تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 139 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوال ، لطفا فوری اگه میشه جواب بدید ، ممنون
    من با این TD-W8901G میتونم کابل lan که از نانو استیشنم میاد و اینترنت داره رو بدم به TD-W8901G بعد برام وایرلس پخش کنه ؟
    یعنی بکنمش اکسس پوینت ؟ با adsl کاری ندارم ، فقط میخوام lan رو بگیره وایرلس کنه ، میشه ؟
    ارزونتر و بهتر از این مودم هست ؟ ارزش داره بخرمش؟ میخوام به جای اکسس پوینت ازش استفاده کنم و بعدا احتمالا ADSL باید بگیرم.
    Last edited by golabi_65; 15-01-2012 at 20:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوال ، لطفا فوری اگه میشه جواب بدید ، ممنون
    من با این TD-W8901G میتونم کابل lan که از نانو استیشنم میاد و اینترنت داره رو بدم به TD-W8901G بعد برام وایرلس پخش کنه ؟
    یعنی بکنمش اکسس پوینت ؟ با adsl کاری ندارم ، فقط میخوام lan رو بگیره وایرلس کنه ، میشه ؟
    ارزونتر و بهتر از این مودم هست ؟ ارزش داره بخرمش؟ میخوام به جای اکسس پوینت ازش استفاده کنم و بعدا احتمالا ADSL باید بگیرم.
    من امروز میخوام بخرم ، خواهش میکنم بگید میشه یا نه
    به مغازه دارها اعتباری نیست همه لابد میگن ، آره میشه خیالت تخت...
    ممنون میشم زود ok بدید یا یه مدل معرفی کنید که بشه این کارو باهاش کرد و ارزون باشه

جواب ندادیدا خریدم اصلا
    تازه اصلا 8101G خریدم ، 39 تومن بود چون ، تو این آشفته بازار دیدم قیمت خوبه ، خریدم ، 8901 کف قیمتش 51 بود
    اما هنوز کاری که میخوام بکنم رو تست نکردم ، فردا شب تست میکنم
    Last edited by golabi_65; 17-01-2012 at 22:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام . من مودم وایرلس W8901G را خریداری کردم و با کابل لن به PC وصل و با موفقیت کانفیگش کردم و به اینترنت متصل شدم . حال من میخوام با لپ تاپ به وسیله وایرلس به مودم متصل بشم . مودم شناسایی میشه ولی وقتی میخواد به نت وصل بشه با پیغام Invalid Server Name مواجه میشوم و اتصال به نت صورت نمیگیرد . لطفا راهنمایی کنید .

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام . من مودم وایرلس W8901G را خریداری کردم و با کابل لن به PC وصل و با موفقیت کانفیگش کردم و به اینترنت متصل شدم . حال من میخوام با لپ تاپ به وسیله وایرلس به مودم متصل بشم . مودم شناسایی میشه ولی وقتی میخواد به نت وصل بشه با پیغام Invalid Server Name مواجه میشوم و اتصال به نت صورت نمیگیرد . لطفا راهنمایی کنید .
    شما مودم رو دوباره کانفیگ کن و تو قسمت SSID یه اسم خودت برای شبکه بزار و پسوردش رو هم چک کن

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

سلام!
    برد وایرلس رو نمیشه افزایش یا کاهش داد؟
    مثلا حداکثر بذاری که راحت استفاده کنی یا حداقل بذاری که همسایه ها نتونن استفده کنن!
    کمه یه خورده بردش به نظرم!

ممنون
    لطفا کمک!

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان، من میخوام از طریق مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G به صورت ریموت به یکی از کامپیوترهام وصل بشم آی پی استاتیک هم دارم این کامپیوتر با کامپیوترهای دیگه به صورت domain با همدیگه شبکه هستند حالا من این مودم را به کامپیوتر وصل کنم یا به هاب سوئیچ شبکه؟در ضمن لازمه که این کامپیوتر به صورت همزمان هم با adsl ارتباط داشته باشه هم با شبکه داخلی.
    میشه مشکلتون چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام آقا خسته نباشین تقریبا 10 روزه یه مودم tp-link 8901g خریدم که خیر سرم با موبایل وصل شم به اینترنت چند روز اول خوب بود 3-4 روزه وقتی داره دانلود میکنه یهو قطع میشه اول چراغ internet خاموش میشه 2-3 دقیقه بعد چراغه adsl هم خاموش میشه و مودم از اول مثل حالتی که ریست کنه شروع به کار میکنه 10 دقیقه بعد دوباره همینجور میشه من یکسره وصلم به اینترنت با pppoe و اینترنت رو از خود مخابرات گرفتم و با lan وصلم
    خواستم ببینم این مشکل از مودمه یا اشتراک اینترنتم؟ تو رو خدا زود جواب بدین دارم دیوانه میشم

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام آقا خسته نباشین تقریبا 10 روزه یه مودم tp-link 8901g خریدم که خیر سرم با موبایل وصل شم به اینترنت چند روز اول خوب بود 3-4 روزه وقتی داره دانلود میکنه یهو قطع میشه اول چراغ internet خاموش میشه 2-3 دقیقه بعد چراغه adsl هم خاموش میشه و مودم از اول مثل حالتی که ریست کنه شروع به کار میکنه 10 دقیقه بعد دوباره همینجور میشه من یکسره وصلم به اینترنت با pppoe و اینترنت رو از خود مخابرات گرفتم و با lan وصلم
    خواستم ببینم این مشکل از مودمه یا اشتراک اینترنتم؟ تو رو خدا زود جواب بدین دارم دیوانه میشم
    تلفنتون نویز می ندازه رو خطتون برای هر تلفنی که وصل می کنید به خط باید یک نویز گیر هم قرار بدین من خودم هم همین مشکل و داشتم کلا یک چیز عادیه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تلفنتون نویز می ندازه رو خطتون برای هر تلفنی که وصل می کنید به خط باید یک نویز گیر هم قرار بدین من خودم هم همین مشکل و داشتم کلا یک چیز عادیه!
    اولا که خیلی ممنون که به سوالم جواب دادین من دوتا تلفن دارم تو خونه یکیش از این بی سیم هاس که با اسپلیتر وصله و یه معمولی که یکسره وصله فک کنم که معمولیه نویز میندازه باید قطعش کنم؟

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اولا که خیلی ممنون که به سوالم جواب دادین من دوتا تلفن دارم تو خونه یکیش از این بی سیم هاس که با اسپلیتر وصله و یه معمولی که یکسره وصله فک کنم که معمولیه نویز میندازه باید قطعش کنم؟
    بله دیگه هر تلفنی که به سیم وصله یا باید قطع بشه یا همون اسپلیتر می خواد

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

بله دیگه هر تلفنی که به سیم وصله یا باید قطع بشه یا همون اسپلیتر می خواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •