دوست من ، موتورش فرقی نمیکنه ، بیشتر تلقینیه ، الان تمام مدل های سایپا به جز دوگانه سوزها HP هستند .
دوست من ، موتورش فرقی نمیکنه ، بیشتر تلقینیه ، الان تمام مدل های سایپا به جز دوگانه سوزها HP هستند .
بخار تو روزای سرد دیگه،بخاطر اختلاف دما منتها خیلی زودتر از ماشین های دیگه!
ماده ای چیزی هست بزنیم به شیشه دیگه بخار نکنه؟
در متاسفانه رگلاژشد تو نمایندگی،مشکل دارا که همونجوری موند،درای جلو که خوب بودن هم خراب شد!!!!!!!!!
تومخزن خودشون شیشه شور ریخته بودن!
برف پاک کن تمیز میکنه اما صدای قیژ قیژش اعصاب خورد کنه بعضی وقتا،مثلا ماشینای دیگه(البته مدل بالاتر) صدا نمیده برف پاکنش!ماشینم 4ماه نیست،برف پاکن ها نوعه
از شیشه شورهای معروف به ضد بخار استفاده کنید (باید به صورت مرتب بخش داخلی شیشه ها رو با این شیشه شور تمیز کنید)
درها رو به یه صافکار ماهر بدین براتون ریگلاژ کنه.(تو نمایندگی به علت زیاد بودن ماشینها دقت زیادی تو این موضوع نمیکنن)
برای برف پاک کن به دو علت این موضوع اتفاق می افته:
1- تیغه برف پاک کن خراب شده (یا بی کیفیت بوده و خراب شده!)
2- پایه برف پاک کن تنظیم نیست
برای حل مشکل در مورد اول تیغه ها رو با نوع معروف به ژله ای عوض کنید (از نوع مرغوب تهیه کنید) آرامشی که بعد از این کار موقع کار کردن برف پاک کن ایجاد میشه به هزینش می ارزه!!!
برای مشکل دوم به یه باتری ساز مراجعه کنید تا تنظیم کنه براتون
به نظر بنده حدود 400 هزار تومنی که بابت این موتور باید بدین ارزش نداره! فرق دو تا موتور چشمگیر نیست
به هر حال موقع تحویل ماشین و زمانی که دعوت نامه اومد شرکت گزینه هایی رو براتون قرار میده که شاید این موتور هم باشه. ولی اگر خیلی مشتاق هستین از بازار تهیه کنید (به صورت آزاد از بیرون ماشین اچ پی بگیرید)
حتما به یک تون اپ کار درست ببرید ماشین رو تا سیستم انزکتور رو شستشو بده براتون. احتمالا کثیفی استپ موتور بوده.
از مکمل هایی که به عنوان تمییز کننده انژکتور هستن استفاده نکنید. اکثرا تقلبی هستن
ممنونم از پاسخ بی نقصتون
کدوم مشکل دومو میفرمایین؟
خواهش می کنم. افتخار میکنم اطلاعات ناقصمو در اختیار بقیه دوستان بزارم.
برای تنظیم پایه برف پاک کن باید به باتری ساز مراجعه کنید اگر خودتون دست به آچار نیستید.
سلام. کسی از دوستان روی 131 چراغ مه شکن نصب کرده؟؟؟ اگه نصب کردین میشه آدرس و هزینه حدودیشو برام پ خ کنید. ممنون میشم. واقعا این کم نور بودن لامپ های جلو خیلی رو اعصابمه. من مسافرت جاده شبا میرم. و متاسفانه نورش کمه. واقعا اذیت میشه آدم.
مه شکن مدل های مختلف داره ، من خودم نصب کردم راضی نبودم ، نور چراغ های خودش بهتر است . به شما هم پیشنهاد میکنم نخرید ، چون محل نصبش روی 131 غیر استاندارد است و بیشتر کف زمین را روشن میکند تا جلوی خودرو ( به علت زاویه رو به پایین قسمت هواکش سپر که مه شکن نصب میشود )
برای شیشه های کناری بهترین روش اینه
ابتدا با یک پارچه تمیز به خوبی داخل شیشه ها رو تمیز کنید
سپس 2.3 قطره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید روی یک پارچه و به آرامی روی شیشه ها بکشید.بعد 2.3 دقیقه که کف از بین رفتش و خشک شد حداقل تا 24 ساعت دیگه هیچ بخاری زده نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)