تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 416 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویا: بارسا برای سومین بار متوالی قهرمان لالیگا می شود

مهاجم بارسلونا معتقد است که در دیدار ال کلاسیکو که سه هفته دیگر برگزار می شود، بازیکنان رئال برای متوقف کردنش حتی به خشونت دست خواهند زد.

سایت گل - داوید ویا، مهاجم بارسلونا، معتقد است که در دیدار ال کلاسیکو که سه هفته دیگر برگزار می شود، بازیکنان رئال برای متوقف کردنش حتی به خشونت دست خواهند زد.

او در گفتگو با نشریه " فور فور تو" گفت: «حتی زمانی که بازیکن والنسیا بودم، می دیدم که بازیکنان رئال و بارسا با هم رفتار خوبی دارند. انتظار نباید داشت که پویول یا ژاوی برای رئال بازی کنند یا کاسیاس برای بارسا اما آنها برای یکذیگر احترام زیادی قائل هستند. اما زمانی که من برای والنسیا بازی می کردم، راموس و آلونسو تا می توانستند من را با لگد می زدند. این مربوط به زمانی است که آنها خیلی با من احساس راحتی نمی کردند.»

او همچنین تایید کرد که تغییرات تاکتیکی مورینیو پیشرفت زیادی در رئال به وجود آورده است اما معتقد است که بارسا به اندازه کافی قدرتمند هست تا بتواند برای سومین بار پیاپی قهرمان لالیگا شود: «او مربی بزرگی است که معمولا با تیم هایش قهرمان می شود. چلسی او قدرتمندترین تیمی بود که من در زمان حضور در والنسیا مقابل آن قرار گرفتم. آنها تیمی بسیار منظم و از نظر فیزیکی قوی بودند. ما می دانیم که می خواهد با رئال قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان بشود اما مطمئنیم که تیم بهتری داریم و می توانیم برای سومین بار پیاپی قهرمان لالیگا شویم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/11/6

اینیستا: ویکتور والدس بهترین دوست من در بارسا است

زننده تنها گل فینال جام جهانی 2010 در مصاحبه با نشریه "فور فور تو" از رابطه اش با سایر بازیکنان بارسلونا صحبت کرد.

سایت گل - آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا، اعلام کرد که ویکتور والدس، دروازه بان آبی و اناری ها، صمیمی ترین دوستش در نوکمپ است.

او در مصاحبه با نشریه "فور فور تو" از رابطه اش با سایر بازیکنان بارسلونا صحبت کرد.

"والدس بهترین دوست من در تیم است. ما در تیم جوانان و تیم بی باشگاه در کنار هم بازی می کردیم. ما با قطار به همه جای اسپانیا سفر کردیم و اکنون با هواپیما به همه جای دنیا سفر می کنیم.
    او بسیار پر سرو صدا، بازیگوش، دیوانه و البته سرزنده و شاداب است. اگر اسپانیایی نبود، به یک دروازه بان بزرگ در رده ملی تبدیل می شد. ما دروازه بان بهتری از او نداریم. او فصل گذشته بهترین دروازه لالیگا شد."

اینیستا همچنین در بویان کرکیچ که از نوجوانی به تیم اول بارسلونا پیوست، گفت: "او همیشه لبخند می زند، حتی زمانی که خوشحال نیست. او به یکی از بازیکنان مهم بارسا تبدیل شده است.
    شاید هر هفته بازی نکند اما در موفقیت های تیم مشارکت دارد با گل ها، ارسال ها و فرارهایش. او ترجیح می دهد در مرکز بازی کند اما در سمت چپ و راست نیز خوب بازی می کند."

کد:

2010/11/6

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش ویژه - پیگرینی: نمی خواهم مرا با مورینیو مقایسه کنند

مربی شیلیایی بار دیگر به اسپانیا بازگشت ولی این بار قصد او اثبات توانایی هایش، به ویژه به فلورنتینو پرس است.

سایت گل - مانوئل پیگرینی، مربی سابق باشگاه های ویارئال و رئال مادرید اکنون برروی نیمکت مربیگری مالاگا تکیه زده است. این مربی شیلیایی روز گذشته در کنفرانسی خبری در جمع خبرنگاران اسپانیایی، شیلیایی و سایر ملیتها حاضر شد تا از حضورش برروی نیمکت مربیگری مالاگا بگوید.

پیگرینی اکنون ماجراجویی جدیدی را آغاز کرده و این برای او به منزله چالش هیجان انگیزی است؛ چون این مربی شیلیایی که از سختی های راه مطلع است، می خواهد به فلورنتینو پرس توانایی های واقعی اش را ثابت کرده و نشان دهد که در کنار گذاشتن او تصمیم اشتباهی گرفته است.

پیگرینی با انگیزه های مضاعفی به اسپانیا آمده و در اولین کنفرانس خبری اش به عنوان مربی مالاگا گفت: «خیلی خوشحالم که به اسپانیا بازگشته ام. در حال شناسایی تجهیزات باشگاه و واقعیتهای تیم هستم. خیلی مهم است که پروژه ای را که در حال پیشروی روز به روز است به دست بگیری.این تیم می تواند بهتر شوم. آنچه که در مورد مالاگا، برایم جالب بود، پروژه بلند مدت مسئولان تیم به هدف رشد باشگاه و افزایش پتانسیل ورزشی باشگاهشان است. این پروژه ای آینده دار است و اینکه جزئی از این پروژه باشی، خیلی جذاب خواهد بود.»

پیگرینی با امضای قراردادی 3 ساله به مالاگا پیوسته و البته قرارداد او می تواند 5ساله باشد. هر چند که مربی شیلیایی ترجیح می دهد تا شانس حضور برروی نیمکت مالاگا در دو سال پایانی را با تلاش و کسب نتایج مطلوب به دست آورد. او کار آسانی برای تغییر شرایط تیمی که در منطقه سقوط قرار دارد، پیش رو ندارد. پیگرینی در این رابطه ادامه داد: «با هدف به نمایش گذاشتن توانایی هایم به اینجا آمدم. همیشه با رئال مادرید و ویارئال در بخش بالایی جدول بودم و این یک چالش خوب برای من است. باید از صفر شروع کرد. باید از نظر بعد ورزشی رشد کنیم.»

پیگرینی در بخش دیگری از صحبتهایش به آخرین سال حضورش در اسپانیا شاره کرد و گفت: «توقعات من همیشه شخصی است. فکر نمی کنم که مسئولیت هدایت تیم هایی مثل رئال یا ویارئال بیشتر و سخت تر باشد. هر چند که شاید هدایت چنین تیمهای بازتاب و جنجالهای بیشتری داشته باشد، ولی مسئولیت هدایت این تیمها با مسئولیت هدایت مالاگا برابر است و توقعات موجود یکی است. اصلا خودم را با مربی رئال مقایسه نمی کنم؛ دوست داشتم با این تیم به یک عنوان قهرمانی می رسیدم ولی اصلا حس انتقام نسبت به کسی ندارم. با رضایت زیادی رئال را ترک کردم که اگر با این تیم به یک جام قهرمانی می رسیدم، این رضایت بیشتر هم می شد. نیازی به اثبات چیزی ندارم و نمی خواهم مقایسه ای هم انجام بگیرد. گذشته من رابطه ای با پروژه کاری جدیدم ندارد. توقعات من مثل همان اولین سالی که به اسپانیا رسیدم بالاست.»

کد:

2010/11/6
    Last edited by nw_nk; 06-11-2010 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پرس: اوزیل بهترین بازیکن دنیاست

رئیس باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی زبان به تمجید از مسعوت اوزیل گشوده و او را برترین بازیکن دنیا نامیده و البته از سامی خدیرا هم تمجید کرده است.

سایت گل - فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی با نادیده گرفتن کریس رونالدو اعلام کرد که مسعوت اوزیل بهترین بازیکن دنیاست.

رئیس باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی به Welt am Sonntag گفت: «از نظر من ، اوزیل بهترین بازیکن دنیاست.»

