فان خال: باخت به اینتر غیرممکن به نظر می رسید
سایت گل- لوئیس فان خال مربی هلندی بایرن مونیخ نمی تواند باور کند که تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خارج شده است.
بایرن در نیمه اول کنترل بازی را در دست داشت و با نتیجه 1-2 از حریف پیش بود ولی در نهایت مغلوب اینتر شد و از گردونه رقابتهای اروپایی کنار رفت.
درپایان این مسابقه لوئیس فان خال مربی بایرن به خبرنگاران گفت:« ما هرکاری که ممکن بود را انجام دادیم و به نظر کاملا محال می رسید که در این بازی شکست بخوریم . با وجودی که فرصتهای فراوانی داشتیم،نتوانستیم به گلهای بیشتری برسیم و این به اینتر کمک کرد تا در جریان بازی بماند.»
مربی هلندی بایرن ادامه داد:« آنها به خوبی از فرصتهایشان بهره بردند. ما در طول این ماه چند بازی حیاتی و مهم داشتیم و در آنها ناکام ماندیم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شواین اشتایگر: الان درک می کنم که زیدان به ماتراتزی چه حسی دارد
سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که از رفتار مارکو ماتراتزی در پایان دیدار سه شنبه شب دو تیم بایرن و اینتر به شدت تحریک شده است.
کاپیتان دوم بایرن در صحبتهایی گفت که الان درک می کند که زین الدین زیدان پس از صحبتهایی که ماتراتزی در جریان فینال جام جهانی 2006 چه حسی نسبت به مدافع ایتالیایی داشته.
زیدان در جریان آن دیدار بود که با ضربه سر به سینه ماتراتزی زد و با کارت قرمز داور از زمین مسابقه اخراج شد
باستین شواین اشتایگر در پایان دیدار سه شنبه شب آلیانس آرنا به بیلد گفت:« الان زیدان را درک می کنم. قبل از بازی ماتراتزی کاملا مرا تحریک کرد و در پایان بازی هم به سمت من آمد و به من فحش داد. همه او را می شناسند؛ او همان بازیکنی است که دیگران را تحریک می کند.»
نرآتزوری در دیدار سه شنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 2-3 از سد بایرن عبور کرد و به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا رسید.
کد:
فرگوسن: چیچاریتو غیرقابل باور بود
سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی یونایتد در صحبتهایی درپایان دیدار سه شنبه شب تیمش به تمجید از چیچاریتو ، ستاره مکزیکی تیمش پرداخت.یونایتد با برد 1-2 مقابل مارسی و با توجه به تساوی بدون گل در دیدار رفت توانست مجوزصعود به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد
درپایان این مسابقه سرالکس فرگوسن به خبرنگاران گفت:« بازیکنانم به خوبی پیشرفت کرده اند. شیوه بازی رونی در دیدارهای اخیر، واقعا تهدید بزرگی برای حریفان بود. رونی قدرت فراوانی دارد و سرعت پابه توپش نیز بی نظیر است. البته خاویر ارناندس هم غیرقابل باور است.حرکات او برای گلزنی بی نظیر است.او سه مدل مختلف برای دویدن دارد.این پسر فقط برای گلزنی ساخته شده.»
فرگوسن در ادامه با اشاره به مصدومیت تعدادی از شاگردانش در جریان این بازی، از بازیکنانش به انتقاد پرداخت و گفت:« فکر می کنم عدم درک بین بازیکنانم این مشکل را ایجاد کرد. مابارها و بارها 4 مدافع تیممان را در جریان بازی عوض کردیم.بدون تجربه ویدیچ و فردیناند، قطعا تحت فشار قرار می گیریم، چون این پسرها جوان هستند. بازیکنانی مثل اسمالینگ، رافائل و فابیو واقعا جوانند. ما در جریان بازی مجبور می شدیم تا بازیکنانمان را به خاطر مصدومیت از زمین بیرون بکشیم و این درهر صورت تعادل تیم را برهم می ریخت.»
مربی یونایتد ادامه داد:« من فکر می کردم که واقعا راحت هستیم ولی با بیرون آمدن اوشی و دا سیلوا، اوضاع سخت شد. »
یونایتد با این پیروزی توانست به جمع 8 تیم حاضر در مرحله یک چهارم پایانی رقابتها برسد تا برای ششمین سال متوالی در این مرحله حاضر باشد. شیاطین سرخ به دنبال آن هستند که کسب جام سه گانه در سال 1999 را تکرار کنند.
کد: