این
Carolina Herrera Chic Men رو سایت چاره داره به نظرتون بگیرم ازش ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این رو هم میخوام بگیرم Hugo by Hugo Boss بگیرم ازش یا برم هایلند بگیرم ؟
این
Carolina Herrera Chic Men رو سایت چاره داره به نظرتون بگیرم ازش ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این رو هم میخوام بگیرم Hugo by Hugo Boss بگیرم ازش یا برم هایلند بگیرم ؟
قبلا تست زدی میخوای انلاین بخری؟ از هر دوجامیتونی بخری. انلاین .perfumeshopping.ir رو هم میتونی امتحان کنی. من تا حالا ازش خرید نکردم البته.
شیک را حتما تست بزن من خودم که بوش کردم اولش که بو میکنی رایحه ملایم و خنکی داره یکمم بوی هندونه میده
ولی بعد از نیم ساعت که میگذره بوش تند میشه را پوست من که اینطوری بود به خاطر همین نگرفتمش
سلام
راستش من چند سال پيش يه ادكلن گرفتم با مارك dereik واقعا عالي بود اما ديگه گير نياوردم.اسپري هم به نظر من axe خوبه
اگه ميشه در مورد تشخيص اصل از تقلبي توضيح بدين
هایلند قیمتاش حدود 10 تومن گرونتره از قیمت واقعی.. حالا خودت میدونی.. من فقط وقتی از اونجا میگیرم که اون ادکلن رو نتونم جای دیگه ای پیدا کنم
آقای Amin.M.1986 بالاخره نگفتی این ادکلنای محرک که از چین وارد کردی چی بودند و اسمشون چی بود؟؟؟
Last edited by arsenal_mmm; 17-06-2011 at 10:59.
امروز از دبی یه
Bvlgari Aqva Pour Homme برام رسید اصلش از عجب بویی داره !! سوغاتی خوبی بود
یعنی غیر اصلش رو هم داشتی؟ از اینجا گرفتی بودی ؟
نه تا حالا نداشتم بولگاری و تستم نکرده بودم ولی وقتی تست کردم خیلی باش حال کردم خوراکه تابستون هست پخش و موندگاریش عالیه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)