سلام دوستان
کسی میدونه لباس هایی که میخریم کجا میرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
کسی میدونه لباس هایی که میخریم کجا میرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سجاد جان مثلا اگه به تعداد لباس میخرید می خوای دوباره یه لباس قبلی رو بپوشی میتونی در همون جایی که خریدی بری میبینی که دیگه مبلغی برای لباس نمی خواد و به راحتی همون لباس یا لباس هایی که خریدی رو داره برات. و می تونی انتخاب کنی و بپوشی.(البته فکر کنم این طوریه میترسم باز یادم بره.![]()
Last edited by Layken; 24-03-2011 at 22:25.
بچه ها اگه دوره تاریخی AC تغییر میکرد،دوست داشنید تو کدوم زمان بازی کنید؟؟؟
Last edited by Alex Fera; 25-03-2011 at 00:14.
دوستان عزیز من ماموریت های اصلی بازی رو رفتم ، حالا وقتی روی Story Mode کلیک میکنم و بازی رو لود میکنه ، از همون قسمت آخر بازی میاره که خود دزموند هستش و بعدش هم که میرم جلو لیست عوامل سازنده و این چیزا میاد و انگار که تمومی هم ندارن ، چون خیلی از ماموریت های فرعی بازی مونده و میخوام اونهارو انجام بدم ولی به نظر هیچ راهی نیست ، اگر راهی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید ...
یا اینکه مثلا یک سیو از آخرای بازی که ماموریت های فرعی انجام نشده باشه بهم بدید ...
ممنون و موفق باشید
15 دقیقه فکر کنم طول میکشه
منم اول فکر کردم مشکل داره رفتم ناهار برگشتم دیدم تموم شد![]()
دوستان من به محل لونه کبوتره رفتم ولی دو سه تا ماموریت داد که برم اونارو بکشم و کشتم ولی بعدش چیزی نشد
پس قاتلای جوون کجان؟؟![]()
پس قسمت ماموریت ها رو رفتین. ردیفهای بعدی (دوم و سوم) بعدا باز میشه... جلوتر در یکی از مموری ها ازتون خواسته میشه برین ادمکش استخدام کنین. (سکانس چهارمه - مموریهای پنج و شش)
این codex edition unlocker هست که وقتی نصب میکنی 5 مرحله از داوینچی و 2 مرحله از تمپلار در بازی unlock میشه
محل قرارگیری زره ها و اسلحه های شما در Ezio Hideout در منطقه Timber Island روی نقشه میتونی پیداش کنی
قربونت لینکی ازش داری که دانلود کنم اینا Unlock بشن یا همون Patch 1.01 Skidrow رو دانلود کنم و نصبش کنم این مرحله ها Unlock می شن؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)