سلام جیمیل من فعال نیست هر ایمیلی میفرستم نمیره
چه کنم درست شه؟
ممنون
سلام جیمیل من فعال نیست هر ایمیلی میفرستم نمیره
چه کنم درست شه؟
ممنون
من یه مشت فایل دارم.میخوام همیشه باشن.هر آپلود سنتری که فکر کردم خوب یه روز پاک میکنه.گفتم که فایل ها رو ایمیل بزنم به خودم که باشن ... حالا :
چه مقدار میشه ایمیل زد ؟! ( حجم یه دونه ایمیل منظورمه )
چه مقدار میشه دخیره کرد ؟! ( حجم همه فایل هایی که کلا ایمیل زده شده )
چه مدت فایل ها میمونن ؟!
ممنون میشم جواب بدید ...
Last edited by Rhodes; 11-08-2013 at 01:11.
نیازی به ایمیل زدن نیست.
شما یه ایمیل فرضی باز کنید و فایلها را پیوست کنید attach. فکر کنم برای هر ایمیل محدودیت 10 مگ را دارید و بعد ایمیل را نفرستید. (Draft)
از DropBox هم میتونید استفاده کنید.
دوستان این چشه !
من دیشب یه ایمیل ساختم راحت ساخت.
الان که یه دونه دیگه میخوام بسازم شماره میخواد برای SMS . چی کار کنم نخواد ؟!
ممنون.
راهی هست که در از شر یه ایمیل خلاص بشم ؟ منظورم اینه که طرف هر کاری کنه نتونه به ایمیل من در جیمیل چیزی بفرسته و براش پیغام هم بیاد که این ایمیل وجود نداره دیگه ؟ خیلی برام مهمه![]()
راهی هست که به GMAIL بفهمونیم که هر موقع که من خواستم وارد ایمیل بشم ، علاوه بر پسوردی که وارد میکنم . GMAIL چک میکنه یه SMS به گوشیم بفرسته و یک کد امنیتی برای وارد شدن برای من ارسال بکنه ؟
بعد از لاگین کردن روی اسم یا عکس خودتون کلیک کنید و از منو Accounts را انتخاب کنید.
Security>Notification
و مراحل را انجام بدهید.
مرسی از کمکت ! منتها من میخوام برای هربار وارد شده به اکانت Gmail ـم ، از طرف Gmail برام SMS بیاد و یه کد و ارسال بکنه که با وارد کردن اون کد بتونم وارد ایمیلم بشم ! اینی که شما گفتید برای تغییر پسورد ، اعلام غیر مجاز و اینجور چیزاست !
نه؛ برای تغییر پسورد نیست. برای تأیید در صورت لاگین مشکوک هست. در زیر این نوشته
Notification Delivery Setup
تعیین میکنید که با گوشی لاگین شما تأیید بشه.
برای اینکه حتماْ شما کد دریافت کنید تا لاگین کنید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و روی
Get Started
کلیک کنید تا آخر.
حداکثر حجم فایلی که می تونید اتچ کنید 20 مگ هست
می تونید از روش اقای ایرانزاد هم استفاده کنید ولی به نظر من فایل هاتون رو ایمیل کنید بهتره چون بعدا می تونید با نرم افزارهای مدیریت ایمیل مثل اوتلوک یکباره همه ایمیل هاتون رو باهم دانلود کنید یا بک اپ بگیرید.
ولی بهتری جا برای شما Google Drive هست که با همون اکانت جیمیلتون می تونید از 50 گیگ فضای ابری استفاده کنید. این قابلیت رو هم داره که فایلاتنون رو به اشتراک بزارید هیچ وقت هم فایل هاتون پاک نمیشن و حتی می تونید همونجا بدون نیاز به نرم افزار مخصوص
فایل هاتون رو باز کرده ویرایش کنید و ....
Last edited by arash59b; 28-08-2013 at 06:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)