هیچ کدوم از این تخمین رتبه ها واقعیت نداره
تازه باعث میشه شما روحیه تون را از دست بدید
خصوصا مال کانون که خیلی پرت تخمین مینه ...
هیچ کدوم از این تخمین رتبه ها واقعیت نداره
تازه باعث میشه شما روحیه تون را از دست بدید
خصوصا مال کانون که خیلی پرت تخمین مینه ...
من از کجا میتونم بدونم واسه رشته ای که خودم میخوام تو دانشگاهی که میخوام چه رتبه ای باید بیارم و برای این رتبه درصد هیی که میزنم تقریبا در چه حد باشه خوبه؟
سايت قلم چي
سایت قلم چی قبلا هم گفتم اینی که نوشته واسه ی فلان رشته باید چند درصد بزنی اصلا به واقعیت نزدیک نیست .
یعنی درصد و رتبه ای که زده شما ببینی مطمئن باش رتبتون خیلی بهتر میشه
ولی برای رتبه اون رشته اطلاعاتش خوب هست
من رفتم سایتش درصد ندیدم اما تراز هست. البته ترازی که تو آزمونای کانون به دست میاری. علاوه بر این به طور تقریبی نوشته کسی که اون رتبه رو به دست آوروده تو هر درس از ده سوال چنتاشو جواب درست داده. البته نمیدونماا فک کنم اینطور در نظر گرفته باشه که طرف اصلا اشتباه جواب نداده.سایت قلم چی قبلا هم گفتم اینی که نوشته واسه ی فلان رشته باید چند درصد بزنی اصلا به واقعیت نزدیک نیست .
یعنی درصد و رتبه ای که زده شما ببینی مطمئن باش رتبتون خیلی بهتر میشه
ولی برای رتبه اون رشته اطلاعاتش خوب هست
برا من که خیلی خوب بود.
Last edited by s@har; 29-07-2012 at 12:51.
دوست من بارها راجع به این موضوع بحث شده.تمام این تخمین ها بر اساس اطلاعات قبول شدگان سالهای قبل هست و معتبر هم هست ... در بین تخمین ها سازمان سنجش عالی و گزینه ی 2 خیلی خوب تخمین میزنن. من از همشون استفاده کردم ...
بحث روحیه چیز جدائیه ... داوطلب خودش باید تعادل روانی داشته باشه ...
ببین عزیز من هم میگویم تخمین رتبه خصوصا در کانون به واقعیت نزدیک نیست
شما اگر یک نگاهی به این چیزی که من میگم بندازید وی سایتش و اینکه چند تا از ده تا باید بزنید
و اون را با یک رتبه مشابه بررسی کنید میبینید تفاوت زیادی دارند
این که با چه ترازی چه رتبه ای میاری اونهم در کانون اصلا نمیشه اعتماد کرد...
این رو بگم من تراز میانگین 5100 دیدم رتبه 189 منطه 1 رو گرفته ....
و تراز 5900 هم دیدم رتبش 23000 شده ...
البته همیشه همه جا مورد نادر هم هست ولی در کانون خیلی تراز با رتبه همخوانی نداره
این هم برمیگرده به همون ازموهای نا استاندارد اون
موفق و پیروز باشید
این که مینیویسن واسه رشته و دانشگاهی که میخوای چه رتبه ای باس به دس بیاری چی؟ اون که دیگه باید قابل اطمینان باشه درسته؟
سلام دوستان
من یه تعداد کارنامه دانلود کردم بعد یه سوال برام پیش اومد تو این کارنامه ها رتبه در سهمیه با رتبه کل در سهمیه فرق داره (از 1 تا 100 نفر ) میخواستم بدونم این تفاوت واسه تاثیر معدله یا سهمیه ی جانبازو شاهد و ...
شرمنده هر کار میکنم نمیتونم عکس بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)