تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 268 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بازی فوق العاده ای هستش،الان فکر کنم اخراشم....ولی برام یه اتفاق عجیب افتاد،وقتی بازی روئ نصب کردم و وارد مرحله ی اول شدم بازی چنان لگ میزد که ازش ناامید شدم و تنظیمات گرافیکی رو توی normal و شایدم کمی پایین تر از اون تقریبآ 40% گذاشتم و بازم کمی لگ داشت....ولی وقتی وارد مرحله ی 4 شدم احساس کردم بازی روون شده و رفتم و تنظیمات رو high تقریبآ 75% گذاشتم و بازی به راحتی اجرا شد.....موندم چرا مال من از اول راحت اجرا نمیشد...بعد از مرحله ی چهار هم همش رو high بازی میکنم....

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

راستی چند مرحله هستش؟؟؟؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

soundtrack اون قسمتی که تو هنگ کنگ بود و داشت بارون میومد (با گیتار برقی زده بود) رو من فقط خوشم اومد اگه از دوستان کسی داره لطف کنه بزاره

دوستان کسی این Soundtrack رو نداره بذاره فقط هم همین رو میخوام نه کل Soundtrack هارو چون تو چند صفحه قبل یکی از دوستان کل Soundtrack ها رو گذاشت با حجم 227mb خیلی حجمش بالا بود
    ممنون میشم اگه بذارید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان کسی این Soundtrack رو نداره بذاره فقط هم همین رو میخوام نه کل Soundtrack هارو چون تو چند صفحه قبل یکی از دوستان کل Soundtrack ها رو گذاشت با حجم 227mb خیلی حجمش بالا بود
    معمولا یه مدت از تاریخ انتشار یک بازی بگذره تو اینترنت Sound Track اش میاد بیرون ، مثل MW2 که کل آلبومش برای دانلود اومد .

کسی آماری از فروشی که این بازی تا الان داشته رو داره بزاره ؟ فکر نکنم رکورد قبلی ها رو بزنه

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی چند مرحله هستش؟؟؟؟؟
    15 مرحله هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بچه ها اجرتون با هر کی که دوست دارید . یکی به من بگه این یعنی چه :
    باید چی کار کنم . اصلا تا حالا نتونستم وارد مرحله 1 بشم . بعد از دمو شروع بازی این میاد بالا و دیگر هیچ ..... کمک

دوست عزیز بنده دقیقا مشکل شما رو داشتم. اول درایور کارتت باید اپدیت بشه برای من کارت ati بود نسخه 10.10 انویدیا اگه داری نمیدونم

یه ویندوز جدید هم باید نصب کنی.من کردم حل شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دادش دمت گرم که جواب دادی اما درست نشد.
    فکر کنم مشکل سیو داری. منم داشتم. بعد از اینکه وارد campagin شدی یه esc میایی بعد میری تو seeting

بعد میزنی تو گوش گرافیک, وقتی سمت راست, مشخصات ظاهر شد باز esc و بر میگردی میری تو campagin و حاجی رو سید میکنی

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم رکورد قبلی ها رو بزنه
    100% رکورد خواهد شکست(اون صفی که من تو انگلیس برای این بازی دیدم دیگه معلومه امار چجوری میشه!شاید غربیها قدر این بازی رو بدونن...ما ایرانیها که کلآ یاد گرفتیم یا به یه چی گیر بدیم یا مدام انتقاد کنیم...نمونش برنامه 90 که اصلآ ربطی هم به این تاپیک نداره)
    +
    ممطمئن باشید اگر بازی رو همه بتونن راحت اجرا کنن و رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی کنن دیگه حتی 1 نفر هم از بازی گله نمی کنه.مشکل ما اینه که بازی دزدی رو گرفتیم با هزارتا مشکل تو نصب و اجرا تازه از حداکثر کیفیت بازی هم استفاده نمی کنیم بعد توقع داریم از بازی خوشمون بیاد...
    +
    اینجا ایرانه یعنی جائیکه . . . بیخیار ! : دی
    Last edited by B.3.S.T; 14-11-2010 at 01:13.

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

برای مشکل لگ باید چه کرکی رو دانلود کنیم ؟!!

این update skidrow که تو چند صفحه قبل هست چیه؟!! همین update رو بریزیم کافیه؟!! یا باید قبلش یه کرک دیگه هم بریزیم؟!!

داره خودمونی میشه GAM3-OV3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    .:.:Hell City:.:.

پيش فرض

این تاپیک حل مشکلات در نصب واجرای بازی هست یا تاپیک CALL OF DUTY ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!
    چقدر این بازی مشکل داره اوفففففففففف!!!!!!!!!الان بجای اینکه دوستان بیایند از خود بازی صحبت کنن دارن فقط مشکلات نصب بازی رو اینجا مطرح می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا؟
    من بازی رو دیروز تمام کردم فوق العاده زیبا بود.پیشنهاد می کنم همه برن این بازی رو بگیرن که از دستشون میره.1 سال تو خماریش بودیم حالا اومد و جبران کرد.دست treyarch درد نکنه
    Last edited by GAM3-OV3R; 14-11-2010 at 01:32.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اونایی که مشکل لگ دارند یه کم که برند جلو مشکلشون حل میشه

من خودم میخواستم بزارم کنار بازیو اما بعدش خیلی روون شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •