من هم دقیقا این مشکل و دارم! هیچ وقت هم برنامه ای با این اسم نداشتم! راه حل و پیدا کردی به من هم بگو
من هم دقیقا این مشکل و دارم! هیچ وقت هم برنامه ای با این اسم نداشتم! راه حل و پیدا کردی به من هم بگو
من كه جواب دادم .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
امروز سونی اریکسون رسما اعلام کرد گوشی های خانواده Xperia X10 در سه ماهه سوم سال جاری به ورژن 2.1 ارتقا داده می شوند.همراه با این آپدیت گوشی X10 می تواند با کیفیت HD فیلمبرداری کند.آپدیت بعدی در سه ماهه چهارم است که برنامه های Timesacape و Mediascape ارتقاء پیدا می کنند و قابلیت اتصال بی سیم به تلویزیون و نمایش محتویات گوشی نیز اضافه خواهد شد.همچنین Xperia X8 رسما معرفی شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه رو نصب کردم از منویی که گفتید رفتم ولی اون برنامه ای که توی ارور اومده نیست کلا اینطور برنامه ای وجود نداره...
برنامه ای برای رفع اینطور ارور ها وجود نداره؟!
دوستان اسکرول و درگ اند دراپ تو این گوشی خیلی راحت انجام میشه .
ما که ایکس 10 ندیده ایم وقتی یه قابلیت جدیدی تو گوشی می بینیم فوری شاخ درمیاریم البته اگه شاخمونو نشکنن!!!!!!!!!!!!![]()
گوشی X10 سونی اریکسون رنگ مشکی فول پکیج قیمت امروز شیراز 550 هزار تومان
من یک آنتی ویروس هم نصب کردم چیزی نشناخت....کسی دیگه با مشکل ما مواجه نشده؟!
خیلی اذیت میده...میخوای زنگ بزنی قاطی میکنه هرچی Call میزنی نمیشه بعد از چند ثانیه یهو میگیره بعد اروره میاد!!!!!
کمککککک
یه ریست بکن !
بدون مموری کارت امتحان کن
مرسی یک جای دیگه هم چند دقیقه پیش همین رو گفتند...خب برای ریست باید مموری رو بیرون بیارم؟
چیزی پاک نمیشه؟فقط تنظیمات به حالت اولیه بر میگرده؟
مموری رو که در بیاری قاعدتآ چیزی پاک نمیشه !
من میگم یبار مموری رو در بیار کلآ بدون مموری با گوشی کار کن
بعد ریست کن
والا من ایکس10 ندارم ! ولی دو نوع ریست داریم
یه ریست ستینگ هست که فقط تنظیمات رو ریست میکنه یه ریستم که هارد ریسته که کلآ گوشیت مثه روز اول میشه
برای مموری هم که فرمت میکنی![]()
دوست عزیز پست جانی رو بخونید
که براتون نقل قول کردم
البته من چون نیازی به فارسی ساز نداشتم
تا الان نصب نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)