ممنون میشم لینکی معرفی کنید که دلیل این صحبت باشه![]()
ممنون میشم لینکی معرفی کنید که دلیل این صحبت باشه![]()
بنده از روی عرف کلیدهای برق ایران گفتم خدمتتون ...
با این حال گشتم براتون و بالاخره یافتم چیزی رو که میخواید ...
Up or down
The direction which represents "on" also varies by country. In North America, it is usual for the "on" position of a toggle switch to be "up", whereas in many other countries such as the UK, Ireland, Australia, and in New Zealand it is "down." In multiway switching, the correspondence between a single switch's state and whether lights are on or off depends on other switches in the circuit. In countries prone to earthquakes, such as Japan, most switches are positioned sideways to prevent the switch from inadvertently being turned on or off by falling objects.میگه که این بالا یا پایین بودن کشور به کشور فرق داره ... در آمریکای شمالی، برای روشن کردن چراغ، کلید رو به سمت بالا و در کشورهایی مثل انگلستان، ایرلند، استرالیا، هندوستان و زلاندنو، به سمت پایین تغییر حالت میدیم ...
ایران هم ظاهراً به پیروی از سیستم انگلیسی کلیداش طراحی میشن ...
موضوع جالبی که بهش اشاره کرده اینه که تو کشورهای زلزله خیز، برای اینکه اشیا روی کلید سقوط نکنن و چراغ رو خاموش یا روشن کنن، کلیدها به حالت افقی روشن و خاموش میشه ...
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
منبع هم ویکیپدیاست ...
اما این قسمت citation needed هست، یعنی در ویکیپدیا براش منبعی نوشته نشده ...
با این حال کسی در صحتش شکی نداره، چون در فرومهای مختلف هم از زبون native ها این قضیه رو خوندم ...
ولی خونه ی ما تمام کلیداش به جهت بالا روشن میشن![]()
بخاطر نوع کلید پریز هست..که حدس میزنم قدیمی.باشه ..چون توی بازاری فعلی و اگه اشتباه نکنم...از 4-5 سال پیش تمامش به سمت پایینه...البته هزار و یک مدل کلید پریز داریم....ولی خونه ی ما تمام کلیداش به جهت بالا روشن میشن
من دو تا سوال داشتم:
این وسایل مال چه کاری هستن میشه دقیق برام توضیح بدین:
![]()
خب میشه چرخوند کلید رو که از پایین روشن بشه
سوال کردم چرا به بالا میزنید روشن بشه ، گفتن چون خورشید هم میاد بالا روشن می کنه
اولی مام زیر بغل هست، برای زدودن بوی عرق و جلوگیری از تعرق ...
دومی هم After Shave هست که بعد از اصلاح به صورت زده میشه تا هم خوشبو بشه و هم از جوش زدن و عواقب بعدی جلوگیری کنه ...
ســلام...
در مورد ریز مکالمات یا پرینت گرفتن از مکالمات همراه و تلفن ثابت سوال داشتم...
توی پرینت چی میزنه...شماره هایی که شخص تماس گرفته...یا نه تمام شماره ها اعم از شماره هایی که شخص تماس گرفته و باهاش تماس گرفتن....؟؟
تاریخ و زمان هم میزنه یا نه..؟؟
بفرمایید پرینتای تلفن ثابت(خونه) و همراه فرقی هم میکنه یا نه..؟؟
اسمس رو توی پرینت میزنه یا نه...؟؟
ممنون..![]()
Last edited by Mahdi/s; 21-08-2011 at 12:07.
برای زدودن موهای زاید بدن از چی استفاده میکنین؟؟ کرمی هست که بزنی همش بریزه؟؟ دائمی هست یا موقت؟؟
دوست عزيز در اين مورد يك تاپيك جداگانه تو متفرقه موجود هست به نظر من اگه به اون تاپيك مراجعه كنيد جوابتون رو خواهيد گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)