تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 102 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام دوستان من wave 2 گرفتم
    چه جوری میشه فارسیش کرد؟
    GPS هم نوشته که داره !! باید چیزی نصب کنم براش؟
    از قسمت settings > general > display language , keyboard language میتونید منو ها و حالت تایپ مسیج را فارسی کنید .
    برای استفاده از gps هم باید برنامه Samsung Navi Iran دانلود و نصب کنید .
    300 میخوام هزینه کنم

چی بگیرم ؟
    همون ویو 2 بهترین گزینه توی 300 تومنه .

2. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Renoir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

khob tuye tanzimate keyboard va display aslan farsi nadare !!!!

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

[khob moshkelesh ine ke aslan tu tanzimatesh farsi nadare!!!
    na keyboard na display

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

3

khob tuye tanzimate keyboard va display aslan farsi nadare !!!!

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

[khob moshkelesh ine ke aslan tu tanzimatesh farsi nadare!!!
    na keyboard na display
    دوست من تو پست صفحه قبل من ایرادهای این گوشیو گفتم. یکیش فارسی نداشتنشه! البته می تونی فلش کردن فارسیش نصب می شه. اگه خودت با روال کار آشنایی و تقریبا کار با کامپیوتررو بلدی می تونی فلش کنی. اما اگه این کاره نیستی می تونی بدی بیرون. اگه سرعت اینترنتت بالاس یه فایل تقریبا 200 مگابایتی باید دانلود کنی و روال کار هم دیگه باید بلد باشی.

300 میخوام هزینه کنم

چی بگیرم ؟
    بگرد تو gsm.ir قسمت سرچ پیشرفته. اونی که میخوایو پیدا می کنی

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

از قسمت settings > general > display language , keyboard language میتونید منو ها و حالت تایپ مسیج را فارسی کنید .

گوشی شما وقتی خریدی آکبند نبوده! فروشنده فلشش کرده و فارسی روش نصب کرده داده دستت. البته ممکنه پول بیشتری هم ازت گرفته باشه.البته کاره شمارو آسون کرده گوشی های آکبند فارسی روش نصب نیست و نرم افزاری هم مثل اون جی پی اس روش نصب نیست و مشکل کرده کاره خریدارو
    Last edited by western1; 19-10-2011 at 12:50.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام هر چی تو اینترنت دنبال بادا میگردیم هر که برای خودش یه سایت زده و برای خودش یه نظراتی دارده
    یکی میگه بادا 1.2 باید نصب بشه که فقط SMS میتونی فارسی بگیری
    یکی میگه بادا 2.0.1 باید نصب بشه که هم SMS فارسی بفرستی هم فارسی بگیری
    یکی میگه نه نباید 2.0.1 نصب کنی اون مال اروپا هست اگه نصب کنی برای گوشیت مشکل پیش میاد
    یکی فقط روش نصب میگه
    یکی فقط فایلی که باید نصب کرد S8530JPKA1 دو Downlodr 5.62 لینک میزاره
    بعد که یکی نصب مبیکنه میگه من GPS ام یا WiFi ام قطع شده تورو خدا یکی کمکم کنه
    بعد یکی جواب میده تو بایداین jpjk4 , , , فایل هم دانلود میکردی و تیک های مربوتشو میزدی. ,دانلودرت Downloader 5.65 هست و فرق میکنه
    و همچین عکسی گذاشته و فکر کرده اوکی هست

من یه بادا یی میخوام که بشه هم SMS فارسی فرستاد و هم فارسی گرفت
    لطفا روش کامل فارسی کردن همراه با عکس بزارید و بگید که اول چه فایلهایی باید دانلود کنیم و چه جاهایی باد تیک بزنیم و این تیک ها برای چی هست؟
    ولینک کامل هم گفته بشه که چه فایلهایی اول باید دانلد کین و چه تیک هایی بزنیم. که اسم تاپیک هم به این سیستم عامل بخوره.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام هر چی تو اینترنت دنبال بادا میگردیم هر که برای خودش یه سایت زده و برای خودش یه نظراتی دارده
    یکی میگه بادا 1.2 باید نصب بشه که فقط SMS میتونی فارسی بگیری
    یکی میگه بادا 2.0.1 باید نصب بشه که هم SMS فارسی بفرستی هم فارسی بگیری
    یکی میگه نه نباید 2.0.1 نصب کنی اون مال اروپا هست اگه نصب کنی برای گوشیت مشکل پیش میاد
    یکی فقط روش نصب میگه
    یکی فقط فایلی که باید نصب کرد S8530JPKA1 دو Downlodr 5.62 لینک میزاره
    بعد که یکی نصب مبیکنه میگه من GPS ام یا WiFi ام قطع شده تورو خدا یکی کمکم کنه
    بعد یکی جواب میده تو بایداین jpjk4 , , , فایل هم دانلود میکردی و تیک های مربوتشو میزدی. ,دانلودرت Downloader 5.65 هست و فرق میکنه
    و همچین عکسی گذاشته و فکر کرده اوکی هست

من یه بادا یی میخوام که بشه هم SMS فارسی فرستاد و هم فارسی گرفت
    لطفا روش کامل فارسی کردن همراه با عکس بزارید و بگید که اول چه فایلهایی باید دانلود کنیم و چه جاهایی باد تیک بزنیم و این تیک ها برای چی هست؟
    ولینک کامل هم گفته بشه که چه فایلهایی اول باید دانلد کین و چه تیک هایی بزنیم. که اسم تاپیک هم به این سیستم عامل بخوره.
    من که گوشیمو خریدم خودش فارسی داشت و فریمورش jpka1 هست . فریمور گوشی شما چیه از قسمت
    setting > about phone > system info > device میتونید ببینید .

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

گوشی شما وقتی خریدی آکبند نبوده! فروشنده فلشش کرده و فارسی روش نصب کرده داده دستت. البته ممکنه پول بیشتری هم ازت گرفته باشه.البته کاره شمارو آسون کرده گوشی های آکبند فارسی روش نصب نیست و نرم افزاری هم مثل اون جی پی اس روش نصب نیست و مشکل کرده کاره خریدارو
    در جواب شما من گوشیو آکبند تحویل گرفتم و تمام گوشی های با فریمور jpka1 فارسی ساپورت هستند بدون اینکه توسط فروشنده دست کاری بشند . نرم افزار gps هم از طریق گوشی دانلود و نصب کردم .

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

سلام هر چی تو اینترنت دنبال بادا میگردیم هر که برای خودش یه سایت زده و برای خودش یه نظراتی
    این عکسو از کجا اوردی؟ از همون سایت آموزششم هست دیگه.بگرد تو اینترنت مثلا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همشو کامل نوشته. ما هم اینطوری رفتیم جلو/// بادا 1.2 بریز خوبه. Jpka1 هم بریز همش وایت فارسی میشه/.خیلی آسونه.نگرانش نباش سریع حل میشه یه کم وقت بذاری حله

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

در جواب شما من گوشیو آکبند تحویل گرفتم و تمام گوشی های با فریمور jpka1 فارسی ساپورت هستند بدون اینکه توسط فروشنده دست کاری بشند . نرم افزار gps هم از طریق گوشی دانلود و نصب کردم .
    آورین. کننده ای

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض فریمور فارسی S8530 این روش کامل هست؟ SMS فارسی هم میشه فرستاد؟

ابتدا این 3 فایل دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1_باتری بیشتراز 50 درصد شارژ داشته باشد
    2_ گوشی را به حالت Downlod mode ببرید ( کلید ولم پایین + کلید قفل + پاور )

3_ دانلودر راباز کرده کوشی رابا usb به کامپوتر وصل کرده ومانند تصویر زیر فایل هارو چیده ابتدا port search را زده و در آخر Downlod را بزنید.

دوستان اگر از فایل هایی استفاده کرده اند که فایل boot نداشه و هنگام فلش روی فایل Rsc1 گیر می کرد و قطع میشد با این فایل مشکل 100درصد حل میشه.

فرق این سه تا فایل با هم چیه؟ S8530JPJL1 و S8530JPKA1_arabic_maps و S8530JPKA1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم چند تا کد مهم S8530:
    Firmware version: *#4986*2650468# – SW, HW, MP, RF Cal Date, CSC, CSC Model Spec, FFS , RC2
    SW Version and CSC Version: *#1234#
    Sim and Network Lock: *#7465625#
    FACTORY FORMAT: *2767*3855# - DANGER
    Last edited by Renoir; 20-10-2011 at 12:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من موندم بین این گوشی و گالکسی ace کدومو بگیرم میشه یکی بگه کدومش بهتره؟

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من موندم بین این گوشی و گالکسی ace کدومو بگیرم میشه یکی بگه کدومش بهتره؟
    دوست عزیز تو صفحه 83 پست 830 جواب سوالتون داده شده!این به خودتون بستگی داره که چه انتظاری و چه استفاده ای از گوشیتون دارین!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •