برنامه هفته چهاردهم
بارنلی ---------------------------------------آرسنال---------------------------------------- برگزار شد
استوک سیتی ----------------------------منچستر سیتی------------------------------- ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
استون ویلا ---------------------------------اورتون----------------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
بیرمنگام -----------------------------------چلسی---------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
لیورپول ----------------------------------- منچستر یونایتد-------------------------------- ساعت 4 تا 6 بعد از ظهر
حسین جان سلام. یه سوال دارم. این آپشن فایلی که ما داریم آیا کسی که از کیت سروراستفاده نمیکنه بجاش از این آپشن فایل رو استفاده کنه کیت تیم ها راست و ریست میشه ؟
من دقیقا متوجه نشدم مگه الان بدون این آپشن فایل و همینطور بدون کیت سرور , لباس تیمها برای بازی شما درست نیست ؟
به امید خدا پایان نیم فصل من آپشن فایل پیش فرض خود بچه ها رو میگیرم و تغییرات نهایی رو اعمال میکنم ( و همینطور ترکیب اصلی تیمها ) تا بچه ها با خیال راحت هر پچ یا چیز دیگه ای خواستن توی بازیشون نصب کنن .
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
این روزا من دارم روی جنبه نظارت بر بازیها فکر میکنم . با یک برنامه من امتحان کردم میشه یک بازی 10 دقیقه ای رو که حدود 15 دقیقه طول میکشه ضبط کرد و فشرده کرد که حدود 1 مگ حجم این فایل ویدئویی میشه .
اگه بشه روی بازیها نظارت داشت میتونیم برای مسابقات جایزه هم در نظر بگیریم که این مساله جدیت و انگیزه کاربران رو خیلی زیاد میکنه . حجم خود این برنامه حدود 10 مگ میشه .
اما مشکلی که وجود داره اینه که درحالیکه بازی فول اسکرینه نمیشه از بازی عکس گرفت یا فیلمبرداری کرد این مشکل باید حل بشه .