داداش مهران دوباره این ارور امده به نظرت چی کار کنم.این عکس را خودت یه نیگا بنداز.متوجه میشی.من تیک ارور را برمیدارم ولی دوباره این ارور ظاهر میشود.![]()
داداش مهران دوباره این ارور امده به نظرت چی کار کنم.این عکس را خودت یه نیگا بنداز.متوجه میشی.من تیک ارور را برمیدارم ولی دوباره این ارور ظاهر میشود.![]()
ببخشید کومودو دیسکت بوت نداره ؟ مثل کاسپر اسکی از بوت اسکن کنیم ؟
Last edited by kaivanika; 16-11-2010 at 19:37.
اقا مهران همین اروری بود که قبلا بهتون گفتم.الان دوباره امده خواهشا کمک کنید.با تشکر
Last edited by Karkas20; 16-11-2010 at 16:51.
دوستان من یه ذره به سرعت اسکن کومودو مشکوک هستم
من با کاسپرسکای وقتی درایو f سیستمم رو که 50 گیگش پر هست رو اسکن میکردم در حدود 15 دقیقه وثت میگرفت اما کومودو در عرض 1 دقیقه اسکن میکنه ..
بزارم به حساب سرعت بالای اسکنش یا به نظرتون تنظیمات باید انجام بشه ؟
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
راستی من دوست نداشتم تنظیمات پیش فرض رو به دلیل تست قدرت آنتی ویروس برای کاربران ساده تغییر بدم .. مثل کاسپرسکای .. کلا عادتمه تا 1 هفته هیچ تنظیمی رو آنتی ویروس جدید نصب شده انجام نمیدم .. نظرتون چیه ؟
سلام داداشی جونم
شاید در ویندوز Xp مشکل داره . من ویندوز 7 دارم و هیچ مشکلی ندارم امیر جونم .
داداشی اگر میشه میتونی از نرم افزار رایگان COMODO Registery Cleaner استفاده کنی . شاید مشکل حل بشه .
من زیاد وارد نیستم . ولی مهران جون شاید بیشتر بدونه.
انشالله که مشکل داداشی جونم زود برطرف بشه .
تیک اون ارور رو بر ندار. اون ارور بذار تیک داشته باشه و زمانی که به اینترنت وصل هستی send رو بزن که براشون فرستاده بشه.
وقتی این پیغام برات باز میشه کمودو کار میکنه و مشکلی نداره؟ یا اینکه کلا بسته میشه؟
سوال بالا رو که جواب دادی پست زیر رو بخون و چیزی رو که خواستم برام بذار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
50 گیگ اسکن 15 دقیقه یا 1 دقیقه؟
این دو تا زمان جفتشون هم مشکل دارند.
برای کسپرسکی تقریبا مدت زمان اسکن 50 گیگ فایل آرشیو شده برای اسکن اول شاید بیشتر از 45 دقیقه و در مواردی بیشتر از 1 ساعت طول بکشه اما در اسکن دوم و سوم کسپرسکی فقط فایل هایی را اسکن میکنه که بعد از اسکن دفعۀ اول تغییراتی روشون صورت گرفته باشه مثلا فایل جدیدی باشه و یا آپدیت شدۀ فایل قبلی باشه.
برای کمودو هم تقریبا همین مدت زمان طول میکشه. بستگی داره شما چه فایل هایی را باهاش اسکن کنید یعنی اینکه فایل اجرایی باشه و یا آرشیو شده. بصورت پیشفرض کمودو فایل های آرشیو شده ای با حجم بیشتر از 20 مگابایت را اسکن نمیکنه. دلیل اینکار هم اینه که یک فایل آرشیو شده حتی اگر مخربی هم توش وجود داشته باشه نمیتونه برای یک سیستم مضر باشه و یا بهش آسیبی برسونه. زمانی هم که مخرب بخواد از آرشیو مثلا از یک فایل iso یا rar شده خارج بشه اونوقت کمودو پیداش میکنه
تمام تنظیماتی هم که مربوط به اسکن دستی, فول اسکن و یا اسکن درایو خواصی میشه تنظیماتش در قسمت زیر هست.
این تنظیمات مربوط میشه به سیستم من و چیزیه که خودم انتخاب کردم و برای هر سیستمی مناسب نیست.
مثلا قسمت هوش مصنوعی را روی Medium گذاشتم. با اینکار ممکنه تشخیص های اشتباهی هم صورت بگیره اما برای من داشتن چند تا مورد تشخیص اشتباه بهتر از تشخیص ندادن ده ها نمونه است.
