تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 97 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

در آغاز فعالیت SAW8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض راهنمایی

سلام
    من امروز 49UF777V گرفتم کانالهای بدر هم توش اوردم دنبال یاهست بود پیدا نکردم خلاصه ریست کارخانه زدم الان هیچ تنظیمی برای ----T نداره فقط واسه نصب کانالهای دیجیتال گزینه داره خلاصه از صبح تا الان که پست میدم پیگیرش بودم دیدم تو بعضی تاپیکها زدن منو مخفی داره باید با سیم ...چراغ دستگاه بسازین که البته بگم من گوشیم مادون قرمز داره و اندروید هم هست خیلی راحت برنامه کنترل دستگاها رو رو واسش دانلود کردم و بعد هم از داخل برنامه برنامه کنترل منو مخفی LG رو دانلود کردم که 3 تا گزینه هم بیشتر نبود یکی ez-adjust و یکی هم in-start و گزینه سوم هم که میزنی 0413 کلا دستگاه ریست میشه خلاصه بی دردسر وارد منو مخفی شدم ولی هرچی گشتم و امتحان کردم نتونستم مشکلمو رو حل کنم یک عکس از منو هم اخر سر میزارم .... از دوستان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید که انشالله مشکلم حل بشه یک دنیا سپاس

http ://uupload.ir/files/p9b_20160930_192202.jpg

یک عدد فاصله دادم از http تا : فاصله رو بردارید که عکس باز بشه .با تشکر
    Last edited by SAW8; 30-09-2016 at 23:57.

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

سلام
    من امروز 49UF777V گرفتم کانالهای بدر هم توش اوردم دنبال یاهست بود پیدا نکردم خلاصه ریست کارخانه زدم الان هیچ تنظیمی برای ----T نداره فقط واسه نصب کانالهای دیجیتال گزینه داره خلاصه از صبح تا الان که پست میدم پیگیرش بودم دیدم تو بعضی تاپیکها زدن منو مخفی داره باید با سیم ...چراغ دستگاه بسازین که البته بگم من گوشیم مادون قرمز داره و اندروید هم هست خیلی راحت برنامه کنترل دستگاها رو رو واسش دانلود کردم و بعد هم از داخل برنامه برنامه کنترل منو مخفی LG رو دانلود کردم که 3 تا گزینه هم بیشتر نبود یکی ez-adjust و یکی هم in-start و گزینه سوم هم که میزنی 0413 کلا دستگاه ریست میشه خلاصه بی دردسر وارد منو مخفی شدم ولی هرچی گشتم و امتحان کردم نتونستم مشکلمو رو حل کنم یک عکس از منو هم اخر سر میزارم .... از دوستان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید که انشالله مشکلم حل بشه یک دنیا سپاس

پست های قبلی منو مطالعه کنید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من 43LF540 دارم و توی منو سرویس وارد شدم . کدکشور که تغییر نمیکرد اما کد ناحیه area code رو روی 294 گذاشتم زبان عربی و کردی اضافه شد و زیرنویس فلش درست شد . اما حالا میبینم ورودیها رو کلا از دست دادم و ست سبگنال نداره اما منوی ست هست . با instart , power only هم نتیجه نگرفتم . باید ایپرام پاک کنم ؟
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام با استفاده از گوشی های دارای پورت اینفرداد و برنامه any mote smart remote هم میشه ب منو مخفی دسترسی پیدا کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام با استفاده از گوشی های دارای پورت اینفرداد و برنامه any mote smart remote هم میشه ب منو مخفی دسترسی پیدا کرد
    بله من هم با گوشی نوت 3 وارد منو شدم. با نرم افزار anymote smart remote و my remocon البته دومی فقط فرقش اینه که poweronly داره.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه.دوستان عذرخواهی می کنم.تلویزیونم ال جی uf850 هست. میخوام صدای تلویزیون رو با هدفون گوش کنم .راه ساده اش استفاده ازهدفون سیم داره.اما سیم دست وپاگیره .هدفون بی سیم بلوتوث دار مدنظرم هست.کسی اطلاع داره این مدل از تلویزیون بلوتوث داخلی داره یانه؟البته کنترلش با فن آوری بلوتوث کارمیکنه. اما نمیدونم برای موضوعی که لازم دارم چه طور ارتباط تی وی با هدفون برقرارمیشه. لطفا راهنمایی کنید
    یک باردیگر معذرت میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

سلام شما با ريست كردناحتمالا لوكيشنتون تو ستينگ عوض شده. برينقسمت ستينگ، جنرال، لوكيشن اگر حق انتخاب داريد كشورهاي ديگرو و امتحان كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه! اگر نشد بايد در منوي مخفي كد قسمت ايريا آپشنو تغيير بدين. ميتونين روي ٤٨٠٠ بذاريد و بعد از اون بري ستينگ و لوكيشنو بذاريد روي ويتنام. با اينكار تنظيمات ستلايت اضافه ميشه به قسمت پروگرم تيونينگتون ولي ممكنه يه قابليتهاي جزييو از دست بن. ضمنا دنبال مسير ياه ست تو اين تلويزيونها نگرديد. ميتونين يه مسيرو انتخاب كنيد و فركانسهاي ياه ستو به صورت دستي وارد كنيد.

Sent from my iPad using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من نیوزلند (زلاندنو)را انتخاب کردم ر س یو رش فعال میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. شما قبل از اینکه رسی ورش فعال بشه منوتنظیمات رسی ور رو داشتید یانه؟ من منو رادارم اما سیگنال نداره. البته از بعدازاینکه رفتم توی منوسرویس اینجورشد. نمیدونم چیزیروناخواسته تغییردادم یا خودش قاطی کرده که فکرکنم دومیش باشه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من پروگرامر و کلیپس رو تهیه کردم و یک فلش مربوط به یک ر س ی و ر هم پروگرام کردم باش ( روی سوکت) اما فلش تلویزیونم که 25L8035E هست روی مدار شناخته نمیشد. ازتوی لیست هم که انتخاب میکردم اطلاعاتش خودنده نمی شد که بکاپ بگیرم. ممکنه چون روی بورد هست جواب نداده؟ حالا فکرتعویض آی سی هستم.

بعد هم این آی سی فلش ( بیوس ) هست نه ایپرام . آیا نباید یک برنامه راه انداز تی وی روش باشه؟ ایپرام هم داره یعنی یا منظور همین بود؟
    Last edited by mrhafez; 28-10-2016 at 19:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •