این 15 تومنی چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟
عکسی از اون مدلی که مد نظرته داری؟
این 15 تومنی چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟
عکسی از اون مدلی که مد نظرته داری؟
به خدا همين كول پد رو اينجا 7 تومن ميفروشن
عکسشو که پیدا نکردم ولی تک فن و با پایه های فلزیه.خیلی کم صدا و عالیه.این مدل که من خریدم به نظرم خیلی خوب خنک نمیکنه
سلام دوستان!
بلاخره خریدمش !میخوام از تمام دوستان بخاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم !
حتما سوالاتم رو درباره ی این لپ تاپ خوب از تون می پرسم ! منتظرم باشید !!!
راستی این هم کانفیگی که خریدم ، اگه حال کردید نظر بدید!
سی پی یو:intel core i5-460M 2.53-2.8GHz
رم:4GB DDR3
هارد:500GB 7500RPM
کارت گرافیک:ATI Radoen HD5470
نمایشگر: LED 15.6"HD720+TL
950000تومان+گارانتی زیگورات
سلام دوستان
من چهارشنبه لیست قیمت سایت زیگورات رو چک کردم یه کانفیگ جدید برای 5010 معرفی کرده بود که cpu اون core i5 460M بود و هارد اون رو زده بود که دور بالا است. ولی کارت گرافیک رو همون 5470 معرفی کرده بود. پنجشنبه رفتم و اون رو خریدم. ولی چون ویندوز روش نصب نبود نتونستم مشخصاتش رو کامل چک کنم. (فقط تو بایوس cpu و رم و هارد رو چک کردم.) روی برگه گارانتی نوشته که گرافیکش ATI 5470 است. ولی وقتی تگ رو تو سایت دل چک کرد نوشته بود:
ATI Mobility Radeon(TM) HD 550v - 1GBالان که سایت زیگورات رو دیدم نوشته که کارت گرافیکش 4650 است.
سوال اول: با این مغایرت تو کارت گارانتی و سایت دل چه کار کنم. آیا زیگورات پاسخگو است؟
سوال دوم: فرق گرافیک 550v و 4650 و 5470 چی است و کدوم بهتره؟
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
سلام abbas777
شما هم لطفا گرافیک رو چک کن و مدلش رو بگو.
با تشکر
از دیروز همه ی 85 صفحه حرفاتونو خوندمچه تجربه های پیچیده ای دارین.
و بسیار به اطلاعاتم افزوده شد.مرسی.ولی آقا جان من هنوز موندم چه کنم.
جمع بندی من اینه:
دل گرافیکش عالیه,سرعتش عالیه, خیلی داغ میکنه,با وایرلسش آدم مشکل داره, ledش خیلی خوب نیست,اگه از زیگورات نخری بهت قاچاقی و سر هم شدشو می ندازن,ویندوزشو بدم فروشنده بندازه چون دردسر داره(من خودم آخه وارد نیستم خیلی) و درایورهاشو هم از تو درایو c ذخیره کنم که داشته باشم,ویندوز 64 بیتی نصب کنم,و اینکه ایسر ممکنه باهاش مشکل داشته باشم و به خوبی دل نیست!
همین؟ دیگه نظری ندارین؟ یعنی دیگه بقیش اوکی ِ ؟![]()
4650 'گرافیک خوبیه ولی قدیمی شده و احتمالا تو بازیهای جدید کم میاره.در کل 5470 بهتره.
حتما پیگیر این مغایرت باش.یه ملیون تومن پول دادی.باید جواب بدن
این کانفیگی که 950 زده که گرافیکش 4650 هست نه 5470
مزیتش cpu corei5 460 و هارد 7200 دور هستش!!!
یه لیست کامل از کانفیگها و رنگهای مختلف این مدل در بازار ایران رو میخواستم ممنون
توی لیست درایور های 5010 ، درایوری برای گرافیک 4650 وجود نداره!
اگه توی ویندوز نوشته 550v پس گرافیکش همینه ، چون این درایور برا 5010 توی سایتش هست!
مطمئن نیستم که 550v از 5470 ضعیفتر باشه اما تکنولوژیش قدیمی تر هست
شما برو به تاپیک هایمربوط به گرافیک و ببین کدوم قویتره
درضمن زیگورات اگه تو گارنتیش هرچی نوشته مشخصات لپتاپ هم باید همون باشه، حتما این مورد رو پیگیری کنید ظاهرا اشتباه کردن
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
کانفیگ شما هم احتمالا ati 550v هستش و زیگورات اشتباه نوشته، از داخل ویندوز چک کنید که 5470 هست یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)