یا قسمت آرشیو رو که نگاه کنید میبینید اون رو از 20 به 100 تغییر دادم. با انتخاب این قسمت مدت زمان اسکن و همچنین استفاده کردن از منابع سیستم در زمان اسکن دستی بیشتر میشه اما خب نیاز ها و سلیقه ها فرق میکنه.
قسمت Cloud scanning هم برای چک کردن فایل های ناشناخته بصورت آنلاین هست که مدت زمان اسکن رو بیشتر میکنه اما باز هم من این مورد را ترجیح دادم باشه.
نه دوست من از لحاظ زمانی کاملا تایم گرفتم حالا یه ذره اینور اونور
فایلهای من تو این درایو بیش از 80 درصد فیلم هستنداما خواب یه دقیقه بازم خیلی کمه به نظرم
ممنون تنظیمات رو چک میکنم![]()
دوست عزیز منظور من این نبود که شما دارید اشتباه میکنید و زمان درست را نگرفتید. بلکه منظورم این بود که مدت زمان اسکن بستگی به نوع پسوند ها و فایل هایی داره که اسکن میشه. مثلا شما اگر یک پوشۀ 100 گیگابایتی از فایل های صوتی و تصویری را توسط کمودو اسکن بکنید ممکنه مدت زمان اسکن به 2 دقیقه هم نکشه چون فعلا ویروس و یا مخربی وجود نداره که بتونه با پسوند avi, mpeg, divx, mp3,ogg و یا غیره قابل اجرا شدن باشهپس اسکن کردن این نوع فایل ها زمان کمتری هم میبره تا اسکن کردن یک پوشۀ 100 گیگابایتی که پر از برنامه و فایل های آرشیو شده باشه.
بطور نمونه شما میتونید یک فایل ویروس واقعی با اسم فرضی VIRUS.EXE را به virus.avi تغییر بدید و بعد سعی کنید virus.avi را اجرا کنید. آیا ویروس اجرا شد؟
در ضمن اینکه کمودو مدت زمان اسکنش کمتره به خاطر این هم هست که یکی از سریع ترین موتروهای اسکن رو در بین آنتی ویروسها داره و این بهتر بودن انجین آنتی ویروس را از لحاظ اسکن مثلا نسبت به Ikarus و یا BitDefender نشون میده.
برای اینکه بهتر بتونید مقایسه بکنید من پوشه ای را که در آن فایل نصبی فایروال ها و برنامه های HIPS را نگهداری میکنم را با حجم 508 مگابایت اسکن کردم.
مدت زمان اسکن تمام پوشه فقط 38 ثانیه بود.
یدونه هم کیجن داشتیم که پیدا شد.
و یا اسکن کردن 13 هزار عکس با فرمت های مختلف با حجم 5 گیگ..
اگر دقت کنید متوجه میشید که دونه به دونۀ عکس ها توسط کمودو اسکن میشه اما با سرعتی بسیار بالا. تعداد عکس هایی که کمودو اسکن کرده با تعداد عکس هایی که ویندوز فکر میکنه داخل این پوشه باشه تقریبا یکیه...
تازه کمودو عکس های بیشتری رو هم اسکن کرده و یا ممکنه فایل های مخفی رو اسکن کرده باشه چون تعداد نمونه های اسکن شده توسط کمودو بیشتر از اون عددی است که ویندوز تشخیص داده.
سلام داداش مهران.نه وقتی این ارور میاد کمودو بسته نمیشود وویندوز من ایکس پی است این هم لینک مورد نظر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون عزیز,
مشکلی در سیستم شما پیدا نکردم و یک سیستم تر و تازه رو دارید اما چند پیشنهاد دارم.
1. تولبار ask را پاک کنید.
2. اگر امکانش رو دارید service pack3 را همراه با آپدیت هاش نصب کنید.
3. درایو های سیستمتون رو آپدیت کنید چون بعضی هاش تاریخشون مربوط میشه به 1 سال پیش. مثلا درایو کارت گرافیکت.
4. برنامۀ Net Framework را نصب کنید. نسخۀ 3 یا 4.این مورد خیلی مهمه چون اکثر برنامه های امنیتی به این احتیاج دارند. این رو من در سیستم شما پیدا نکردم.
5. تا حد امکان سعی کنید از برنامه هایی مانند DriverChecker جهت متوجه شدن به آپدیت بودن درایو ها و غیره برای ویندوز اکس پی استفاده کنید چون ویندوز اکس پی مانند ویندوز 7 نیست که خودش از طریق آپدیت بتونه درایو های واجبی را که برای کارکرد بهتر سیستم لازمند را پیدا کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)