دوستانی که این گوشی رو خریدن یه سوالی داشتم میدونین که قسمت پایینی و بالایی گوشی فلزی نیست همون قسمت دوک شکل ها که پلاستیکند! میخواستم بدونم رنگشون زود میره خش روش زیاد میوفته چه جوریاس؟
دوستانی که این گوشی رو خریدن یه سوالی داشتم میدونین که قسمت پایینی و بالایی گوشی فلزی نیست همون قسمت دوک شکل ها که پلاستیکند! میخواستم بدونم رنگشون زود میره خش روش زیاد میوفته چه جوریاس؟
واسه من که شدید خورد زمین رنگه کناری این پلاستیکا که میگی رفت ولی به خودش چیزی نشد.
الانم درسته رنگش رفته(در حد میلیمترند) ولی اسلا معلوم نیستند من خودم میگم به اینو اون که رنگش رفته
چرا ان8 انقدر مشکل نرم افزاری داره
تو همین تاپیک چند جا دیدم که نرم افزارش مشکل پیدا کرده
این مشکل ها باگه یا مشکل اساسی سیستم عامله؟؟؟
از نوع پلاستیک مقاوم و مشکی رنگ است و رنگ شده نیست که رنگش برود . از اینجانب میشنوید درباره ی این گوشی اصلاً در فکر و بند این مسأله های واقعاً بی اهمیت نباشید مثل اینست که بجای پرداختن به سن و سواری اسب به فکر تعداد دندانهایش باشید .
به گفته ی nokia care این گوشی بعضاً مشکل نرم افزاری برایش پیش میاید و نه سخت افزاری .
و اما بشنوید از ادامه ی ماجراهای من و N8 !
امروز رفتم از nokia care تحویلش گرفتم و ظاهراً مشکل نرم افزاری داشته و رفعش کردند . خوشبختانه قبل از اینکه بدهم به آنها رفته بودم کل پوشه ی Cities مربوط به GPS به حجم 427 مگابایت را کپی گرفته بودم و دوباره برگرداندم سرجایش . چون اساسی فرمتش کرده بودند و همه ی نقشه ها پاک شده بود .
خوشبختانه همه ی مشکلات قبلی تا حد بالایی رفع شده . البته بعد از اینکه یک پیامک فرستادم دیدم امکان ورود به محیط ارسال پیامک وجود ندارد که با یک خاموش روشن کردن ظاهر مطلب حل شده
فعلاً مشکل خاصی نیست جز مشکلات و سوالات رایجی مثل این مطلب که چگونه از راه GPRS میتوان کانکت شد ؟ در همانجا یکنفر دیگر از مسئول فنی همین را پرسید و او گفت از راه WLAN باید کانکت شوی ! واعجبا ! پس EDGE کلاس 32 نمایشی است ؟!!!!؟ اگر کسی میداند راهنمایی کند .
و اما برویم بر سر فرمتهای قابل باز کردن بطور پیش فرض
rmvb !!! , flv !!! swf !!! را براحتی باز میکند و نیز png
ولی این ویدیوها را نتوانست باز کند
یک wmv تحت فرمت windows media video v7 640X480 5.9Mbps , Audio 9 44.1KHz 137Kbps را نتوانست باز کند
یک mpg با فرمت mpeg1
یک MP4 با فرمت BDRip H264 AVC HD 1.8Mbps , audio 48KHz AAC 347Kbps
و یک MP4 با فرمت H264 AVC HD 823Kbps , audio 22KHz AAC 47Kbps که فقط صدا داشت
البته در باز کردن بقیه ی MP4 های غیر HD مشکلی نداشت
واسه اینترنتت بگم از تمظیمات 5800 استفاده کن.تست شده
در مورده بقیه مسائلتم با این گوشی باید بگم بابت شانس بدت متاسفم!
بیشتر توضیح میدی؟
این تنظیماتی که واسه گوشی اپراتورا میفرستن چون ان8 نیست هنوز توشون از 5800 استفاده کن.
با سلام . میشه دقیقاً بگی برای راه اندازی GPRS در N8 چکار باید بکنم ؟ از صفر یک توضیح میخوام
فایل های MKV حجم بالا را چه طور ؟ اونا رو هم باز میکنه ؟
سلام
من یه مشکل اساسی دارم با این گوشی وقتی واری موزیک پلیر ان8 میشم یا می خواهم یه mp3 پخش کنم
که از طریق بلوتوث گرفتم گوشی هنگ میکنه ولی با زدن دکمه پایین گوشی از هنگی در میاد من دیشب گوشی
را خریدم و اکبند بو و از اصل بودنش هم مطمئنم نمیدونم چکار کنم یه راهنمایی کنید لطفا اگه بخواهم برای هر
هنگ کردن گوشی هم یه بار ریستش کنم یه خیلی ضد حاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)