسه cpu من بوجود نمیاد؟؟؟
آخه حداقل 2.8 می خواد.
مشخصاتش چیه؟
cpu من 2.5 هست ولی تو اجرا مشکل ندارم.
دوستان مشکلی واسه cpu من بوجود نمیاد؟؟؟
آخه حداقل 2.8 می خواد.
دوستان من یه جایی تو بازی گیر کردم.همین جا بپرسم یا تاپیک جداگانه ای داره؟
آره دوست من همینجا بپرس
خوب تاپیک بازی همینه دیگه.
Last edited by cyrus_ln; 08-03-2008 at 21:42.
راستش توی مرحله Assaoult که میگه برو تو کشتی .وقتی می رم یه چیزی رو فعال می کنم.بعد روی صفحه می نویسه که Air Strike Available.Use binocalars to lock target ! .از binocalars که استفاده می کنم یه نشانه ای روی صفحه میاد بعدش که توی بهترین موقعیت که 2M هست می ایستم هیچ اتفاقی نمیفته.حالا چکار کنم؟
دوست من باید از کشتی بیرون بیای و هدف کشتی رو بگیری و B بزنی و وقتی هدف قفل شد کلیک چپ کنی .راستش توی مرحله Assaoult که میگه برو تو کشتی .وقتی می رم یه چیزی رو فعال می کنم.بعد روی صفحه می نویسه که Air Strike Available.Use binocalars to lock target ! .از binocalars که استفاده می کنم یه نشانه ای روی صفحه میاد بعدش که توی بهترین موقعیت که 2M هست می ایستم هیچ اتفاقی نمیفته.حالا چکار کنم؟
من وقتی که تو قسمت تنظیمات گرافیک ،فیلترینگ رو زیاد میکردم ، علاوه بر این که با افت فریم مواجه میشدم ، بلکه سایه دشمنها هم روی صفحه باقی میموند. مجبور میشدم بگذارمش روی no filtering . میگم اصلا به چه دردی میخوره؟
در ضمن من این بازی رو از روی سیستمم حذف کردم و الان دارم Call of Duty 4 بازی میکنم. تازه دارم میفهمم کرایسیس چی بوده. واقعا بهترین بازی در دنیاست.
گرافیک cod 4 هم بدک نیست فقط عیبش اینه که بیشتر ماموریتهاشون تو شبه و ادم کمتر میتونه از گرافیک محیط استفاده کنه و فقط باید تو بازی دوربین شب بین رو بزنیم که با اون هم همه جا سبز دیده میشه.
خوب آقا این Gamespot بابا یه چند تا مپ جدید باحال برای single player برای دانلود گزاشته حالا اگه حال کردین برین دانلود کنین
همش كه شب نبود فقط همون مرحله اول بايد از دوربين استفاده ميكردي بقيه مرحله ها توي پب ميشد ديد مرحله هاي اخري همه توي روز بود كه
دوست عزيز اينه
رم 1 گيگ
گرافيك جي فورس 7100 جي اس يا همون 512
سي پي يو 3.2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)