تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 85 از 91 اولاول ... 3575818283848586878889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انصافا پارسال بایرن مونیخ بهتر از ما کار کرد
    در مجموع دو بازی ما یه 45 دقیقه خوب بودیم.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوست خوبم اين هنر نيست وقتي تيم دچاره بحرانه بخاين ببرينش و انتقام بگيرين فصل پيش كه خيلي ادعاتون ميشد ... ضمنان هميشه اينجوري نميمونه اين بنيتس گور به گور شده بره همه چي حل ميشه گند زد به تيم رفت
    ببین دوست عزیز من خودم اینتر دوست هستم!!وبشدت از اوضاع نابسامانش ناراحتم اما دلیل نمیشه که چشم رو حقیقت ببندم.در هرصورت تیمی قهرمان میشه که شایسته وکامل باشه.اینتر شایسته بود وقهرمان شد اما داستان امسال خیلی فرق داره.
    امسال سال بایرن خواهد بود.بایرنی که تمامی امیدش رو روی اروپا متمرکز کرده ونیم نگاهی به لغزش احتمالی صدر نشینان بوندس لیگا...
    بهرحال اینتر تیم بزرگ وکاملا قابل احترامه اما این دلیل نمیشه که درصورت برخورد با بایرن تاوان پس نده.
    +
    منچستر رو هم که چیزی نگم بهتره

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ببین دوست عزیز من خودم اینتر دوست هستم!!وبشدت از اوضاع نابسامانش ناراحتم اما دلیل نمیشه که چشم رو حقیقت ببندم.در هرصورت تیمی قهرمان میشه که شایسته وکامل باشه.اینتر شایسته بود وقهرمان شد اما داستان امسال خیلی فرق داره.
    امسال سال بایرن خواهد بود.بایرنی که تمامی امیدش رو روی اروپا متمرکز کرده ونیم نگاهی به لغزش احتمالی صدر نشینان بوندس لیگا...
    بهرحال اینتر تیم بزرگ وکاملا قابل احترامه اما این دلیل نمیشه که درصورت برخورد با بایرن تاوان پس نده.
    +
    منچستر رو هم که چیزی نگم بهتره
    یوسف جان
    راجع به اون جمله ای که برات قرمزش کردم، من هم اگه چیزی بهت نگم بهتره(آخ که چه قدر دلم میخواد منچستر به بایرن بخوره این فصل)

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

گواردیولا: حریف فرانسوی در لیگ قهرمانان نمی خواهیم

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی در مورد حریف آتی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا گفت:« در اروپا امیدوارم که به تیمهای فرانسوی نخوریم؛ چون تیمهای فرانسوی قوی هستند و از نظر فوتبالی حرفهای زیادی برای گفتن دارند و این را اصلا دوست ندارم.»

گواردیولا در مورد تیم مارسی گفت:«مارسی تیم خیلی خیلی قوی ای است. از نظر فیزیکی، واقعا جانور هستند و فشار زیادی به تیم حریف وارد می آورند. در کل آنها از نظر فیزیکی و تاکتیکی خیلی آماده هستند.»

قرعه کشی رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا روز هفدهم دسامبر انجام خواهد شد و بارسلوناممکن است با یکی از دو حریف فرانسوی، اینتر، میلان ، رم و یا انگلیس بربخورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اون موقعی که مورینیو مربی پورتو بود ، زور فرگوسن بهش نرسید
    وای به حال الان که مورینیو ، مورینیو شده
    حالا زیاد ناراحت نباش ایشالا امسال منچستر جام حذفی انگلیس را برنده میشه
    البته همین دو فصل پیش بود که مورینیو با اینتر توسط منچستر و سر الکس حذف شد ، در زمین اینتر 0-0 و در اولدترافورد 2-0 .

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

البته همین دو فصل پیش بود که مورینیو با اینتر توسط منچستر و سر الکس حذف شد ، در زمین اینتر 0-0 و در اولدترافورد 2-0 .
    من هم به همین خاطر گفتم که ای کاش منچستر با اینتر مورینیو تو فینال پارسال برخورد میکرد.
    تازه همون بازی 0-0 که تو زمین اینتر برگزار شد رو اگه یادتون باشه باید حداقل 3-0 به نفع منچستر تموم میشد. چند بار توپ به تیرک خورد و چند تا تک به تک مسلم رو هم خراب کردیم. اینتر هیچ حرفی برای گفتن واسه منچستر نداشت. تو بازی برگشت هم به راحتی و با 2 گل که هر کدوم از اونها در دقایق ابتدایی هر کدوم از 2 نیمه به دست اومد بردیم. این یعنی اینکه در هر نیمه با اولین حمله به راحتی به گل رسیدیم.

افسوس که پارسال، مفتی مفتی قهرمانی رو از دست دادیم رفت

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

افسوس که پارسال، مفتی مفتی قهرمانی رو از دست دادیم رفت
    ولی پیرمرد اسکاتلندی یکی دیگه از ورق هاش ( به نظرم آس ) رو رو کرد ، بزرگترین تله گذاری سال ( به نظرم ) ، بازی دادن 45 دقیقه ای رونی مصدوم که به سختی راه می رفت ، همین باعث شد تا 2 نفر به دقت با رونی یارگیری کنند و فضا برای سایرین باز شد و نتیجه هم 3 گل بود ،

البته فشار حملات بایرن ( به خصوص بعد از اخراج رافائل در اوایل نیمه دوم ) واقعا وحشتناک بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ولی پیرمرد اسکاتلندی یکی دیگه از ورق هاش ( به نظرم آس ) رو رو کرد
    البته قبلا هم هم گفتم، به نظرم فرگوسن سر این مسئله اشتباه کرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا و ارمی جان!
    من قبول دارم که تیمای آلمانی همیشه گربه سیاه منچستر بودن ولی انصافا تیمای ایتالیایی هم همیشه در اغلب موارد گربه سیاه تیمای آلمانی بودن. آخه بایرن که میدونست حریف اینتر مورینیو نمیشه برا چی آخه نذاشت فرگوسن بره و روی مورینیو رو کم کنه؟
    نه خود خوری ... نه کس دهی ... (بقیه اشو هم نمینویسم)
    آره مخصوصا میلان که همیشه بایرنو حذف کرده
    ولی پارسال یووه و فیورنتینا رو حذف کردیم
    مخصوصا حذف یووه که آخر حال بود،تا دنیا دنیاست 4تایی که بایرن تو تورین زد رو من یاد بعضی از رفقای یوونتوسی میارم

توي اون بازي بايرن بايد توي ضد حمله ها گل دوم رو ميزد و كار رو تموم ميكرد
    يه بار اگه اشتباه نكنم باسلر به تير زد
    یه بار نبود و 2بار بود
    یکیش شول بود اون یکیشم فکر کنم یانکر بود البته مطمئن نیستم
    Last edited by بردیا; 12-12-2010 at 19:22.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی پیرمرد اسکاتلندی یکی دیگه از ورق هاش ( به نظرم آس ) رو رو کرد ، بزرگترین تله گذاری سال ( به نظرم ) ، بازی دادن 45 دقیقه ای رونی مصدوم که به سختی راه می رفت ، همین باعث شد تا 2 نفر به دقت با رونی یارگیری کنند و فضا برای سایرین باز شد و نتیجه هم 3 گل بود ،

البته فشار حملات بایرن ( به خصوص بعد از اخراج رافائل در اوایل نیمه دوم ) واقعا وحشتناک بود .
    آره
    دقیقا فن خال نیمه اول بازی خورد از فرگوسن و بازی افتضاح بادشتوبر هم تو سمت چپ باعث شد تا آستانه حذف بره بایرن ولی گل اولیچ بایرنو به بازی برگردوند
    با شروع نیمه دوم هم خط دفاعی بایرن رونی رو کلا ازاد گذاشت چون فن خال فهمیده بود که رونی عملا هیچکاری نمیتونه بکنه و بایرن داشت فشار میاورد که رافائل هم واقعا نمیدونم چرا در حالی که یه کارت داشت نزدیک 5متر پیراهن ریبریو کشید تا اخراج شد.
    بعدشم که منچستر فقط داشت دفاع میکرد البته یه بار رو ضد حمله نانی تک به تک شد که بوت توپشو زد.
    در کل منچستر همونطور که فلتریش گفت توی 180 دقیقه کلا 40 دقیقه خیلی خوبو داشت که بیشترشم به خاطر حقه زدن فرگوسن بود ولی عملا توی نیمه دوم خنثی کرد فن خال طرح فرگوسنو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •