روزانه بدک نیست شبانه 1 یا 0 هست و هر چه دانلود هم کنی 2 برابر شارز کم میکنه شرکت صبانت و با 5 دقیقه اینترنت گردی 30..40 مگابایت از شارژتو میبره شرکت
مرگ بر صبانت![]()
روزانه بدک نیست شبانه 1 یا 0 هست و هر چه دانلود هم کنی 2 برابر شارز کم میکنه شرکت صبانت و با 5 دقیقه اینترنت گردی 30..40 مگابایت از شارژتو میبره شرکت
مرگ بر صبانت![]()
دوستان من در منطقه مخابراتي امامت(تهران)هستم و يه مشكل جالب با صبا دارم
downsteram روي 1024 بسته شده ولي وقتي مي خوام دانلود كنم تا 1 مگ اول با سرعت 115 كيلوبايت دانلود ميكنه و بعد از 1 مگ سرعت كاهش پيدا ميكنه ميرسه با 50 و با سرعتي بين 50 تا 70 دانلود ميكنه بقيه فايل رو
با سرور هاي مختلف تست كردم و در ساعات مختلف روز ولي هميشه همينجوري بوده
من با IDM دانلود ميكنم و connection number رو روي 16 و speed رو روي 1 مگ گذاشتم
پشتیبانیش افتضاحه .. آدمو دیوانه میکنه
اول از همه
حالا شما برای دانلود باید از یک تاکتیک هایی استفاده کنید
لینکهای دانلودی شما ترجیها 100 مگ باشه یا کمتر ( 50 مگ یا 20 مگ عالیه )
تعداد دانلود های همزمان رو هم روی عدد 30 یا 40 بذارین
من امتحان کردم دیدم که وقتی سرعت افت میکنه بیشتر از 30 تا 50 کیلوبایت برای هر لینک نمی تونید بگیرید
به خاطر همین میگم باید تعداد لینکها بره بالا پس باید حجم هر لینکی کم باشه
حالا شاید بگین لینکهای ما حجمش بالاتره خوب من بهتون پیشنهاد میکنم یه رپیدلیچ یا چیزی شبیه به اون داشته باشین
نگین قیمتش بالاست چون خودم دارم میفروشم و اصلا هم قیمتش بالا نیست
به نظر من بگیر تو تبریز و مشهد بیشترین پهنای باند رو داره صبانت
شرکت مکس نت هم سرعت خوبی داره اما قیمتهاش خوب نیست
من نمیگم صبانت خیلی خوبه اما بالاخره برای مقایسه باید با شرکتهای تو ایران مقایسه اش کنی
و به نظر من کارش خیلی خوبه
من روزانه راحت 1 مگا بایت (نه بیت) البته وقتی چند تا لینک میذارم اگه یکی باشه راحت بالای 300کیلوبایت سرعت دارم
و شبانه حداقل 500 کیلوبایت دانلود دارم
اینقدر سرعت شبانه بالایی دارم
که بعضی وقتا نمی دونم چی بذارم برای دانلود
راستش دانلود هم نیست یه جور کپی کردنه ( 1 مگابایت در ثانیه )![]()
حاجی اینجا ایرانه ها![]()
Last edited by alpha007; 26-06-2010 at 11:55.
چه چیزا آدم اینجا میشنوه ها !!
سلام
بشنو باور نکن
زمانی که من سر جمع با اکانت رپید تازه ! تا صبح 60 مگ هم دانلود ندارم و 40 نفر دیگه هم مثل من هستند و سر جمع 2400 مگ دانلود داریم بعد یکی میاد میگه تا صبح 8 گیگ با همین سرویس هایی که ما داریم دانلود میکنه ؟!
برادر من رفیقم کابل سرور ISP رو میزنه به لپ تاپ من توی 1 ساعت 8 گیگ میگیره اون باور پذیر هست
ولی شما داری به ماها میگی در عرض 4.5 ساعت مثلا 8 گیگ میگیری ؟ اونم چی از شبانه ی صبا نتی که بهترین حالتی که در دانلود براش حساب کردن دوستان ,شبانه 2 گیگ هست ؟
بشنو و باور نکن
دوستان راسته سرعته دانلود صبا از 100 اومده به 30-40؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميخواستم بيام صبا![]()
هرچي پهناي باند منطقه شما بوده رو به شما اختصاص دادن
جالبه!صبانت كلا به شما داره سرويس ميده اينجوري يا بقيه كسايي كه در شهر شما هست هم اين همه downstream دارن؟
راستي از كدوم شهري؟
سايتي هم كه داري جالب و زيبا هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)