مبارکه (چند خریدی؟)
فقط میشه یکم در مورد جی پی اسش اطلاعات بدی و ببینی با کدوم از نرم افزار ها میشه به صورت رایگان ازش استفاده کرد.
در ضمن این قضیه داغ کردنش خیلی جدیه؟ به گوشی اسیب نمیزنه یا باعث کند شدن یا خرابی باطری نمیشه؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
مبارکه (چند خریدی؟)
فقط میشه یکم در مورد جی پی اسش اطلاعات بدی و ببینی با کدوم از نرم افزار ها میشه به صورت رایگان ازش استفاده کرد.
در ضمن این قضیه داغ کردنش خیلی جدیه؟ به گوشی اسیب نمیزنه یا باعث کند شدن یا خرابی باطری نمیشه؟
460 مشکی تمام به خدا از این ترکیب رنگش هر چی بگم کمه یه جاش مشکی براقه درب باطری ماته خیلی کلاسه این رنگش
من تو این چند ساعت مشکلی با حرارتش نداشتم و خیلی راحت بودم تازه از 8510 خیلی دمای باطریش کمتره
البته بستگی به خودتون هم داره که دستاتوتن زیاد تعرق داره یا نه که خوب اگه خیلی عرق کنه رو درپوش ماتش واضحه واضح دیده میشه مشکل رنگ مشکی بودنش هم اینه
واسه من که دستای خشک و کم رطوبتی دارم نه گرما زیاد میشه نه رد انگشت خیلی به چشم میاد
جی پی اس هم چشم من الان بیشتر محو صفحه اشم این قدر این واضحه انگار صفحه جلوت نیست و واقعیته
چند تا برنامه هم رایگان گذاشته که میشه دانلود کرد
Last edited by AlamtabC; 25-07-2010 at 15:33.
سلام .
مبارک باشه دوست عزیز . انشاالله واست 120 سال عمر کنه .
مخلصیم .
مبارکه دوست عزیز. من یک شوالی دارم 1) تا حالا هیچکس جوابی نداد در مورد usb هاست . 2) عکس از گوشی میگیرید بزارید من رنگ مشکیشو هنوز ندیدم تو نت هم گشتم چیزی نبود
ممنونم
حتما از زوایای مختلف عکساشو براتون میذارم
شرمنده ببخشید آخه 5شنبه کنکور دارم و برا کنکور باید برم مسافرت (مرکز استان) ایشالا برگشتنی usb host رو هم تست میزنم
ایشالا شما دوستان هم این گوشی الماس رو بگیرین با هم لذت ببریم و من هم از اطلاعات وسیع شما در مورد این گوشی بیشتر استفاده کنم
Last edited by AlamtabC; 25-07-2010 at 19:27.
منم تبریک میگم AlamtabC جان !
ایشالا که راضی باشی و تاپیک را بچرخونی با اطلاعات مفیدت.
منم اگه خدا بخواد فردا موج دار میشم![]()
مبارکه همه باشه.
به دوستانی که نخریدن و خیلی این گوشی رو دوست دارن پیشنهاد می کنم بخرین.
چون شاید قیمتش گرون شه
منم مشکیشو گرفتم از طوسی شیکتره.
راستی بالا خره usp host داره یا نه از فروشنده که پرسیدم داره گفت:هان چی؟ بازم توضیح دادم دوباره گفت:هان![]()
گرم شدنش به خاطر بدنه ی فلزیشه، البته باید مثلا یه ساعت بازی کنید که گرم که البته چندان اذیت نمی کنه و قابل تحمله. بدنه ی فلزی خوبیش اینه که مقاوم تره و خط و خش نمی افته.
ازش می پرسیدی نظرت درباره ی PowerVR SGX 540 چیه؟ D:راستی بالا خره usp host داره یا نه از فروشنده که پرسیدم داره گفت:هان چی؟ بازم توضیح دادم دوباره گفت:هان![]()
دوستان، تو جعبه اش کیف چرمی هم داره؟
اره کیف هم داره البته من با کیفش حال نکردم گوششی به زور توش میره ولی بافت روش خیلی خوشگلهراستی من با اسکرینش اونقدر که میگفتن حال نکردم نه اینکه بد باشه ولی اسکرین هایه زیادی شبیهش دیده بودم(همون آینو که گزاشتم از همه جهت به غیر از رزولویشن زیاد باهاش فرق نداشت البته یکم درخشش رنگا کمتر بود ولی به نظر من یهSuper AMOLED باید خیلی با یه TFT فرق کنه) خوب گوشی رو بعد دو هفته رد کردم رفت خیلی عالی بود همه چیزش کامل بود بهتون میگم هیچ وقت از خریدنش پشیمون نمیشین منم برا این آبش کردم که میخوام برم سراغ گالاکسی البته فکر نمیکنم به جز اسکرین بزرگ تر چیزه دیگه ای گیرم بیاد واقعا ویو کامل بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)