اوزیل تنها بازیکن آلمانی ای نیست که مورد تحسین مسئولان رئال قرار گرفته. در دیدار گذشته رئال مقابل ارکولس، سامی خدیرا، دیگر ستاره آلمانی رئال هم مورینیو زبان به تمجید از خدیرا گشوده بود.

مورینیو در رابطه با خدیرا گفته بود: «او در هر جناحی فوق العاده است. در میانه میدان، در مرکز خط دفاع و به جای په په، او فوق العاده بود. به نظر من خدیرا بهترین بازیکن آن میدان بود.»

پرس در صحبتهایی در تمجید از خدیرا گفت: «یک روز خدیرا در جمع یکی از بهترین بازیکنان دنیا خواهد بود.»

کد:
    2010/11/4

اسنایدر: هرگز به رئال برنمی‌گردم، آنها با من بدرفتاری کردند

هافبک اینتر گفته دوست ندارد به رئال مادرید بازگردد.
    سایت گل - وسلی اسنایدر، هافبک اینتر بازگشت به رئال مادرید را کاملا رد کرده است. او می‌گوید در آنجا تجربه بدی داشته و ناراحت بوده است.

گفته می‌شد اسنایدر به دلیل حضور ژوزه مورینیو در رئال به این تیم بازخواهد گشت، اما او می‌گوید هرچند مورینیو یکی از بهترین‌هاست، اما بسیار بعید است که او به رئال برگردد.

اسنایدر می‌گوید کسی در رئال به او توجه نمی‌کرد: «محال است به رئال برگردم. نمی‌خواهم به باشگاهی بروم که با من رفتار بدی داشت. من هرگز دیگر برای رئال مادرید بازی نخواهم کرد. البته ارزش یک سال کار با مورینیو به اندازه ده سال کار با مربیان دیگر است.»

اسنایدر یکی از کاندیداهای توپ طلا است و می‌گوید: «می‌دانم بخت تصاحب آن را دارم، و به نظرم هر سه نفر اول شایسته کسب این جایزه هستند.»

کد:
    2010/11/5

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاروالیو: باید مراقب فورلان و آگوئرو باشیم

سایت گل – ریکاردو کاروالیو، مدافع رئال مادرید نگران سرخیو آگوئرو و دیه‌گو فورلان، مهاجمان اتلتیکو مادرید است.

دو تیم یکشنبه دربی مادرید را برگزار می‌کنند و با آن که هر دو مهاجم اتلتیکو در این فصل گل‌های چندانی نزده‌اند، اما مدافع پرتغالی می‌داند این دو نفر می‌توانند در چند ثانیه سرنوشت هر دیداری را عوض کنند.

او گفته است: «فورلان و آگوئرو هر دو مهاجمان خیلی خوبی هستند، هرچند من ترجیح می‌دهم مقابل مهاجمانی با این قد و قامت بازی کنم. در انگلیس در دفاع مقابل بازیکنان بلندقامت‌تر مشکل داشتم.اما دفاع به ویژه مقابل فورلان کار سختی است، چون او تحرک فراوانی دارد. نکته کلیدی این است که به او فضا ندهیم، چون او از فضا به بهترین شکل استفاده می‌کند و با هر دو پا می‌تواند شوت‌های خوبی بزند.»

کاروالیو در بخش پایانی صحبتهایش گفت:«اگر می‌خواهیم صدرنشین لیگ بمانیم باید این بازی را ببریم.»

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/06/2201298/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8-%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A2%DA%AF%D9%88%D8%A6%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%85http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/06/2201298/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8-%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A2%DA%AF%D9%88%D8%A6%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%85

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازی رئال امشب ساعت چنده ایا شبکه 3 نشون میده

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

بازی رئال امشب ساعت چنده ایا شبکه 3 نشون میده
    11:30
    پخش زنده از شبکه میلی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چلسی به دنبال سرخیو بوسکتس

آنها هافبک بارسلونا را برای تابستان آینده می‌خواهند.

سایت گل - چلسی به دنبال خرید سرخیو بوسکتس، هافبک بارسلونا است. آنها قصد دارند او را در تابستان آینده به خدمت بگیرند.

روزنامه ال‌موندو دپورتیوو نوشت آبی‌ها به شدت خواهان خرید این بازیکن 22 ساله هستند که در 12 ماه گذشته بازیکن ثابت بارسا و تیم ملی اسپانیا شده است.

نماینده‌های چلسی پرس‌وجوهای اولیه را از قهرمان اسپانیا انجام داده‌اند و می‌خواهند در انتهای فصل بوسکتس را بخرند.

پپ گواردیولا می‌خواهد هافبک محوری خود را به هر ترتیبی که هست نگاه دارد و بعید است اجازه رفتن او را بدهد، مگر آن که پیشنهاد بسیار وسوسه‌کننده‌ای برسد.

بوسکتس تا سال 2013 با بارسا قرارداد دارد و بارسلونا می‌خواهد قرارداد پرسودی با او به امضا برساند تا او متقاعد شود در کاتالونیا بماند. اما اوضاع مالی بارسا بحرانی است و آنها شاید بر سر قیمت بوسکتس با چلسی به توافق برسند.

این هافبک دفاعی برای حضور در مرکز میدان با خاویر ماسچرانو رقابت می‌کند. اگر بارسا او را بفروشد حدود 20 میلیون یورو از چلسی خواهد خواست.

کد:
    2010/11/7
    11:30
    پخش زنده از شبکه میلی
    شبکه سه رئال تی وی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

La Liga
    November 7, 2010

Full Time

Zaragoza 3-2 Mallorca
    Villarreal 4-1 Athletic Bilbao
    Levante 1-2 Deportivo
    Almeria 1-1 Sporting de Gijon
    Osasuna 3-0 Hercules

Halftime

Getafe 0-2 Barcelona
    Lionel Messi 23′
    David Villa 35′

Real Madrid - Atletico Madrid

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ختافه یک – بارسلونا 3 : صدر نشینی بارسا دوام نداشت

سایت گل – گل‌های نیمه اول از لیونل مسی و داوید ویا، و گل نیمه دوم پدرو پیروزی آسان بارسلونا مقابل ختافه در ورزشگاه کولیسئوم آلفونسو پرس را رقم زد.

بارسلونا طبق معمول سوار بر بازی بود و در دقیقه 23 به گل رسید. داوید ویا بعد از کنترل عالی توپ در نزدیکی نقطه پنالتی و فریب مدافعان، توپ را به مسی سپرد که در سمت راست بود و او هم از زاویه‌ای بسته گل اول را زد.

ویا و مسی در این دیدار با همکاری با هم موقعیت‌های خطرناکی ایجاد کردند و در دقیقه 35 نوبت ویا شد که روی حرکت مسی گل بزند. او که از سمت راست محوطه جریمه گریخته بود پاس مسی را گرفت و گل دوم را به ثمر رساند.

ختافه در نیمه دوم بهتر بازی کرد، اما گل سوم بازی را هم بارسلونا به تیم مادریدی زد. روی اشتباه دانیل دیاس که پاس ساده کودینا را مقابل محوطه جریمه نتوانست کنترل کند، پدرو توپ را گرفت و آن را در دقیقه 65 وارد دروازه حریف کرد.

جرارد پیکه چهار دقیقه بعد به دلیل هند در محوطه جریمه کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد و پنالتی حاصل را مانو به گل تبدیل کرد.

میزبان هم در دقیقه 80 ده‌نفره شد. درک بواتنگ پس از خطا روی خاویر ماسچرانو با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد.

دو تیم در انتهای بازی به نمایش جذاب خود ادامه دادند ولی دیگر گلی نزدند.

بارسا با این برد پیش از بازی رئال و اتلتیکو مادرید در صدر جدول قرار گرفت. ختافه هم یازدهم است.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/07/2203324/%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D9%81%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%81%D8%AA

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صدر نشینی بارسا دوام نداشت

رئال مادرید 2 - اتلتیکو مادرید 0

گلها : کاروالیو (13)
    اوزیل (18)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •