تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 109 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نخیر قبلاً به این شبهه بارها در همین تاپیک پاسخ داده شده و نیاز به ذکر دوباره نیست. مروری بکنید. دیگه همه میدونن چیزی که در معرفت شناسی به قلب معروفه منظور همون روحه. دل و قلب در شرق و غرب اصطلاحی است که اشاره به دریافتهای شهودی روح میکنه.
    شما شماره صحفه که پاسخ به این مسئله داده شده رو بده من بخونم تا نظرمو بگم قدیما از مغز خبر نداشتن
    به قلب نسبت میدادن تخیل رو
    روح دل قلب نه تو منطق ثابت شده نه تو علم

عقیدهٔ همه خدایی اسپینوزا منجر به صدور حکم تکفیر او از سوی روحانیون یهودی شد:

«به قضاوت فرشتگان و روحانیون، ما باروخ اسپینوزا، را تکفیر می‌کنیم، از اجتماع یهودی خارج می‌کنیم و او را لعنت و نفرین می‌کنیم. تمامی لعنت‌های نوشته شده در قانون (منظور تلمود و تورات است) بر او باد، در روز بر او لعنت باد، در شب بر او لعنت باد. وقتی خواب است بر او لعنت باد، وقتی بیدار است بر او لعنت باد، وقتی بیرون می‌رود بر او لعنت باد و وقتی باز می‌گردد بر او لعنت باد. خداوند او را نبخشد و خشم و غضب خدا علیه او مستدام باد، خداوند نام او را در زیر این خورشید محو کند و او را از تمامی قبایل اسرائیل خارج کند. ما شما را نیز هشدار می‌دهیم، که هیچ کس حق ندارد با او سخن بگوید، چه به طور گفتاری و چه بطور نوشتاری. هیچکس حق ندارد به او لطفی بکند، کسی حق ندارد با او زیر یک سقف بماند، و در دو متری او قرار بگیرد، و هیچ کس حق ندارد هیچ نوشته‌ای از او را بخواند.

درباره اصطلاح «خیر» و «شر» باید گفت که این دو، معنی مثبتی ندارند. زیرا شیئی واحد ممکن است در عین حال هم بد و هم خوب و هم نه بد و نه خوب باشد. مثلأ موسیقی برای مبتلایان به مالیخولیا خوب است و برای سوگواران و عزاداران بد است و برای مردگان نه خوب است و نه بد.» قسمت ۴، پیش گفتار

همهمه پیچید که در کتابی که میخواهم منتشر کنم سعی کردهام تا ثابت کنم که خدایی وجود ندارد. متأسفانه باید بگویم که خیلی از مردم این شایعه را باور کردند. بعضی از علمای کلام فرصتی پیدا کردند تا از من به پیش امیر و قضات شهر شکایت برند... بعضی از دوستان قابل اعتماد من این خبر را به من رساندند و گفتند که علمای کلام همه جا مراقب من هستند. بنابراین تصمیم گرفتم که فعلأ از انتشار آن خودداری کنم تا وقتی که ببینم کارها وضع دیگری به خود گرفته است.» نامه،

گوتهولد افرايم لسينگ الهيات طبيعي، الهي دان، كليسا، ادبيات، فلسفه، رايماروس

Gotthold Ephraim Lessing

مردم از اسپینوزا چنان یاد میکردند که گویی از سگ مرده یاد میکنند

2. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

روش واقعي فلسفه واقعاً ميباسست اين باشد: چيزي نگفتن... و سپس، هر وقت كسي ديگر در آن كوشيد تا چيزي متافيزيكي بگويد، بر او ثابت كردن اين كه براي بعضي از علامات موجود در جمله خود معنايي قائل نشده است.
    لودويگ ويتگنشتاين

4. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خودم هم میخواستم همین سخن ویتگشتاین رو برای اون کسانی که چندین سال هست فلسفه میخونن و بدون هیچ دلیلی همچنان به عقاید ماوراء الطبیعی خود پایبند هستن بگم , که شما لطف کردی و مطرحش کردی
    الان ایشون میاد و ما رو به مطالعه بیشتر دعوت میکنه

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

penryn من از سر بیکاری بشتر وقتا بحثای این تایپکو دنبال میکنم تا جایی یادمه هیچوقت کسی در مورد اثبات روح به نتیجه ای نرسید حالا عیبی نداره یه بار تو اثباتش کن این مشکل تایپکم برطرف شه

8. این کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خودم هم میخواستم همین سخن ویتگشتاین رو برای اون کسانی که چندین سال هست فلسفه میخونن و بدون هیچ دلیلی همچنان به عقاید ماوراء الطبیعی خود پایبند هستن بگم , که شما لطف کردی و مطرحش کردی
    بعید میدونم حتی یکبار نظرات ویتگشتاین رو توی عمر کوتاهت! خونده باشی!
    بله بله! البته شما فعلاً بر روی تعصبات شخصیت زندگی میکنی و نمیشه به مطالعه تشویقت کرد!

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

penryn من از سر بیکاری بشتر وقتا بحثای این تایپکو دنبال میکنم تا جایی یادمه هیچوقت کسی در مورد اثبات روح به نتیجه ای نرسید حالا عیبی نداره یه بار تو اثباتش کن این مشکل تایپکم برطرف شه
    تعجبه شما Dualism دکارت رو نخوندی.
    ضمناً این کاربری که داره زیر پستهای بعضیها! تند و تند تشکر میذاره فکر کنم همون saeed اخراجی باشه! مخصوصاً تاریخ عضویت و افکارش رو هم اگه در نظر بگیریم!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تعجبه شما Dualism دکارت رو نخوندی.
    Dualism دکارت امروزه اعتباری نداره چون از ساختمان مغز دانش چندانی نداشت
    می گفت ارتباط مغز و روح از طریق Pineal Gland
    Descartes R. Treatise of Man. New York: Prometheus Books; 2003. ISBN 1-59102-090-5
    Descartes R. "The Passions of the Soul" excerpted from "Philosophy of the Mind",

نظرات اسپینوزا در رد دوالیسم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Georges_Bataille
    هم در رد دوالیسم مطالبی گفته

11. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Dualism دکارت امروزه اعتباری نداره چون از ساختمان مغز دانش چندانی نداشت
    می گفت ارتباط مغز و روح از طریق Pineal Gland
    Descartes R. Treatise of Man. New York: Prometheus Books; 2003. ISBN 1-59102-090-5
    Descartes R. "The Passions of the Soul" excerpted from "Philosophy of the Mind",

نظرات اسپینوزا در رد دوالیسم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Georges_Bataille
    هم در رد دوالیسم مطالبی گفته
    چون نظریه ای مخالف داره نمیگن فاقد اعتباره! تا شما اعتبار داشتن رو از دید خودت چی تفسیر کنی!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چون نظریه ای مخالف داره نمیگن فاقد اعتباره! تا شما اعتبار داشتن رو از دید خودت چی تفسیر کنی!
    من برا این گفتم بی اعتبار چون Pineal_gland
    کارش این نیست تو علم امروز

اینکه شما میگی دکارت به Dualism اعتقاد داره روح رو ثابت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من گفتم دکارت تو زمان خودش اطلاع چندانی از ساختمان مغز نداشت
    اسپینوزا هم اومد یه نظر دیگه فلسفی داد
    شما مدعی روح هستی شما باید اعتبارش رو ثابت کنی

شما در مورده Pineal_gland تحقیق کن ببین دانشمندان میگن کارش ارتباط روح؟؟؟؟؟؟؟

14. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من برا این گفتم بی اعتبار چون Pineal_gland
    کارش این نیست تو علم امروز

اینکه شما میگی دکارت به Dualism اعتقاد داره روح رو ثابت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من گفتم دکارت تو زمان خودش اطلاع چندانی از ساختمان مغز نداشت
    اسپینوزا هم اومد یه نظر دیگه فلسفی داد
    شما مدعی روح هستی شما باید اعتبارش رو ثابت کنی

شما در مورده Pineal_gland تحقیق کن ببین دانشمندان میگن کارش ارتباط روح؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی جالبه که داریم میبینیم ادم از نام دانشمندان هم ابزاری استفاده کنه! هر جا به نفعمونه بگیم بله اسپینوزا یا دکارت این نظر رو دارن. هر جا به ضررمونه و نظر شخصیمون زیر سوال میره بگیم نظراتشون دیگه اعتبار نداره! به عبارتی از دید بعضیها! نظرات فلاسفه زمانی معتبره که با نظرات شخصی همون بعضیها مطابقت داشته باشه!
    این روند در پستهای شما موج میزنه عزیز. بهتره روش بحث رو خارج از حالت چت گونه و با فرم منطقی دنبال کنی. چون این روند متأسفانه داره باعث قفل شدت تاپیکها میشه.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی جالبه که داریم میبینیم ادم از نام دانشمندان هم ابزاری استفاده کنه! هر جا به نفعمونه بگیم بله اسپینوزا یا دکارت این نظر رو دارن. هر جا به ضررمونه و نظر شخصیمون زیر سوال میره بگیم نظراتشون دیگه اعتبار نداره! به عبارتی از دید بعضیها! نظرات فلاسفه زمانی معتبره که با نظرات شخصی همون بعضیها مطابقت داشته باشه!
    این روند در پستهای شما موج میزنه عزیز. بهتره روش بحث رو خارج از حالت چت گونه و با فرم منطقی دنبال کنی. چون این روند متأسفانه داره باعث قفل شدت تاپیکها میشه.
    هر ادمی هم حرف درست می زنه هم غلط اگه جایی من بگم فلان فیلسوف غلط میگه یا درست میگه
    با استدلال می گم
    در ثانی من کی از دکارت حمایت کردم؟

اصلا کاری به اسم فیلسوفا از این به بعد نداریم هر کس هر استدلالی داره بگه تا از نظر منطقی موشکافیش کنیم تا به بیراهه نریم
    من ادمی نیستم که بخوام از کسی مایع بذارم تو حرفام اگه اسم از کسی میبرم استدلالشم میگم
    هر کس هم مخالف بود نقدش کنه تا جواب منطقی بدم
    اگه هم حق با اون بود قبول می کنم
    کسانی که پستهای منو دیدن میدوننن من اسم الکی از کسی نمی برم مسایل رو تا جایی که بتونم تجزیه تحلیل می کنم

اینکه دکارت حرفاش اعتبار نداره تو این زمینه در علم اشتباهش رو گفتم
    دوستان قضاوت کنن من چطور بحث کردم چتی یا مستند
    تایپیک ها وقتی بسته میشه که یه گروه شکست می خوره تو استدلال و دیگه نمی تونه استدلال کنه

من هیچوقت حرفم رو با بردن اسم یه فیلسوف ثابت نمی کنم
    استدلال میکنم

شما که ادعا می کنی Dualism درسته ثابتش کن خوشحال میشم

17. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •