تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 85 از 291 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

نظر من درباره این گوشی بعد از 2 ساعت کار باهاش

صفحه نمایش خیره کننده و واقعا غیر قابل مقایسه با هر صفحه نمایشی که دیدم

تاچ بی نظیر مثلا بگم که 8910 تاچ خیلی خوبی داشت اما این اصلا با اون قابل مقایسه نیست

سرعت اینترنت هم بر خلاف اون کلاس 10 که دوستان میگفتند, مشکل ایجاد نمیکنه ما یه فایل 4 مگی رو تو حدود 10 دقیقه گرفتیم

این با همون ایرانسل بود کمتر از چند ثانیه ما آنلاین می شدیم

در مورد آفیس و پی دی اف بسیار سریع و قوی بود اما در مورد زیپ فایل مشکل داشت و نیاز به نرم افزار داره

صدای گوشی از لحاظ بلندی نمره ی خوب, رو به بسیار خوب رو میگیره

هندزفری خودش زیاد جالب نیست اما کیفیت داخلی گوشی بسیار خوب و افکت های بسیار جالبی داره و من نمره عالی بهش میدم

ما با هندزفری 8510 که باس بسیار بیشتری داره تست زدیم و من نمره عالی رو تو این زمینه بهش میدم

در مورد فیلم هر فیلمی که بهش دادیم خوند اما تو بعضی Mkv ها صدارو پشتیبانی نمیکرد و کمی افت فریم داشت

تنظیمات جالبی تو پلیر داشت از قبیل تنظیم رنگ ها و فیت کردن و ...

تقریبا همه جا جستجو در اختیار شماست و از لحاظ جستجو هر حرفی که چه در اول اسم فایل و در هر کجای دیگه باشه به راحتی

میشناسه برنامه های زیادی رو همزمان در حال اجرا گذاشتیم و با گوشی شروع به بازی آسفالت کردیم در حالی که داشتیم با

اینترنت دانلود می کردیم بدون نقص گوشی به کارش ادامه داد

بلوتوث بسیار سریع حتی با ورژن های پایین تر از خودش و خیلی جالب و خوب بود و نمره فوق عالی رو بهش میدم

روی هر فایلی که بخواهین کمی انگشت رو نگه میدارین و با میانبر امکانات در اختیار قرار داده میشه سیستم عامل از سیمبین و

ویندوز موبایل بسیار بسیار بهتره و بسیار روان و شناوره مثل این که واقعیت داره اون چیزی که میبینین و دارین کار میکنین

من حیرت زدم بیشتر از اونی که فکرش رو میکردم بود و باید بگم BRAVO SAMSUNG

در پایان تاچ و صفحه نمایش این گوشی باعث میشه اگر نقص های کوچکی داره اصلا به چشم نیاد

اگر سوالی دارین من در خدمتم چون تو همین دو ساعت چیزی که خواستم فهمیدم

به نظر من بادا با این شروع دنیا رو میتکونه تو نسخه های بعدی

در ضمن من گوشی رو به عنوان یه گوشی بدون مارک نقد کردم نه از دید این که سامسونگیم
    مبارکه (چند خریدی؟)
    فقط میشه یکم در مورد جی پی اسش اطلاعات بدی و ببینی با کدوم از نرم افزار ها میشه به صورت رایگان ازش استفاده کرد.
    در ضمن این قضیه داغ کردنش خیلی جدیه؟ به گوشی اسیب نمیزنه یا باعث کند شدن یا خرابی باطری نمیشه؟
  2. این کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

مبارکه (چند خریدی؟)
    فقط میشه یکم در مورد جی پی اسش اطلاعات بدی و ببینی با کدوم از نرم افزار ها میشه به صورت رایگان ازش استفاده کرد.
    در ضمن این قضیه داغ کردنش خیلی جدیه؟ به گوشی اسیب نمیزنه یا باعث کند شدن یا خرابی باطری نمیشه؟

460 مشکی تمام به خدا از این ترکیب رنگش هر چی بگم کمه یه جاش مشکی براقه درب باطری ماته خیلی کلاسه این رنگش

من تو این چند ساعت مشکلی با حرارتش نداشتم و خیلی راحت بودم تازه از 8510 خیلی دمای باطریش کمتره

البته بستگی به خودتون هم داره که دستاتوتن زیاد تعرق داره یا نه که خوب اگه خیلی عرق کنه رو درپوش ماتش واضحه واضح دیده میشه مشکل رنگ مشکی بودنش هم اینه

واسه من که دستای خشک و کم رطوبتی دارم نه گرما زیاد میشه نه رد انگشت خیلی به چشم میاد

جی پی اس هم چشم من الان بیشتر محو صفحه اشم این قدر این واضحه انگار صفحه جلوت نیست و واقعیته

چند تا برنامه هم رایگان گذاشته که میشه دانلود کرد
    Last edited by AlamtabC; 25-07-2010 at 15:33.

