تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 85 از 265 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله ترافیک نامحدود هست!

کی میگه همه جا 128 نامحدود ماهی 10 تومنه!؟!؟!

صبا نت:ندارد

شاتل:Art 1 ماهی 28 تومن هزینه نصب 15 تومن

پارس آنلاین:ندارد

آسیاتک:ندارد

داتک:ماهی 42 تومن هزینه نصب 10 تومن

سپنتا:ماهی 30 تومن هزینه نصب 10 تومن

فن آوا:T2 ماهی 27 تومن هزینه نصب 20 تومن

لایزر:پلاتونیوم A89-1 ماهی 36 تومن

ندا رایانه:ماهی 26 تومن هزینه نصب 30 تومن

حالا برخی شرکتها شاید اگه صحبت کنید راه اندازی و نصب رو کمتر بگیرن خودتون نصب کنید فقط رانژه بگیرن یا کلا نگیرن ولی هزینه ماهیانه رو مقایسه کن!!

خب حله!؟!
    داستان اینه که هرکسی حسب توقعاتش راضی و یا ناراضیه مثلا خود من اگه همین 128 مخابرات علیه السلام که شما خیلی بسیار زیاد ازش راضی هستید بدن با ماهی 20 تومن دستی نمیگیرم در حالی که شما ماهی 10 تومن هم هزینه میکنید و حال آن که این بنده کمترین و بسیاری از دوستان در همین محفل خجسته پی سی با 4-5 هزارتومن بیشتر ولی با سرعت 10 برابر و یا بیشتر و ترافیک غیر قابل مقایسه با مال شما سر میکنیم و شکر ایزد منان بجای میاوریم و لذا در موارد عام قیاس بنفس جایز نیست.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داستان اینه که هرکسی حسب توقعاتش راضی و یا ناراضیه مثلا خود من اگه همین 128 مخابرات علیه السلام که شما خیلی بسیار زیاد ازش راضی هستید بدن با ماهی 20 تومن دستی نمیگیرم در حالی که شما ماهی 10 تومن هم هزینه میکنید و حال آن که این بنده کمترین و بسیاری از دوستان در همین محفل خجسته پی سی با 4-5 هزارتومن بیشتر ولی با سرعت 10 برابر و یا بیشتر و ترافیک غیر قابل مقایسه با مال شما سر میکنیم و شکر ایزد منان بجای میاوریم و لذا در موارد عام قیاس بنفس جایز نیست.
    امیدوارم نون خور این شرکتها نباشید...چون نظرتون یک طرفه میشه!

خب موردی نیست عزیز من شما سرویس ADSL ای به من معرفی کنید ماهی 14-15 هزار تومن باشه نامحدود باشه سرعتشم 10 برابر 128 باشه عزیز دلم یک مگ هم بود من راضیم فقط سریع بی زحمت منتظرم...

+

مساله توقعات متفاوت نیست مساله اینه که برای افرادی که نیازشون با 128 یا 256 رفع میشه و سرویس نامحدود می خوان شرکتهای خصوصی رو با مخابرات مقایسه کردیم اونا یا نمیدن چنین سرویسی رو یا 4 برابر بیشتر پول میگیرن از ملت!!! البته مخابرات هم بی عیب نیست و ممکنه تعداد معدودی مراکز ارائه نکنن و تعداد پورتها کم و محدود باشه...

اگه مخابرات بخواد یا بتونه سرویسهای بالاتر از 256 رو هم با همین تعرفه ها عملی کنه بقیه باید جمع کنن برن ...این مدل سیستم حجمی خیلی وقته منقرض شده و همه با انواع کلاه برداری ها در مورد سرعت ،حجم کم شده وضعیت قرار داد دایری و قطعی و قیمت حجم اضافی شبانه رایگان و سرعت دانلود شبانه... برخی شرکتها آشنا هستن!
    Last edited by Kianoosh; 06-11-2010 at 20:05.

3. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته من نون خور پارس آنلاین بودم ولی نونمو آجر کردن و فعلا داتک دارم که البته اونم مال رفیقمه شریکی استفاده میکنیم ولی اگه روزی روزگاری ورق برگرده و شانسمون بزنه دوباره نوندونیم براه بشه اول لز همه شما رو 2A میکنم.
    و در باب سوالتون باید بگم : العاقل یتعظ با الاشاره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته من نون خور پارس آنلاین بودم ولی نونمو آجر کردن و فعلا داتک دارم که البته اونم مال رفیقمه شریکی استفاده میکنیم ولی اگه روزی روزگاری ورق برگرده و شانسمون بزنه دوباره نوندونیم براه بشه اول لز همه شما رو 2A میکنم.
    و در باب سوالتون باید بگم : العاقل یتعظ با الاشاره.
    عجب!!!

پس کل منطقتون همین بود ها؟

عزیز جان نگفتی اون ای دی اس ال نامحدود ماهی 14 تومنی که سرعتش یه مگه من برم بگیرم اگه منظورت به داتک ماهی 42 تومنی هست و تست امضات باید بگم اینا رو برای یکی دیگه بگو !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا شما کار خودتو بکن منم کار خودمو کاربر خودش تشخیص داره...عیسی به دین خود موسی به دین خود

+

ببخشید من دیگه حرفی با شما ندارم بحث تمام...

سلام خدمت همه این اشتباهیه مه بین همه جا افتاده
    ببینید مخابرات به گفته ی ما ای دی اس الش نا محدوده ولی در واقع نا محدود نیست
    من نشستم حساب کردم هر 1 گیگ با 128 مخابرات یه روز طول میکشه تازه اگه با سرعت 14 دانلود کنید
    حالا اگه 30 روز هم بزارید پشت سرهم دانلود کنه میشه 30 گیگ پس اینترنت های مخابرات 30 گیگ دانلوده
    راستی پیشنهاد من به شما اینه سرویس مخابرات رو قطع کنید و از جای دیگه ای بگیرید
    دوست عزیز من فکر می کنم تعریف نا محدود حجمی این نیست! شما بیشتر از 30 گیگ نمی تونی بگیری چون سرعتت محدودت می کنه نه حجمت !!!مثلا سرعت 1 مگ هست و حجم در ماه 5 گیگ شما 24 ساعته می تونی بزاری دانلود کنه!؟خب معلومه نه چون یک روزه 5 گیگ شما تموم میشه!!یعنی حجمت محدودت می کنه امیدوارم منظورمو رسونده باشم...

شاید اینم کمک کنه:

با این تعریف شما تمام سرویسهای اینترنت دنیا محدود هستند چون از یه حدی بیشتر در ماه نمی تونن بگیرن (حجم دانلود 24 ساعته ضربدر 30) نه منظور از نامحدود بودن حجمی یعنی در هر موقع می تونید هر مقدار ترافیک تبادل داشته باشید (دریافت/ارسال) حداکثر این مقدار تبادلات به سرعت شما بستگی داره و همه جای دنیا به این میگن نامحدود:

ADSL Unlimited Traffic

مثل این

Downstream: 3.0 mbps
    Upstream:1.0 mbps

Unlimited Monthly Transfer

1 Dynamic IP address
    Free ADSL modem rental

حالا شاید من اشتباه می کنم نمی دونم!؟...
    Last edited by Kianoosh; 06-11-2010 at 20:07.

6. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

[arbabe.sayeha] عزیز
    منظور من اینترنت محدود ماهی 10 هزار تومان بود ...!!نه نامحدود
    همچنین در خصوص مانیتورینگ نگفتید ؟
    من خیلی با فیل/تر بشکن و پ رو ک سی کار میکنم و سایت های مختلفی هم میرم ؟
    این مانیتورینگ مشکلی بوجود میاره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

من خیلی با فیل/تر بشکن و پ رو ک سی کار میکنم و سایت های مختلفی هم میرم ؟
    این مانیتورینگ مشکلی بوجود میاره ؟
    تا حالا که واسه من مشکلی نداشته

فقط سعی کنید اگه میخواید سایتای 30یا30 رو ببینید خیلی احتیاط کنید!

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

تا حالا که واسه من مشکلی نداشته

فقط سعی کنید اگه میخواید سایتای 30یا30 رو ببینید خیلی احتیاط کنید
    یعنی چی ؟
    من الان خودم 6 ساله دارم با اینترنت دایل آپ هوشمند میام اینترنت
    هزار و یک سایت مختلف هم باز میکنم از سایت 30یا30 تا ....
    من فقط میخوام بدونم آیا نظارت شدیدتری هست نسبت به اینترنت دایل آپ یا اینترنت خصوصی یا GPRS یا وایکمس...
    یا نه مثل همین iSP های هوشمند مخابرات هست ؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گفتم که با بقیه ای اس پی ها تفاوت خاصی نداره حالا باز کردن 4 تا سایت بسته کسی رو نکشته ولی فعالیت مداوم نظر دادن در برخی سایتها و شکر خدا یه سری از سایتهای غیر اخلاقی ایرانی که دیگه کلا نابود شدن و تکثیر و انتشار محتوای اونها و هر چیزی که جرم محسوب بشه شدید خطرناکه برادر من
    همینکه اسم اینترنت شرکت مخابرات (وابسته به یه جا!) میاد خیلی ها فکر می کنن تحت نظارت و کنترل بیشتری هستند تا مثلا شرکت گوگولی نت چه بسا برعکس باشد!
      محتوای مخفی: نظر شخصی 

دوست عزیز من فکر می کنم که بخشی از اطلاعات شما ثبت و نگهداری میشه این به این معنی نیست هر سایت خلاف قوانینی که رفتید بیان در خونه بازداشتتون کنن! اما مثلا اگه چهار تا سایت خاص برید و بعد چهار تا نظر خاص هم بدید و بعدا اگه یه جایی یه وقتی شما رو به دلیل تجمع غیر قانونی گرفتن ! اونوقت از همینها علیه تون استفاده می کنن به شدت اتفاقی که چند ماه پیش برای بعضی ها افتاد

(مثل ماه پاره که کامل غیر قانونی هست ولی عملا همه دارن و اکثرا کسی کاری نداره تا وقتی که ...)

کلا اینا نظر منه اگه پس فردا به دلیل تولید و تکثیر محتوای غیر اخلاقی و غیر اسلامی بازداشت شدید به من هیچ ربطی نداره!

کلا بیخیال...
    Last edited by Kianoosh; 07-11-2010 at 00:59.

11. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این بحث مونیترینگ هم جنجالی شده ها!!!
    راستش قبلا من با استادم سر این مسائله کلی بحث کردم!! آخرش هم به این نتیجه رسیدیم که درسته هر کاری از دست دوستان بر میاد
    ولی بلکل ملت ما کلا موجودات زود باور و احساساتی هستن با یه حرف میشه راحت و بدون درد و خونریزی از اون کار منعشون کرد.
    برای مثال قبلا یکی از همین مسئولا گفته بود که ما ایمیل ملت رو چک میکنیم
    چرت ترین حرفی که تا اون روز شنیده بودم!!!!
    Last edited by Milad4171; 07-11-2010 at 02:06.

13. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم تا چند هفته پیش 128 مخابرات رو هم داشتم که اون حرف رو زدم. من کانکت میشدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشدم اینها نمی تونستند تشخیص بدند مشکل چیه می گفتند شما مشکلی ندارید ما شما رو آنلاین میبینیم. بعد از دو روز که پیگیری کردم به من یوزر و پس جدید میده میگه اشتباه میزدی. حالا شما و بفیه امتحان کنید یوزر و پس رو اشتباه بزنید کانکت میشه 1 ثانیه بعد دسکانکت میشه یا اررور میشده ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

سلام
    منم همین مشکلو دارم به 1899 زنگ زدم حل نشد
    میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •