تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 125 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تو جعبه سی دی ویندوز نداره

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

یعنی چی ؟؟
    الان ویندوزش پریده چی ؟؟
    پارتیشنش 600 گیگ بود ! رفته درست کنه ویندوز پریده !
    الان چیکار باید بکنیم ؟؟

داره خودمونی میشه nastybros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یعنی چی ؟؟
    الان ویندوزش پریده چی ؟؟
    پارتیشنش 600 گیگ بود ! رفته درست کنه ویندوز پریده !
    الان چیکار باید بکنیم ؟؟
    یعنی چی نداره مگه هر لپ تاپی که ویندوز اورجینال داره باید سی دی ویندوزم تو پکش باشه؟!! نیست نمیزارن بر همینه میگن تا خریدی قبل پارتیشن بمدی بک آپ بگیرین و سیستم ایمیج. این پارتیشن بندیم معضلی شده!! بابا خیلی سادس قبلا یکی پرسیده بود توضیح دادم چطوری باید این کارو کرد. الان یا باید از دی وی دی خود دل استفاده کنین که ب بسم الله که روشنش میکنی ازت میخواد 2 تا دی وی دی بندازی توش تا برات بک آپ بگیره، هم میتونین از سیستم ایمیجی که باید میگرفتین قبل پارتیشن بندی _ که نمیدونم این کارو کردین یا نه_ استفاده کنین، یه راهم هست که شنیدم نمیدونم درسته یا نه ولی به نظر درست میاد و اون اینه که بری یه ویندوز Home Premium بگیری بعد با سریالی که پشت لپ تاپ زدن Genuine کنی ویندوزتو

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

اتفاقاً به ذهن من رسید ! 27 گیگ بود ! هارد اکسترنالمو وصل کردم با یه دیسکی که خودم داشتم (hirent boot cd) خاستم بک آپ بگیرم توی هارد اکسترنالم ! ولی هی بازی در میاورد ! یا هاردمو نمیشناخت یا پارتیشنها رو نمیشناخت یا هنگ میکرد !
    بعدش رفیقم پارتیشن مجیکو باز کرد یه سری ارور داد که گفت میخای فیکس کنم ؟ ما هم زدیم فیکس کن یه 10 15 تا ارور داد و فیکس کردیم بعد ریستارت کردیم دیدیم بالا نمیاد بهمین سادگی بهمین خوشمزگی
    فدای سرتون ! تا وقتی کرکش هست استفاده میکنیم فقط رفیقم دلش ازین سوخت که 1 شبه لپتاپشو خریده

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

اون پارتیشن 14 گیگی به اسم ریکاوری برای همین قضیه بوده پس
    در هر صورت 27 گیگ رو چجوری باید تو 14 گیگ جا میکردیم ؟؟
    نکنه کمرپسش میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خوش مزه بازی!!! بهتره یک کم مودبانه تر به تبادل نظر بپردازی
    دوستانی که این لپ تاپ رو دارن کسی می تونه ادعا کنه این لپ تاپ از HP dv6-6090 یا همه هم ردیفاش خنک تره؟ N53SV - N53SN - DV6-6090 - MSI GE620
    ضمن اینکه به پست 821 هم یک نگاه کن متوجه بخاری میشی
    اشتباه چیه مگه من ذینفعم، آخرش هر کی هر چی می خواد میخره
    فقط دوستانی که خریدن و گرماشو دیدن بیان جواب این دوستمون رو بدن...از گرماش براش تعریف کنن
    98 درجه متوسط دمای CPU در لود سیستم با بخاری برقی فرقی می کنه ... این گرما برای درست کردن چای یا قهوه هم مناسبه... این دما به گیمر ها می گه بعد از 6 ماه خداحافظ مادر بورد
    الان که نتیجه این گرما مشخص نیست ... 6 ماه دیگه بهتون می گم
    لپ تاپ های HP هم 4-5 سال پیش یادمه همین مشکل رو داشت 1 سال عمر میکرد و بعد مادر بوردش خداحافظی می کرد
    به همین خاطره که زیگورات ریسک نمی کنه و این لپ تاپ رو مثل سایر سری ها 3 سال گارانتی نمی کنه
    من خودم این لپ تاپ رو دارم و اصلا" حرفه شما رو قبول ندارم...بهتره به جای فروم بری یه کافی شاپی چیزی در مورده درست کردنه چای و قهوه بحث کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مرسی داداش ممنون
    یه سوال من بازی Portal 2 رو نصب کردم ولی میره تو بازی وقتی صفحه لودش میاد بعد میپره بیرون و ارور میده
    بعد بازی gta 4 رو نصب کردم ولی میره تو بازی و وقتی توی Option میرم میخوام سایز صفحه رو زیاد کنم
    میپره ببینم این گرافیک Nvidia خودش فعال هست یا باید فعال بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد اینکه من از آفیسی که توی خودش بود استفاده کردم ولی حالا توی my computer یه درایو c هست یه درایو Q چطوری میتونم پاکش کنم
    واقعیت یکم حالم گرفته شده سر اینکه یکم بهم ریختگی تو ویندوز شد و سوال بعدیم اینکه وقتی روشن میکنم سیستم رو یا ریست میکنم وقتی
    میاد روی صفحه ورود ویندوز wellcome یکم صبر میکنه و بعد میره توی ویندوز اگه مشکلی پیش اومده باشه چطوری همه چیز رو مثل زمانی کنم که
    سیستم به حالت اولیه کارخونه برگرده؟
    نه لازم نیست فعالش کنی خودش فعاله یعنی هر جا لازم باشه از nVidia استفاده میکنه اما این امکان به صورت دستی هم وجود داره که برنامه ی مورد نظرو با این گرافیک ران کنی( راست کلیک بعدش run with graphic processor بعد high performance nVidia processor). دقت کن که رزولیشن گیماتو چطوری تنظیم میکنی این مانیتورا Full HD نیستن. اینکه میپره که یه حالت فلش داره و دوباره بر میگرده تو گیم و این عادیه من GTA 4 رو تست نکردم و Portal 2 رو همچنین اما تو گیمایی که دارم مثل Crysis 2 , COD: Black OPS, battlefield bad company 2, NFS shift مشکلی ندیدم. فقط NFS فول اسکرین نمیشد که اونم با یه تغییر حل شد. آفیسی که روش نصبه رو پاک کن یه آفیس دیگه بریز ترجیحا 2007، درست میشه.البته اگه Deamon Tools یا چنین برنامه ای هم نصب کردی بگو چون اونام درایو مجازی ایجاد میکنن. این درایو بخاطر یه تکنولوژِی ماکروسافت به اسم Click to run ایجاد شده که یه درایو مجازی ایجاد میکنه بر اینه که زود کرش نکنه برنامه ولی استقبال نشده گویا. شما میتونی با زدن File Menu بعدش Help از این قضیه مطمئن شی.( یه جاش نوشته شده Click-to-run version ). البته فکر میکنم ورژنای جدید 2010 آفیس اینطوری نیستن.
    بهم ریختگی تو ویندوز شد یعنی چی؟
    لطفا اشاره کن چند ثانیه طول میکشه یعنی چند ثانیه تو صفحه Welcome میمونه. خیلی سادس شما 2 تا راه حل داری یکی اینه که بری بخش ریکاوری ویندوز که حتما بلدی چطوری ( start-control panel-Back up and restore ). اونجا پایین نوشته Recover System settings or your computer ، اونو میزنی، تو صفحه ی بعدی ام پایین زده Advanced recovery methods ، اونو میزنی و بعدش گزینه ی اول یعنی use a system image you created earlier to recover your computer رو انتخاب میکنی و بعد همون دی وی دی یا سی دی سیستم ایمیج رو میزاری و ادامش. راه دوم ام اینه که بری start-all programs-dell data safe-dell data safe local backup بعد اونجا از بالا دومی restore رو انتخاب میکنی بعدم اولین گزینه همونیه که تو میخوای: factory state.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من خودم این لپ تاپ رو دارم و اصلا" حرفه شما رو قبول ندارم...بهتره به جای فروم بری یه کافی شاپی چیزی در مورده درست کردنه چای و قهوه بحث کنی
    بابا بی خیال مگه مهمه شما لذتتو ببر منم همین سیستمو دارم گرم نمیکنه. نمیدونم رو چه حسابی این دوستمون اصرار دارن رو گرماش به هر حال زیاد مهم نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این لپتاپ در حالت عادی 100 درجه نیست.
    اشتباه برداشت نشه...ولی در حالتی که لود می ره خیلی بالا 10-20 درجه گرمتر از لپتاپ های دیگه هست
    اگر برای کسی مهم نیست بخره ... من هم عرض کردم احتمالا این گرما برای این لپ تاپ در طراحی پیش بینی شده ..."احتمالا" .... و این هم باز به مثال من یا تشبیه دوست دیگرمون به بخاری منافاتی نداره ...
    اصلاح می کنم که به کسی بر نخوره " در حالت فول لود مثل بخاری میشه"
    ظاهرش بد نیست به نظر من از MSI و حتی HP بهتره
    بدنه خوب و محکمی هم داره از هم ردیفاش خیلی بهتره
    صدای فوق العاده بلند و اسپیکر ها و ساب خوبی هم داره زیرش
    برندش هم خیلی خوبه از همه رقیباش بهتره...
    گارانتی زیگورات هم که داره میگن دوستان خوبه

اینها مزیت های این دستگاهه دیگه چی میخواهید ...

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

ببین من این لپتاپ رو ندارم ولی اگه رو فول لود بره روو 100 درجه خطریه هاااا.
    نهایت دمایی که به مین بورد و cpu باید وارد بشه 95 دجس اونم به زور بالای این خیلی خطرناکه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •