سايت Techradar هم از اينترفيس Arc خيلي تعريف كرده بود.![]()
سايت Techradar هم از اينترفيس Arc خيلي تعريف كرده بود.![]()
چه جواد!مگه هنوز کنار دریا موزیک موبایلتون هم بلند میکنین و قدم میزنین؟
تازشم هوس ایجوری مینویسن(ملانقطه گیر)
Last edited by soheiloooooo; 13-04-2011 at 10:28.
این گوشی تا تابستون قیمتش چند میشه ؟
اگه زیر 600 بیاد من می خرمش
اینو که از اون اقا بپرس
در مورد غلط املای و اشتباه نوشت بعضی کلمه ها اینکه با موبایل میام و موقع تایپ قاطی پاتی میشی
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
میاد زیره 600 ولی تا تابستون فکر نکنم البته بستگی به خیلی چیز ها داره
البته ببخشیدا که از صفحات قبل نقل قول میکنم ولی سری ایکسپریا با X1 شروع شد بعد هم X2 . قرار بود اسم X10 بشه X3 که کلا تنگیدن توش رفتسری اکسپریا جدیترین گوشیهای سونیه که از X10 شروع شد و با آرک و نئو و پلی ادامه پیدا کرد!![]()
گوشی هوشمند XPERIA Arc سونی اریکسون وارد بازار ایران شد
روه خبری GSM: گوشی هوشمند XPERIA Arc سونی اریکسون که نخستین محصول این شرکت مبتنی بر نسخه 3/2 سیستمعامل اندروید محسوب میشود، وارد ایران شد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، این محصول در خانواده باریکترین گوشیهای هوشمند دنیا طبقهبندی میشود و ضخامت آن 7/8 میلیمتر اعلام شده است و با داشتن 117 گرم وزن و طراحی زیبا، کاربر به راحتی میتواند آن را حمل کند.
روی این گوشی هوشمند پردازنده یک گیگاهرتزی Qualcomm نصب شده است و از دیگر امکانات به کار رفته در آن میتواند به نسخه 3/2 سیستمعامل اندروید موسوم به Gingerbread و نمایشگر لمسی 2/4 اینچی اشاره کرد. صاحبان این گوشی میتوانند به 150 هزار برنامهای که در فروشگاه اینترنتی اندروید عرضه شده است به صورت مستقیم دسترسی داشته باشند.
"رودیِر اودنباچ"(Ruediger Odenbach) مدیرعامل شرکت سونی خاورمیانه گفت: «خاورمیانه یکی از قطبهای اصلی تلفنهمراه در دنیا محسوب میشود و ما قصد داریم مدلهای مختلف گوشیهای هوشمند خود را همزمان با بازارهای جهانی شاید زودتر از برخی کشورهای بزرگ دنیا در این منطقه عرضه کنیم. گوشی هوشمند XPERIA Arc تلفیقی است فناوریهای سونی و قابلیتهای مخابراتی اریکسون است که با طراحی زیبا در اختیار کاربران قرار میگیرد. این محصول در اصل آخرین فناوریهای ارتباطی سونی را مبتنی بر سیستمعامل اندروید ارایه میدهد».
نمایشگر این گوشی هوشمند مبتنی بر موتور Mobile Bravia Engine طراحی شده است که این موتور هماکنون در گیرندههای تلویزیونی باکیفیت سونی ارایه میشود و تصاویر را به صورت شفاف و باکیفیت به نمایش میگذارد.
پیش از این شروین فریگام -مدیر بازاریابی سونی اریکسون در ایرانبا اعلام این خبر گفته بود: این گوشی با گارانتی رسمی پارس کامتل و سیستم عامل آندروید فارسی و افزونه های محلی نظیر تقویم شمسی همزمان با عرضه در بازار جهانی به بازار ایران عرضه خواهد شد.
سلام
من این بعد از خوندن این خبر یه سوال برام پیش اومد
اونم این که سیستم عامل آندروید فارسی یعنی چی ؟!!!
خوب ورژن این آندروید 2.3 هست منظورش این بود که زبان فارسی رو کاملا ساپورت میکنه یا کاملا این سیستم عامل آندروید به شکل فارسی هست ؟!!!!
یعنی اگه بخوای علاوه بر تایپ و خوندن فارسی می تونی منو هاش رو هم فارسی کنی...
کلیدی کردین بابا
من مثال زدم دیگه
ای بابا گرفتاری شدیم از دست شما
آقا واسه من بلندی صدا مهمه
واسه شما مهم نیست به خودتون مربوطه، ختم کلام
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
آره شما درست میگی
حواس نمیزارند واسه آدم که
حاجی یه دونه از اینا بگیر تو دریا هم بری صداش میاد
![]()
آیا این گوشی ارزش اینوداره که صبر کنم تا قیمتش بکشه پایین تا بخرمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)