تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 674 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا من دیگه از امسال pes رو بزارم کنار
    واقعا هیچ امیدی نمیشه بهش داشت یدونه gameplay بود که بهش مینازیدیم اونم الان از فیفا عقب افتاده
    پیش بینی من اینه که با ورود فیفا نسل جدید به pc فاتحه pes کاملا خونده میشه
    البته نمیشه انتظار دیگه ایی داشت چون واقعا ea sport خیلی سرمایه برای اینکار گذاشته اما در عوض کنامی ظاهرا خیلی در این زمینه جدی نیست البته من از طرفداران قسم خورده pes نیستم و از اینکه با pc میتونم فوتبال بهتری رو از نسخه 11 بازی کنم خوشحالم

خداییش وقتی فیفا 11 برای pc اومد تازه میفهمیم تفاوتو
    1.احتمالا از این به بعد میتونیم به راحتی آنلاین بازی کنیم
    2.تعداد تیمها و لیگهای بسیار زیاد که واقعا آدم دیگه احساس محدودیت نمیکنه
    3.گزارشگر و صدای تماشاچی عالی
    4.عدم نیاز به پچ و.....
    Last edited by ebinem173; 29-07-2010 at 22:30.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعا هیچ امیدی نمیشه بهش داشت یدونه gameplay بود که بهش مینازیدیم اونم الان از فیفا عقب افتاده
    من یکی که PES باز بودم اصلا همچین حرفی رو قبول ندارم...کی PES گیم پلیش از فیفا بهتر بوده؟!
    تا جایی که یادم میاد گیم پلی PES بیشتر Arcade بوده تا Simulation....
    تازه تفاوتو زمان انتشار این دو بازی بیشتر و بهتر درک می کنین و می فهمیم که فوتبال یعنی چی...

3. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

موقعی که PES 5 اومد فیفا فقط در مقابلش عددی حساب نمیشد!یادش بخیر عجب بازی بود PES 5!!
    من چندتا دمو از بازی دیدم زیاد چشمو نگرفت!
    باز هم حرکات خشک تو بازی بود درسته بازی نرم تر شده بود ولی باز هم اون حرکات روباتیک تو بازی هست!آخه چقدر باید بابت این مسئله زجر بکشیم!
    ولی جان خودم شبیه ترین حرکاتی که تو عمرم از مسی تو یک بازی کامپیوتری دیدم تو pes 2011 بود عجب ساختن این بشر را!
    چی میشد یک ذره واسه این یکی بازیکنها هم زحمت میکشیدن اون پا عوض کردن دروسی باز هم معلوم به صورت دستی طراحی شده بود!
    تنها چیزی که من مجذوب خودش کرد اول سمفونی 9 بتهوون بود روی اون دمو کوپا لیبرتادورس بود بعد هم حرکات مسی!

5. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

بابا اینقدر از بازی بد نگین
    حالا بذارین بازی بیاد شاید خوب باشه
    من که همیشه pes باز بودمو و هستم و خواهم بود

7. 2 کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

بچه ها تاریخ دقیق عرضه ی این بازی کیه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

نگاه کن اینایی که تا قبل از اومدن فیفا رو پی سی میگفتن ما PES بازیمو نمیدونم فقط PES و اله و بله حالا با اومدن فیفا دارن مدام بد میگن
    منکه به شخصه PESو دوست دارم و خواهم داشت چه بد چه خوب در ضمن شمایی که میگین منو عوض کردن بده دلم میخواست تو این دو سال منو همین طوری بود اونوقت بود که پس فلان و بهمانو پیش میکشوندین اینکه نمیشه آخه هر شرکتی برای کارای خودش یه متودی داره که کونامی هم از این قاعده مستثنی نیست من اینارو که میگم قصد ندارم توهین کنم یا چیزه دیگه فقط میخوام بگم که شماها که تا الان صبر کردین و از نسخه اول تا حالا باهاش بودین یخورده صبر کنین تا بیاد بعد قضاوت کنین نه اینکه هنوز نیومده ردای نفرت بپوشین!!!!!
    ار دوستان خواهش میکنم تا اونجا که میتونین خویشتن دار باشین و دو ماه دیگه صبر کنین اگر بازم بد بود اونوقت بدیارو پیش بکشین

آخه:شنیدن کی بود مانند دیدن

10. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نگاه کن اینایی که تا قبل از اومدن فیفا رو پی سی میگفتن ما PES بازیمو نمیدونم فقط PES و اله و بله حالا با اومدن فیفا دارن مدام بد میگن
    ببنید دوست عزیز این صحبتها واقعا کودکانه هست من PES را بیشتر از فیفا دوست دارم ولی وقتی هر سال داره همون حرکات خشک و روباتیک را در بازی قرار میده دیگه چه انتظاری میشه داشت!من الان و همیشه PES را دوست خواهم داشت
    یک دونه به طراحی چهره تو PES مینازیدیم یک دونه هم فردیت گرایی که امسال گویا EA به بهترین شکل داره روی این دو مورد کار میکنه!
    در عوض کونامی داره یکار میکنه با این همه فروش فوق العاده که داشته نمیتوانه انمیشنهای خوب بسازه!یک کلام ختم کلام موتور بازی کاملا عوض باید بشه!

12. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منکه به شخصه PESو دوست دارم و خواهم داشت چه بد چه خوب در ضمن شمایی که میگین منو عوض کردن بده دلم میخواست تو این دو سال منو همین طوری بود اونوقت بود که پس فلان و بهمانو پیش میکشوندین اینکه نمیشه آخه هر شرکتی برای کارای خودش یه متودی داره که کونامی هم از این قاعده مستثنی نیست من اینارو که میگم قصد ندارم توهین کنم یا چیزه دیگه فقط میخوام بگم که شماها که تا الان صبر کردین و از نسخه اول تا حالا باهاش بودین یخورده صبر کنین تا بیاد بعد قضاوت کنین نه اینکه هنوز نیومده ردای نفرت بپوشین!!!!!
    ار دوستان خواهش میکنم تا اونجا که میتونین خویشتن دار باشین و دو ماه دیگه صبر کنین اگر بازم بد بود اونوقت بدیارو پیش بکشین

آخه:شنیدن کی بود مانند دیدن
    منظور شما نمیدونم چه کسیه...ولی من هیچ وقت روی یک بازی تعصب نداشتم و هیچ وقت هم همچین حرفی نزدم که همیشه PES باز می مونم
    الان باید به کیفیت کار شرکت ها نگاه کرد و دید که عملکرد کدوم یکی از این کمپانی ها بهتر بوده
    نه این که چون یک محصول یک زمانی ( 5 یا 6 ) سال پیش خوب بوده پس همچنان از ضعف های اون چشم پوشی کنیم و وقتمون رو روی اون بازی بذاریم.
    الان چیزی که مشخصه اینه که فیفا از نظر کیفیت کاری از بیشتر جنبه ها بالاتر از PES قرار داره...مدیران و تهیه کنندگان این بازی هم اگه جای این همه دروغ گفتن کمی عمل کرده بودن کیفیت کارشون بیشتر میشد.
    من موقعی که PES 2010 رو بازی کردم به خیلی از ضعف های اون پی بردم و دیدم که گیم پلی اون پر از ایراد و مشکله و هوش مصنوعی هم که طبق معمول افتضاحه...بعد از اون بود که PES رو پاک کردم و حاضر شدم فیفا 09 روی سیستم نصب کنم...
    بازی که از اون به عنوان نسخه کارنت یا نسل گذشته یاد میشه ولی خیلی ویژگی ها داره که PES ای که از اون به عنوان بازی نسل بعد یاد میشه از اون بی بهره است.
    من هم اونقدر بیکار نشدم که وقتم رو برای همچین مزخرفاتی بذارم...وقتی کمپانی برای مخاطبش ارزش قائل نباشه لزومی نداره که به زور سنگ اونو به سینه بزنیم.
    من هم توی این مدت یاد گرفتم همیشه دنبال چیزی برم که برتری هایی نسبت به رقیب یا محصولات مشابه خودش داشته باشه.
    شما هم بهتره این دو رو از نظر کیفیتی مقایسه کنی بعد انتخاب کنی...فعلا که همه چیز مشخصه و بعده ها بیشتر هم مشخص میشه که کدوم محصول کیفیت بهتری داره
    Last edited by B3HZ@D; 30-07-2010 at 16:37.

14. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

هنوز بازی پیس افتضاح از نظر من البته یادش بخیر من از زمان pes 4 با pes بودم تا الان
    pes نکس جن با fifa نکس جن
    این دو زمین تا اسمون با هم فرق دارن
    pes11
    دروازبان ها هنوز گلابی تشریف دارن بازکنان دفاع هم همین طور
    اینو از خودم نمیگم تو فیلم های که منتشر شده نگاه کنید با دقت واقعا احساس خودتون رو با کونامی کنار بزارید و مثل یک داور قضاوت کنید
    همین نتیجه من رو میگیرید
    دربلینگ که تو video میبینیم با حرکت کنترل فلش انجام میشه
    در صورتی که نمونه ای از این حرکات در فیفا ورد کاپ که قبلا هم گذاشتم رو میتونید ببیند
    خدایش این فیلم رو بگیرید و با هم مقایسه کنید
    اصلا قابل مقایسه با pes2011 رو نداره

دانلود فیلم تمامی تاکتیکها وانمیشن ها وغیره....در فیفا ورد کاپ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن مثل اینکه دوستان تعریف های که از پیس 2008 شده بود رو تعریف کردن
    چقدر تعریف شد ازش ولی وقتی منتشر شد خیلی ها هنوز همون pes 6رو ترجیح میدادن

16. این کاربر از soccer2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Pro Evolution Soccer: What is PES Magic

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •