تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 148 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ارتفاع رو به نظر من بالاتر از 60 نگير هم زيباييش كم ميشه هم واسه دكوراسيون و اينا دچار مشكل ميشي
    ارتفاع 50 به نظرم منطقي هست
    البته نظر شما هم محترم ولی من برعکس نظر شما فکر میکنم ارتفاع بیشتر زیباتر هم نشون میده!
    البته درسته برای دکوراسیون سختر میشه
    ولی من نمیدونم چرا آکواریومی که مثلا طولشم زیاد باشه ولی ارتفاعش کم باشه اصلا برام جالب نیست
    البته شایدم سلیقه ای هست
    آکواریومی که من انتخاب کردم این هست
    ابعاد (میلیمتر) : ا(رتفاع) 850 * (عرض) 450 * (طول) 1200
    به جز یکم سختی کار برای دکوراسیون مشکل دیگه ای که به نظرتون نداره ؟!!

Last edited by shahin666; 27-12-2011 at 23:33.

2. 2 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

بچه ها هشت پا هم هستمثلا بچه اختاپوس
    یا خرچنگ یا اسب آبیمن از این جور چیزا دوست دارم
    سلام والا 8پا که من ندیدم. اما سفره ماهی و خرچنگ رو دیدم هست.

---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:58 AM ----------

البته نظر شما هم محترم ولی من برعکس نظر شما فکر میکنم ارتفاع بیشتر زیباتر هم نشون میده!
    البته درسته برای دکوراسیون سختر میشه
    ولی من نمیدونم چرا آکواریومی که مثلا طولشم زیاد باشه ولی ارتفاعش کم باشه اصلا برام جالب نیست
    البته شایدم سلیقه ای هست
    آکواریومی که من انتخاب کردم این هست
    ابعاد (میلیمتر) : ا(رتفاع) 850 * (عرض) 450 * (طول) 1200
    به جز یکم سختی کار برای دکوراسیون مشکل دیگه ای که به نظرتون نداره ؟!!
    آقا دمت گرم. ارتفاع 85!!!! کارت درسته.
    منم از ارتفاع زیاد خوشم میاد.
    راستی از آواتارت هم خوشم میاد.

4. 2 کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

با ارتفاع 85 چیدن دکور سخت نیست بلکه غیر ممکنه شما یه زحمت بکش یه متر ور دار ببین از نوک انگشتت تا زیر بقلت چند سانته؟

ممکنه بریم خونه یه نفر یا تو یه اداره ای یه تانک ببینیم ارتفاعش زیاد باشه به نظر خوشگل بیاد بعد خودمون هم بخوایم یه همچین تانکی درست کنیم. ولی بچه که نیستیم تانکی که دیدیم فقط زیباییش برای ما بود ولی تانکی که می خوایم بسازیم زحمتش برای ماست.
    فرض کن ارتفاع 85 رو ساختی (اول متر بردار و ببین 85 سانت واقعا چقدره فرض کن میخ وای دستت رو ببری تهش) حالا باید این تانک رو تزئیین کنی حالا مثلا دستت تهش رسیده. با چی می خوای 85 سانت رو پر کنی؟ میخوای تانکت رو پر از گیاه مصنوعی از این دراز ها بکنی؟ یا می خوای یه تپه سنگ بچینی بیای بالا؟؟ اینجا خیلی سلیقه خیلی خفنی می طلبه واقعا یه همچین سلیقه ای دارید؟
    حالا تزئینش هم کردی. په ماهی ای میخوای بریزی توش؟ همه ماهی ها همه جای تانک شنا نمیکنن. اگه ماهی بگیرید و فقط یک سوم پائین تانک شنا کردن و فقط اون قسمت رو زیبا کردن چی؟ اون موقع از خودتون نمی پرسید پس بقیه تانک رو برای چی ساختید؟ برای چی این همه هزینه کردید؟
    من تو این فکر هستم تانکم رو بزرگ کنم
    130X60X40
    نشستم تمام تجیزات یک تانک رو حساب کردم دیدم حدودا 50 درصد هزینه میره برای شیشه و چسب پس باید خیلی تو اندازه ها دقت کنم.
    اگه تانک رو بذارید رو اپن چون ارتفاع کل تانک از سطح زمین خیلی زیاد میشه عملا باید با نردبون برین تو تانک بعد تمیزش کنید یا دکور بچینید. این تجربه شخصی من و برادرم هست. برای تمیز کردن تانک ارتفاع 60 حتما باید یکی بره رو اپن وایسته

در ضمن هرچی ارتفاع بیشتر بشه فشار روی شیشه خیلی بیشتر میشه اینجاست که باید کلی پل کار بذارید که نسبتا به طول زیاد (همان حجم) تاثیر کمتری تو امنیت تانک داره
    اگه طول رو بیشتر کنیم پل تاثیری به مراتب بیشتر خواهد گذاشت. به نظر شخص بنده زیبا تر هم میشه
    اینایی که گفتم نظر شخصی و تجربه من بود پر حرفی من رو هم ببخشید من کلا پستام طولانی میشه نمی دونم چرا
    Last edited by Shadow-Man; 28-12-2011 at 01:37.

6. 6 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درست میگید شما رو اپن ارتفاع خیلی بالا میره به نظرم بعد برای کارایی مثلا بخوای تمیزش کنی یا حالا هرچی من
    آخه وارد نیستم,سخت میشه.من میخوام تو اتاق بذارم باید بدم براش پایه بسازن؟میز مخصوص داره؟چطوریه جریانش؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

بله باید رو پایه بذارین البته دیدم رو زمین هم بذارن
    پایه رو می تونید ام دی اف بسازید میگن اچ دی اف ضد اب تر هست ولی خیلی گرون تره. لترون هم هست که ارزون تر از جفتشون هست ولی حتما بگید لبه ها رو پی وی سی بزنه نه بر چسب. که ضد آب بشه
    فر فورژه هم هست
    من یه بار شنیدم جدیدا ترکیبی از فرفورژه و ام دی اف درست می کنن که خیلی کار شیک و زیبایی هست ولی قیمتش فکر کنم بالا باشه

برادرم چند متر قوطی 2*2 خرید با هم دیگه جوش دادیم پایه درست کردیدم دو سه تا هم رنگ اسپری مصرف شد.(من و داداشم حتی فیلتر تانک هم خودمون میسازیم ) قشنگ شده. از این ارزون تر فکر کنم دیگه روز زمین باشه. مزیت رو زمین گذاشتن اینه که می تونی ارتفع رو بیشتر بگیری ولی خب باید همیشه خودت هم رو زمین باشی
    اگه آکواریومی های نواب و پلاسکو رو بگردی احتمالا میز آماده پیدا کنی

9. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

عکس آروانات خیلی قشنگ شده
    غذای دست سازت رو پیدا کردم گفتم بذارم بچه ها فیض ببرن

تو نت هم جایی پیدا نکردم که اینطوری توضیح داده باشه فقط کاشکی مقادیرش رو هم می نوشتی
    برای ماهی هایی که گوشت خوار نیستن چی پیشنهاد میدی؟ من دو بوسی دارم بهشون کاهو یا اسفناج میدم تقریبا هر روز + یه غذای تترا + یه غذای چینی

راستی داداشم یه سوروم خوشگل داره که چند وقت پیش به خاطر شرایط خراب آب یه طرف بدنش پولکش میریزه الان بهتر شده پوست اومده روش ولی هنوز پولک ها در نیومده . بعدا خوب میشه؟ پولش در میاد؟
    درست تغذیه بشه پولکاش در میاد ...
    .
    من به گیاهخوار ها هم همینو میدادم . البته با دوز و دفعات کمتر ...
    ...

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------

ببخشید اینای که گفتید غذای ماهی هست دیگه بعد اینارو به ماهی های گوشت خوار میدید ؟!!!
    راستش من تازه میخوام وارد دنیای آکواریوم بشم برام جالبه که غذای ماهی ها اینا هست!!!!
    پس یه ذره کار کنیم رو ماهیا میشه پیتزا یا کباب هم بهشون بدیم ؟!!
    بعد اینای که گفتید یعنی همش مخلوط هست و به صورت یکجا پودر در آمده ؟!!!
    بعد اینا به مرور رنگ طعم آب رو عوض نمیکنن ؟!!!
    بله عزیزم غذای ماهی هست !!!! یعنی بعدا به غذای ماهی تبدیل میشود ! !!!
    والله شما به مزاح میگی اما من به اسکارم کباب کوبیده هم دادم خورد !!!!

11. 3 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

لاهيج جان اون گياهه كه زير جوئل هست طبيعيه؟
    اسمش چيه؟ برگاش خيلي خوشگله

راستي اگه ميشه يه عكس از نماي كلي تانكت بزار تا تزئينات داخلش هم معلوم شه
    يه عكس كامل از كل تانكت
    تنكس
    نه عزیزم مصنوعی هست...
    .. چشم ...

Shadow-Man
    نه داداش هر روز بهشون نمیدم ... یه رژیم غذایی ! منظم عادتشون دادم که تلفیقی از کرم فشرده کرم قرمز مخلوط و ... میدم .

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------

بچه ها هشت پا هم هستمثلا بچه اختاپوس
    یا خرچنگ یا اسب آبیمن از این جور چیزا دوست دارم
    آب شور کمر شکنه پسر !

13. 3 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    خدا رو شكر يه مقدار وضع دالرهام بهتر شده و الان فعاليتشون بيشتر شده
    ديروز خيلي خيلي منزوي شده بودن و هيچ فعاليتي نداشتن
    دونه هاي سفيد بدنشون هم داره كمتر ميشه حس ميكنم

حال لوچ هام خيلي خراب بود و كلا حالت مرگ بهشون دست داده بود كه امروز سريعا حدود يك سوم آب تانك رو با آب جديد جايگزين كردم
    انگار يهو معجزه شد و لوچا جون گرفتن

حال يكي از راميزي ها نگران كنندس
    قسمتهايي از دمش ريخته و خيلي خودشو ميخارونه

من الان يه سوالي داشتم
    به نظر شما صلاحه دوباره دارو بريزم؟
    رو خود دارو نوشته تا 5 روز درمان رو ادامه بديد
    ولي من يه مقدار نگران لوچها و كت فيشم هستم
    اذيت ميشن

روش نوشته به ازاي هر 30 ليتر آب يه قرص كه با توجه به تانك من 3تا قرص لازمه كه ديروز ريختم

امروز به نظر شما يه دونه قرص بريزم كافيه؟ يا برم نمك بخرم؟
    ضرر نمك كمتره؟

يا كلا چيزي نريزم و فقط دما رو رو 30 نگه دارم؟

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با ارتفاع 85 چیدن دکور سخت نیست بلکه غیر ممکنه شما یه زحمت بکش یه متر ور دار ببین از نوک انگشتت تا زیر بقلت چند سانته؟

ممکنه بریم خونه یه نفر یا تو یه اداره ای یه تانک ببینیم ارتفاعش زیاد باشه به نظر خوشگل بیاد بعد خودمون هم بخوایم یه همچین تانکی درست کنیم. ولی بچه که نیستیم تانکی که دیدیم فقط زیباییش برای ما بود ولی تانکی که می خوایم بسازیم زحمتش برای ماست.
    فرض کن ارتفاع 85 رو ساختی (اول متر بردار و ببین 85 سانت واقعا چقدره فرض کن میخ وای دستت رو ببری تهش) حالا باید این تانک رو تزئیین کنی حالا مثلا دستت تهش رسیده. با چی می خوای 85 سانت رو پر کنی؟ میخوای تانکت رو پر از گیاه مصنوعی از این دراز ها بکنی؟ یا می خوای یه تپه سنگ بچینی بیای بالا؟؟ اینجا خیلی سلیقه خیلی خفنی می طلبه واقعا یه همچین سلیقه ای دارید؟
    حالا تزئینش هم کردی. په ماهی ای میخوای بریزی توش؟ همه ماهی ها همه جای تانک شنا نمیکنن. اگه ماهی بگیرید و فقط یک سوم پائین تانک شنا کردن و فقط اون قسمت رو زیبا کردن چی؟ اون موقع از خودتون نمی پرسید پس بقیه تانک رو برای چی ساختید؟ برای چی این همه هزینه کردید؟

ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون

حالا سلیقه من خفن هست یا نه رو نمیدونم ولی من آکواریوم بیبینم 10 مترم طولش باشه ولی ارتفاع نداشته باشه
    اصلا برام جالب نیست چون شبیه یه اتوبان دوطرفه میشه که هی ماهی از این ور به اون ور باید بره و اگر تعداد ماهی ها زیاد بشن و ارتفاع هم کم باشه ماهی ها بیشتر تو هم می لولون
    البته اگر نگید چه سلیقه خفنی دارم

شما گفتید من 85رو ساختم!!!!با چی میخوام 85 رو پر کنم؟!!
    دوست عزیزم فکر میکنم ارتفاع کل آکواریوم 85 هست یعنی کل بدنه آکواریوم ولی ارتفاع خود تانک 85 نیست

البته من هنوز وارد دنیای آکواریوم نشدم شما تجربه اشو دارید پس قطعا از من واردتر هستید ولی شما گفتید
    با ارتفاع 85 چیدن دکور سخت نیست بلکه غیر ممکنه!!!
    میخواستم بدونم اگر این جوری هست این آکواریومی که من عکسشو گذاشتم اگر سختی تزئینش رو کنار بذاریم
    یعنی استاندارد نیست ؟! یا مثلا تو خونه ها استفاده نمیشه؟!!

البته قبول دارم کار کردن باهاش سخت هست ولی من یه مشکل هم دارم

من مثل شما و بعضی از دوستان وضعمون خوب نیست و اپن موپن نداریم
    و من این آکواریوم رو میخوام بذارم تو اتاقم حالا تو اتاقم سمت راست تردمیل هست و سمت چپ تخت خوابم و عملا فقط میتونم از فضای وسط بین این دوتا استفاده کنم
    پس خیلی نمیتونم طول زیاد بگیریم و مجبورم بیشتر روی ارتفاع برم تا طول چون جاشو از لحاظ طول ندارم

البته میدونستم ارتفاع زیاد سختی کار داره ولی اینجوری که شما گفتید کلا خورد تو برجک ما

16. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سوء تفاهم نشه دوست عزیز جمله "با ارتفاع 85 چیدن دکور سخت نیست بلکه غیر ممکنه!!!" یکم اغراق امیزه
    به نظر من اگه خیلی اسرار داری 70 بگیر
    طول رو نهایتا چند می تونی بگیری؟
    عرض رو چطور؟
    تو حال، راه رو ... این جور جاها رو با دقت تمام نگاه کن همیشه میشه جای بهتری پیدا کرد
    الزامی وجود نداره تانک خیلی بزرگ بگیری. من خودم که محدودیت جا ندارم ( چون تو اتاقم نه تخت دارم نه تردمیل ) ولی یه تانک 80 لیتری دارم 58*40*36
    دوساله که این تانک رو دارم ولی می خوام تا عید یه تانک 130*60*40 درست کنم
    داداشم یه تانک با ابعاد 80*60*30 داره که 144 لیتر حجمشه شما اگه عرضش رو 40 بگیری 190 لیتر میشه که انصافا تانک کوچیکی نیست طول و ارتفاع زیادی هم نداره

توصیه میکنم شخصا به آکواریوم فروشی ها بری و ابعاد مختلف رو از نزدیک ببینی عدد رو کاغذ یه چیزه تانکی که جلوی چشمته یه چیز دیگه

18. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •