انصافا پارسال بایرن مونیخ بهتر از ما کار کرد
در مجموع دو بازی ما یه 45 دقیقه خوب بودیم.
انصافا پارسال بایرن مونیخ بهتر از ما کار کرد
در مجموع دو بازی ما یه 45 دقیقه خوب بودیم.
ببین دوست عزیز من خودم اینتر دوست هستم!!وبشدت از اوضاع نابسامانش ناراحتم اما دلیل نمیشه که چشم رو حقیقت ببندم.در هرصورت تیمی قهرمان میشه که شایسته وکامل باشه.اینتر شایسته بود وقهرمان شد اما داستان امسال خیلی فرق داره.
امسال سال بایرن خواهد بود.بایرنی که تمامی امیدش رو روی اروپا متمرکز کرده ونیم نگاهی به لغزش احتمالی صدر نشینان بوندس لیگا...
بهرحال اینتر تیم بزرگ وکاملا قابل احترامه اما این دلیل نمیشه که درصورت برخورد با بایرن تاوان پس نده.
+
منچستر رو هم که چیزی نگم بهتره![]()
یوسف جان
راجع به اون جمله ای که برات قرمزش کردم، من هم اگه چیزی بهت نگم بهتره(آخ که چه قدر دلم میخواد منچستر به بایرن بخوره این فصل
)
گواردیولا: حریف فرانسوی در لیگ قهرمانان نمی خواهیم
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی در مورد حریف آتی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا گفت:« در اروپا امیدوارم که به تیمهای فرانسوی نخوریم؛ چون تیمهای فرانسوی قوی هستند و از نظر فوتبالی حرفهای زیادی برای گفتن دارند و این را اصلا دوست ندارم.»
گواردیولا در مورد تیم مارسی گفت:«مارسی تیم خیلی خیلی قوی ای است. از نظر فیزیکی، واقعا جانور هستند و فشار زیادی به تیم حریف وارد می آورند. در کل آنها از نظر فیزیکی و تاکتیکی خیلی آماده هستند.»
قرعه کشی رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا روز هفدهم دسامبر انجام خواهد شد و بارسلوناممکن است با یکی از دو حریف فرانسوی، اینتر، میلان ، رم و یا انگلیس بربخورد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته همین دو فصل پیش بود که مورینیو با اینتر توسط منچستر و سر الکس حذف شد ، در زمین اینتر 0-0 و در اولدترافورد 2-0 .سلام
اون موقعی که مورینیو مربی پورتو بود ، زور فرگوسن بهش نرسید
وای به حال الان که مورینیو ، مورینیو شده
حالا زیاد ناراحت نباش ایشالا امسال منچستر جام حذفی انگلیس را برنده میشه![]()
![]()
من هم به همین خاطر گفتم که ای کاش منچستر با اینتر مورینیو تو فینال پارسال برخورد میکرد.
تازه همون بازی 0-0 که تو زمین اینتر برگزار شد رو اگه یادتون باشه باید حداقل 3-0 به نفع منچستر تموم میشد. چند بار توپ به تیرک خورد و چند تا تک به تک مسلم رو هم خراب کردیم. اینتر هیچ حرفی برای گفتن واسه منچستر نداشت. تو بازی برگشت هم به راحتی و با 2 گل که هر کدوم از اونها در دقایق ابتدایی هر کدوم از 2 نیمه به دست اومد بردیم. این یعنی اینکه در هر نیمه با اولین حمله به راحتی به گل رسیدیم.
افسوس که پارسال، مفتی مفتی قهرمانی رو از دست دادیم رفت![]()
ولی پیرمرد اسکاتلندی یکی دیگه از ورق هاش ( به نظرم آس ) رو رو کرد ، بزرگترین تله گذاری سال ( به نظرم ) ، بازی دادن 45 دقیقه ای رونی مصدوم که به سختی راه می رفت ، همین باعث شد تا 2 نفر به دقت با رونی یارگیری کنند و فضا برای سایرین باز شد و نتیجه هم 3 گل بود ،افسوس که پارسال، مفتی مفتی قهرمانی رو از دست دادیم رفت![]()
البته فشار حملات بایرن ( به خصوص بعد از اخراج رافائل در اوایل نیمه دوم ) واقعا وحشتناک بود .
البته قبلا هم هم گفتم، به نظرم فرگوسن سر این مسئله اشتباه کرد.
آره مخصوصا میلان که همیشه بایرنو حذف کرده
ولی پارسال یووه و فیورنتینا رو حذف کردیم
مخصوصا حذف یووه که آخر حال بود،تا دنیا دنیاست 4تایی که بایرن تو تورین زد رو من یاد بعضی از رفقای یوونتوسی میارم
یه بار نبود و 2بار بود
یکیش شول بود اون یکیشم فکر کنم یانکر بود البته مطمئن نیستم
Last edited by بردیا; 12-12-2010 at 19:22.
آره
دقیقا فن خال نیمه اول بازی خورد از فرگوسن و بازی افتضاح بادشتوبر هم تو سمت چپ باعث شد تا آستانه حذف بره بایرن ولی گل اولیچ بایرنو به بازی برگردوند
با شروع نیمه دوم هم خط دفاعی بایرن رونی رو کلا ازاد گذاشت چون فن خال فهمیده بود که رونی عملا هیچکاری نمیتونه بکنه و بایرن داشت فشار میاورد که رافائل هم واقعا نمیدونم چرا در حالی که یه کارت داشت نزدیک 5متر پیراهن ریبریو کشید تا اخراج شد.
بعدشم که منچستر فقط داشت دفاع میکرد البته یه بار رو ضد حمله نانی تک به تک شد که بوت توپشو زد.
در کل منچستر همونطور که فلتریش گفت توی 180 دقیقه کلا 40 دقیقه خیلی خوبو داشت که بیشترشم به خاطر حقه زدن فرگوسن بود ولی عملا توی نیمه دوم خنثی کرد فن خال طرح فرگوسنو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)