4. 8 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

مبارک باشه دوست عزیز . انشاالله واست 120 سال عمر کنه .

مخلصیم .

6. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنونم

460 مشکی تمام به خدا از این ترکیب رنگش هر چی بگم کمه یه جاش مشکی براقه درب باطری ماته خیلی کلاسه این رنگش

من تو این چند ساعت مشکلی با حرارتش نداشتم و خیلی راحت بودم تازه از 8510 خیلی دمای باطریش کمتره

البته بستگی به خودتون هم داره که دستاتوتن زیاد تعرق داره یا نه که خوب اگه خیلی عرق کنه رو درپوش ماتش واضحه واضح دیده میشه مشکل رنگ مشکی بودنش هم اینه

واسه من که دستای خشک و کم رطوبتی دارم نه گرما زیاد میشه نه رد انگشت خیلی به چشم میاد

جی پی اس هم چشم من الان بیشتر محو صفحه اشم این قدر این واضحه انگار صفحه جلوت نیست و واقعیته

چند تا برنامه هم رایگان گذاشته که میشه دانلود کرد

مبارکه دوست عزیز. من یک شوالی دارم 1) تا حالا هیچکس جوابی نداد در مورد usb هاست . 2) عکس از گوشی میگیرید بزارید من رنگ مشکیشو هنوز ندیدم تو نت هم گشتم چیزی نبود

8. این کاربر از app_app24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

مبارکه دوست عزیز. من یک شوالی دارم 1) تا حالا هیچکس جوابی نداد در مورد usb هاست . 2) عکس از گوشی میگیرید بزارید من رنگ مشکیشو هنوز ندیدم تو نت هم گشتم چیزی نبود
    ممنونم

حتما از زوایای مختلف عکساشو براتون میذارم

شرمنده ببخشید آخه 5شنبه کنکور دارم و برا کنکور باید برم مسافرت (مرکز استان) ایشالا برگشتنی usb host رو هم تست میزنم

ایشالا شما دوستان هم این گوشی الماس رو بگیرین با هم لذت ببریم و من هم از اطلاعات وسیع شما در مورد این گوشی بیشتر استفاده کنم
    Last edited by AlamtabC; 25-07-2010 at 19:27.

10. این کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

منم تبریک میگم AlamtabC جان !

ایشالا که راضی باشی و تاپیک را بچرخونی با اطلاعات مفیدت.

منم اگه خدا بخواد فردا موج دار میشم

12. 2 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

مبارکه همه باشه.
    به دوستانی که نخریدن و خیلی این گوشی رو دوست دارن پیشنهاد می کنم بخرین.
    چون شاید قیمتش گرون شه
    منم مشکیشو گرفتم از طوسی شیکتره.
    راستی بالا خره usp host داره یا نه از فروشنده که پرسیدم داره گفت:هان چی؟ بازم توضیح دادم دوباره گفت:هان

14. 2 کاربر از wayoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

گرم شدنش به خاطر بدنه ی فلزیشه، البته باید مثلا یه ساعت بازی کنید که گرم که البته چندان اذیت نمی کنه و قابل تحمله. بدنه ی فلزی خوبیش اینه که مقاوم تره و خط و خش نمی افته.
    راستی بالا خره usp host داره یا نه از فروشنده که پرسیدم داره گفت:هان چی؟ بازم توضیح دادم دوباره گفت:هان
    ازش می پرسیدی نظرت درباره ی PowerVR SGX 540 چیه؟ D:

16. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان، تو جعبه اش کیف چرمی هم داره؟

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اره کیف هم داره البته من با کیفش حال نکردم گوششی به زور توش میره ولی بافت روش خیلی خوشگلهراستی من با اسکرینش اونقدر که میگفتن حال نکردم نه اینکه بد باشه ولی اسکرین هایه زیادی شبیهش دیده بودم(همون آینو که گزاشتم از همه جهت به غیر از رزولویشن زیاد باهاش فرق نداشت البته یکم درخشش رنگا کمتر بود ولی به نظر من یهSuper AMOLED باید خیلی با یه TFT فرق کنه) خوب گوشی رو بعد دو هفته رد کردم رفت خیلی عالی بود همه چیزش کامل بود بهتون میگم هیچ وقت از خریدنش پشیمون نمیشین منم برا این آبش کردم که میخوام برم سراغ گالاکسی البته فکر نمیکنم به جز اسکرین بزرگ تر چیزه دیگه ای گیرم بیاد واقعا ویو کامل بود

19. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •