سلام دوستان
من 14 سالمه و میخوام موتور بگیرم موتور سواری هم بلدم حالا موندم چی بگیرم؟....
بابام میگه مینی کراس بگیرم به نظر من هم خوبه حالا میخ.وام یه نظر هم اینجا بگیرم![]()
سلام دوستان
من 14 سالمه و میخوام موتور بگیرم موتور سواری هم بلدم حالا موندم چی بگیرم؟....
بابام میگه مینی کراس بگیرم به نظر من هم خوبه حالا میخ.وام یه نظر هم اینجا بگیرم![]()
Last edited by amirali4613; 23-10-2015 at 22:50.
سلام به دوستان
من گواهینامه ام چند هفته دیگه میرسه دستم.میخواستم از این طرح ویو ها بخرم .یکی رادیسون رو معرفی کرد و یکی هم یاماها (کمی گرون) و یک مدل از کویر هم بود به نام رکورد . کدوم رو پیشنهاد می کنید (موتور سواری هم در حد ابتدایی (دنده یک و دو) بلدم. البته برای تردد معمولی در شهر میخوام.
راستی اینا نیاز به خرید گارد(از اینایی که سی جی ها دارند ) هم دارند یا نه ؟
-
دوست عزیر پیشنهاد من به شما به عنوان یک برادر این هست که تا زمانی که گواهینامه ندارید بیخیال خرید موتور بشوید و تعجب می کنم پدر شما چرا موافقت کرده.دوست عزیز اگر خدایی نکرده به کسی بزنید خودتان و خانواده را گرفتار می کند .
من خودم پیشرو 135 دارم که ازش راضیم اما بین مدل هایی که گفتی رادیسون بهتر از رکورد .
Last edited by فرهود 86; 26-10-2015 at 22:18.
ممنون از پاسخ شما...موتور های ایران دوچرخ چطورن خوبن یا نه قطعات و ...پیدا میشه یا نه؟؟؟
- - - Updated - - -
ممنون از پاسخ شما...موتور های ایران دوچرخ چطورن خوبن یا نه قطعات و ...پیدا میشه یا نه؟؟؟
ایران دوچرخ آوا رو تولید می کنه که از یه شرکت چینی که طرف قرار داد با یا ماهاست قطعات رومی گیره . زیاد جا باز نکرده این موتور بین جوونا و از طرفی هم قیمتش تقریبا بالاست 3/700 .
پشتیبانی قطعاتشم ضعیف .
به نظر من همین ظرح ویو های پر فروش رو بگیر تا بعدا به مشکل برنخوری .... .
سلام در سال 87 یا 88 موتور بهران 125 خریدم پلاک شده قسطی بعد از پرداخت اقساط دیگه دنبالش کاراش نرفتم کارت و سند برایش صادر نشده , کاغذ خریدشم از بین رفته الان بخوام برایش مدارک بگیرم از کجا باید شروع کنم؟ در ضمن هر چی سرچ میکنم ادرس کارخونه یا شرکت بهران پیدا نمیکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام علیکم
پیشاپیش از دوستان بابت راهنمایی متشکرم مخصوصا آقا ایزل.
بنده تجربه موتور سواری (به جز چند متر!) ندارم و جثه ای لاغر و نسبتا ضعیف دارم البته قَدَّم بحمدالله بلنده. آقا ایزل که ماشاءالله تجربه روندن موتور های زیادی رو داشتند و سایر دوستان اگر کمکم کنند ممنون میشم. سوالم اینه که در کنترل باکسر 150 یا 125 دچار مشکل نمیشم با توجه به وزن بالاشون؟ مخصوصا این رو در نظر بگیرید که نصفه روز هم پیک موتوری می خوام ببرم ان شاء الله.
سوال دیگر اینکه تعادل باکسر نسبت به طرح هوندا 125 ها چطوره؟ مخصوصا باکسر 150؟
بسیار ممنون
در پناه خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)