سلام.دوستان برای پیدا شدن خط عمودی شکم باید چه کار کرد.دراز نشست باید رفت؟راستی توی خونه دمبل هم دارم.
سلام.دوستان برای پیدا شدن خط عمودی شکم باید چه کار کرد.دراز نشست باید رفت؟راستی توی خونه دمبل هم دارم.
یه سوال
وسایلی که میشه توی خونه استفاده کرد و خیلی هم جا نگیره چیا هست؟میشه نام ببرید؟
چون من کلا وقت باشگاه رفتن رو ندارم
+برای بازو و خط افتادن قفسه ی سینه چه کارهایی باید انجام داد؟
اصلی تربن وظیفه پروتئین که فقط عضله سازیه, برای مفصل ها که باید از مولتی ویتامین ها و گلوکوزامین استفاده کنی کهاین پروتئین فقط برای از بین نرفتن و بازسازی مفصل هاست یا اینکه عضله سازی هم میکنه؟
البته نه فعلا, همون مولتی ویتامین ها کافیه.
اولین و تنها راه خط خطی کردن شکم اینه که درصد چربی های شکم و دور شکم کاملا آب بشن, و این امر فقط با ورزش های هوازیسلام.دوستان برای پیدا شدن خط عمودی شکم باید چه کار کرد.دراز نشست باید رفت؟راستی توی خونه دمبل هم دارم.
و رژیم امکان پذیره, ورزش های قدرتی هیچ تاثیری روی شکم برای 6 تیکه شدن نمیزاره, بنابراین شما اول باید چربی دورشکمت به
0 درصد برسه بعد فکر رشد عضلات شکم باشی.
البته اگه جز اون دسته آدمهایی هستید که به هیچ وجه شکمتون چربی نمیگیره و حالت عادی خطش معلومه, خوشا به سعادتون
خیلی سخته که تو خونه به این اهدافت برسی ولی تنها وسیله ای که میتونی بخری و جاگیر هم نباشه یه جفت دمبل هست کهیه سوال
وسایلی که میشه توی خونه استفاده کرد و خیلی هم جا نگیره چیا هست؟میشه نام ببرید؟
چون من کلا وقت باشگاه رفتن رو ندارم
+برای بازو و خط افتادن قفسه ی سینه چه کارهایی باید انجام داد؟
هم میتونی جلوبازو و پشت بازو رو کار کنی و هم حرکت پرس سینه با دمبل و خط سینه رو کار کنی
خطوط عمودی شکم که مال عضلات پهلو هست ، شما میتونید دراز نشست از پهلو برید (یکم سخته) و یا میتونید دمبل خیلی سنگین دستتون بگیرید (اگه نمیتونید با بند لیفت ببندید) بعد اون دستتون که دمبل نگرفتید رو از آرنج خم کنید و نزدیک سرتون نگه دارید و روی صندلی بدون دسته بشینید و به طرف چپ و راست خم بشید تا دمبل بالا و پایین بره. البته تعداد بالا باید بزنید
البته قبلش بگم کارهایی که تو باشگاه میشه کرد رو به هیچ وجه توی خونه نمیشه انجام داد مگر اینکه یه باشگاه تو خونه بزنید.
شما میتونید تردمیل بذارید تو خونه ، چند تا دمبل با وزنه های متغیر (پیچی) میتونید داشته باشید + میل بارفیکس.
برای بازو و سینه حرکات بسیار زیادی هست که باید برید پیش یه مربی تا برنامه براتون بنویسه یعنی بگه کدوم حرکات رو باهم ترکیبی انجام بدید تا به نتیجه برسید.
مطمئنی برای مفصل ها مولتی ویتامین کافیه؟ چقدر مصرف کنم؟, همون مولتی ویتامین ها کافیه.
شکمم خط داره و اتفاقا جزء افرادیم که وزن و قدم اتومات مچ هست ولی میخواستم از وسط هم خط باشه.الان 4 تیکه هست میخوام هفت تیکه بشه واسه همین پرسیدم چه حرکتی واسه این کار خوبه.بریم ارنولد شیم![]()
برای مفصل ها قرص کلسیوم جوشان هم میتونید مصرف کنید!مطمئنی برای مفصل ها مولتی ویتامین کافیه؟
سلام وقت دوستان بخیر
من 2 ماهه داره این مجموعه رو تمرین میکنم
دیگه الان تو تمرینهای فوق سنگین آخرش هستم شناس ما خوردیم به ماه رمضان چطوری تمرینات رو ادامه بدم که فشار بالا نیاره همچنین بدنم افت نداشته باشه بگم تا الان هم از هیچ مکملی استفاده نکردم بعضی دوستان گفتن بزار بدنت تشنه بشه بعد استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
بهترین ماده برای تقویت مفصل ها گلوکزامین هست که میتونید از داروخانه ها فرم ترکیبی اون با مواد مفید دیگه مثل msm تهیه کنید ! تا جایی که تجربیات بنده میگه یه مولتی ویتامین معمولی نمیتونه از مفاصل یا عضلات فرد ورزشکار حفاظت کنه و حتما باید مولتی ویتامین ورزشی مثل اپتی من مصرف بشه .
سلام رفقای عزیز پی سی...
دوستان من یه 7-8 ماهی هست که بدجوری شکم کردم! چون زیاد غذا میخوردم.
اما الان باید تا یک ماه دیگه (دقیقا 30 -35 روز) دیگه، این شکمو آب کنم. چه راهی بهم پیشنهاد میکنید؟
من نظرم این بود که، همزمان با استفاده از ژل های چربی سوز موضعی، غروب ها برم بدوم و پیاده روی کنم. شب ها هم برم دوچرخه سواری.. با توجه به ماه رمضونم، میخوام تقریبا روزه بگیرم. میگم تقریبا، چون اهل این چیزا نیستم، اما بخاطر رژیم میخوام غذا رو تقریبا حذف کنم. شاید فقط آب بخورم تو روز.
موافقین؟ بنظرتون نتیجه میگیرم؟
پ.ن: قد 180-185 وزن: 85. میخوام حدود 10ک پایین بیارم.
پیشاپیش ممنون از توجه و پاسختون...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)