نه همچین مشکلی نداره![]()
نه همچین مشکلی نداره![]()
واقعا نمی دونم چرا این طور میشه ؟
کیف تکچسر هم اومده پایین حتی گفتم شاید تنظیمات catalis گرافیک ام پایینه نگاه کردم همه چیز درست بود بعد یونیتی 2.6.1 این مشکل نداشت!
خودمو كشتم نتونستم كرك براي unity 3.2 پيدا كنم
30 روز تريال هم تو يه روز تموم شد (بدون اينكه تاريخ رو عوض كنمم )
سلام , بهترین لودر برای 3.2 اینه و هیچ مشکلی نداره.
فقط باید بریزیش تو پوشه یونیتی از اونجا اجراش کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
كار نكرد فقط تو داس نوشت pathing بعد اجراش كرد (unity ) رو بعد اين كه اجرا شد مثل قبل ميگه لاسنسمو بخر يا خارج شو![]()
خب شما اول نسخه رایگانو لایسنس کن بعد لودر رو اجرا کن.![]()
آها نكته داره
مرسي درست شد![]()
سلام
دنبال کدهای سیو و لود برای یونیتی هستم که کارای زیر رو انجام بده :
با کلیک روی صفحه یه آبجکت میسازم . حالا میخوام موقعیت و زاویه چرخش این آبجکت تولید شده رو سیو کنم ، به نحوی که وقتی آبجکت رو پاک کردم ، با زدن بتن load همون آبجکت در مکان قبلی و با زاویه قبلی لود بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه چیزی رو متوجه نشدم. منظورت تو ادیتور خود یونیتیه یا تو بازی که میخوای بسازی ؟نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت تو بازی ایه که میسازی، کار زیاد سختی نیست.
فقط کافیه Position آبجکتت رو توی یه متغیر ذخیره کنی. و با زدن دکمه ی لود موقعیت رو برابر اون متغیر کنی.
فهمیدی چی گفتم ؟!![]()
منطورم داخل بازی خودم هست نه داخل ادیتور یونیتی. باور کنید دیگه کلافم کرده
این روشی که شما میگید برای چک پوینت هست .
میخوام یه آبجکت تولید کنم و موقعیت آبجکت تولید شده رو در یه فایل xml یا هر فرمت دیگه سیو کنم و بعدش اون آبجکت رو کلا" از بین ببرم (Destroy کنم ) و اونموقع با زدن کلید مثلا لود همون آبجکت پاک شده در مکان قبلی لود بشه .
حتما نیاز دارم اطلاعات رو توی یه فایل (xml)دخیره کنم که بعدا برای لود بهتر بتونم فراخوانی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)