چقدر شبیهن
اینا چقدر شبیهن!
مزمون داستان بازی خیلی فراتر از اون اکشن ادونچریه که ما میبینیم و لذت میبریم!!!
هولی شت!
اره این دو نفر رو با هابیل قابیل مقایسه کرده...
کلا این دو نفر همیشه دو روی یک سکه بودن.
در همین راستا اون جوکی هم که جوکر تو Killing Joke میگه که توش دو تا دیوونه میخوان از تیمارستان فرار کنن هم انگار یک جورایی برگردان همین دو نفره...
یک سوال اساسی کسی لینک دانلود کمیکاشو نداره؟ یا جایی نمیشناسه بیشتر فیلم ها و سریال هاش باشه؟
سلام :
من بازی رو تمام کردم و دو تا سوال دارم :
1) کاراکتر Cat Woman رو حتما باید به لایو وصل شیم تا آزاد شه ؟
2) بعضی از ریدلر ها بصورت یخ زده هست و جرثقیل هم نزدیک ش نیست تا با اون درش بیاریم ... چطوری میشه از زیر آب در آوردشون ؟
3) الان بعد از تمام شدن بازی شهر پر آدم هست هر چقدر هم از بینشون می برم هیچی نمیشه ... در کل چه کار میشه کرد ؟ ( بعد از تمام شدن استوری اصلی بازی) البته دارم ریدلرها رو انجام میدم و تو صفحه های قبل خوندم بعد از 200 300 !!! ریدلر یه اتفاقاتی می افته ...
لطفا راهنمایی کنید. ممنون مثل همیشه
قبلا هم گفته بودم...
فلسفی ، مذهبی ، روانشناسی ، درون مایه های مبحث بشریت ، درون مایه های سیاسی
حتی برخی نکات که تو بایوشاک هم بهش به خوبی پرداخته بود...
تقریبا اصل داستان خیلی پیچیدست و با اون چیزی که ما میبینیم فرق داره
- بله.
- به کمک Freeze Blast باید یه صفحه یخ درست کنین و صفحه رو برسونین به همون نقطه... اینطوری میشه برشون داشت.
- نقشه رو که باز کنین میتونین از پایین صفحه با زدن دکمه Side Missions, فهرست ماموریت های فرعی رو ببینین. درسته. بعد از حل کردن تعدادی معما, معمایی مخصوصی براتون مطرح میشه که در صورت دادن جواب درست, منجر به مشخص شدن جای یکی از قربانی های ریدلر خواهد شد.
منم چندین صفحه ی قبل گفتم که احتمال زیاد میدم که این دو تا با هم برادر باشن(بتمن-جوکر)
مخصوصا اونجایی که جوکر میگه که من تورو میشناسم و................
بعید نیستاااااااااااااااااا!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!![]()
فیلم هندی شدا
تو نسخه قبلی زندگی نامه همشونو نوشته بود.![]()
یک قسمت دیالوگ جوکر و بتمن رو توی فیلمش میزارم من خوشم اومد از این قسمت که یکمم ربط داره به موضوع :فوق العادست این تیکش
B:Why do you want to kill me?
J:(laughing) I don`t wanna kill you! What would I do without you? Go back ripping off Mob dealers? No,NO YOU COMPLETE ME!
B: You`re garbage who kills for money
J: Don`t talk like one of them(police officers) You are not .Even If you like to be! To them you are just a freak ... like me ! They need you right now..... but when they don`t ... they`ll cast you out like a leaper . You see , their morals , their code it`s a bad joke ! Dropped at the first sign of trouble. THEY ARE AS GOOD AS THE WORLD ALLOWS THEM TO BE . I`ll show you . WHEN THE CHIPS ARE DOWN THESE CIVILIZED PEOPLE , THEY`LL EAT EACH OTHER! SEE, I`m not a monster I`m just ahead of the curve !
![]()
Last edited by AlexMercer; 30-12-2011 at 21:45.
فوق العاده بود، دیالوگ های آخر The Dark Knight... فراموش نشدنی هستن...
کم کم باید بریم تو کار کمیک ها و کارتون های بتمنجدا دنیایی داره برای خودش...
جزو معدود ابر قرمان هایی هست که واقعا دوستش دارم!
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)