چکار کنم نقشه افلاین از کش گوشی پاک نشه؟
چکار کنم نقشه افلاین از کش گوشی پاک نشه؟
دوستان من میرم تو Task manager گوشیم(htc rhym) حدود 350مگ نوشته used. آیا این مقدار درسته یا زیاده؟ کلش زده total memory: 585
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.![]()
سلام.
البته من دلیل اینکارو نمیدونم منتها تویآپدیتهای جدید دوباره داره اضافه میشه.![]()
درسته
مشکلی نداره
در مورد رم s4 می تونید بفرمایید چرا 1.3 از 1.8 که نشون میده رو استفاده می کنه؟
برای بنچمارک گیری باید چیکار کرد که بهترین نتیجه حاصل بشه؟ گوشی من یبار نمرش میاد 3500 یبار میاد 3200 .چرا هر بار یه نمره ای به گوشی میده
با نرم افزار Antutu تست کردم
در موقع تست اگه برنامه های دیگه بسته باشن ،امتیاز به رم بالاتر میره
سلام.من دیشب گوشی Huawei G510 رو خریدم..حالا مموری Sd نوکیا که روی گوشی قبلیم بود رو گذاشتم روش که یک گیگ هست...خواستم ببینم چرا نمیخونه و توی فایل منیجر چیزی نزده؟؟؟؟
سلام
گوشی من sony acro S است. چند تا برنامه ضبط مکالمات تلفنی ریختم.صدای خودمو خوب ضبط می کنه اما صدای مخاطب ام رو یا دو سه بار اول ضبط میکنه ، یا با صدای بسیار کم ضبظ میکنه ، یا اصلا صدای مخاطب رو ضبط نمیکنه. بنظر شما مشکل از چیه؟
ممنون![]()
سلام دوستان
من یه سیم کارت همراه اول mci دارم ولی توی خونه این خیلی مشکل پرش و نوسان انتن داره . تا حالا رو سه تا گوشی بوده ولی رو هر سه تا گوشی همین مشکلو داره. گوشی که الان دارم باهاش کار میکنم LG L7II دو سیم کارت هست. سیم کارته فقط تو نقاط خاصی از خونه انتن میده. اونم هر دیقه یه بار انتنش میپره و دوباره بعد چند دیقه دیگه میاد. ایرانسل که روش میزارم انتنش کاملا پره و حتی یک خط هم کم نمیشه.
الان دوتا سیم کارتو رو گوشیم گذاشتم ایرانسله کاملا پره انتنش ولی همراه اوله حس میکنم از قبل هم بدتر شده. برای یه تماس کوتاه باید برم تو حیاط تا بتونم صحبت کنم.
خواستم بدونم این مشکل از گوشی میتونه باشه یا سیم کارت. چون کلا همراه اول تو خونه مون خوب انتن نمیده ولی نه مث مال من که کلا صفره انتنش.
و اینکه دوتا سیم کارت رو گوشی گذاشتم میتونه دلیل ضعف شدیدتر انتنش باشه یا نه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)