تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 296 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام برگشتم.بازی رو 2-1 بردم.بزارید سیو رو لود کنم بعد توضیحاتی درباره بازی میدم.
    سیو لیگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی خوبی بود.سیستم جدیدی که در دو بازی آخر امتحان کردم خوب جواب داده.در این بازی گل اول رو رونی روی ریباند ضربه برباتف وارد دروازه کرد.بعد از چند دقیقه روی یک سانتر و ضربه سر گل تساوی رو دریافت کردم.در نیمه دوم بیشتر من فشار آوردم و با تعویضهای هجومی و هجومی کردن تاکتیکها در دقیقه 88 با جلو آمدن مدافعین وسط به نتیجه رسیدم.ضربه جالب ویدیچ که با برخورد به مدافع حریف وارد دروازه شد 3 امتیاز رو برای تیم به ارمغان آورد.گل جالبی بود که در اون دقیقه واقعا چسبید:

این هم سیو گل دوم:
    کد:
    آمار:
    Last edited by mohammad_87; 14-02-2010 at 01:49.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام برگشتم.بازی رو 2-1 بردم.بزارید سیو رو لود کنم بعد توضیحاتی درباره بازی میدم.
    سیو لیگ:
    کد:
    بازی خوبی بود.سیستم جدیدی که در دو بازی آخر امتحان کردم خوب جواب داده.در این بازی گل اول رو رونی روی ریباند ضربه برباتف وارد دروازه کرد.بعد از چند دقیقه روی یک سانتر و ضربه سر گل تساوی رو دریافت کردم.در نیمه دوم بیشتر من فشار آوردم و با تعویضهای هجومی و هجومی کردن تاکتیکها در دقیقه 88 با جلو آمدن مدافعین وسط به نتیجه رسیدم.ضربه جالب ویدیچ که با برخورد به مدافع حریف وارد دروازه شد 3 امتیاز رو برای تیم به ارمغان آورد.گل جالبی بود که در اون دقیقه واقعا چسبید.این هم سیو گل دوم:
    کد:
    آمار در حال لود...
    میگم محمد خودتو خیلی تحویل میگیریا . سیو گلو ...
    میگم چطوره با دوربین از بازیت فیلمبرداری کنی تا ما از نکات آموزندش یادداشت برداری کنیم .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

میگم محمد خودتو خیلی تحویل میگیریا . سیو گلو ...
    میگم چطوره با دوربین از بازیت فیلمبرداری کنی تا ما از نکات آموزندش یادداشت برداری کنیم .
    عزیزم نکات آموزنده در بازیشماست.من هنوز شاگردم و گول این جدول لیگ رو هم نمیخورم.خودت خوب میدونی جایگاهت کجاست...
    ولی حسین جان من میخوام بم که خوب میشه بچه ها کمی درباره بازیهاشون به بقیه اطلاعاتی بدن.من دوست ندارم اینکه بیام سیو بردارم بازی کنم سیو بذارم و نهایت با یه آمار خداحافظی کنم تا بازی بعد.اینکه نشد حضور!!!
    مثلا دلیلم برای گذاشتن سیو گل این بود که شاید یکی بیاد بگه من با بهترین مهاجمم به زور گل میزنم تو چجوری با ویدیچ گل زدی؟من بهت اعتماد ندارم.خب با گذاشتن این سیو طرف میبینه که اولا گل کمی شانسی بوده و دوما با دیدن طرز بازی کامپیوتر،قدرت شوتها و... میبینه که اونطور که فکر میکرده نبوده.
    البته حجم سیو گل برای کسانی مثل من زیاده چون فشردش میشه 500 کیلو بایت!ولی بنظر من حداقل با این کارها میتونیم اعتمادهارو از اینی که هست بیشتر کنیم همچنین هیجانات مسابقات رو.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون سلام علیکم و صبح زیبای شما بخیر . بنده بازی رو با نتیجه 1-0 بردم . این سیو :
    کد:
    . برا آمار هم شرمنده ام . هر کاری کردم نتونستم این Up.-------- رو باز کنم. ولی درصد مللکیت توپ 52 به 48 به نفع من بود .
    Last edited by Armin 7; 14-02-2010 at 11:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

عزیزم نکات آموزنده در بازیشماست.من هنوز شاگردم و گول این جدول لیگ رو هم نمیخورم.خودت خوب میدونی جایگاهت کجاست...
    ولی حسین جان من میخوام بم که خوب میشه بچه ها کمی درباره بازیهاشون به بقیه اطلاعاتی بدن.من دوست ندارم اینکه بیام سیو بردارم بازی کنم سیو بذارم و نهایت با یه آمار خداحافظی کنم تا بازی بعد.اینکه نشد حضور!!!
    مثلا دلیلم برای گذاشتن سیو گل این بود که شاید یکی بیاد بگه من با بهترین مهاجمم به زور گل میزنم تو چجوری با ویدیچ گل زدی؟من بهت اعتماد ندارم.خب با گذاشتن این سیو طرف میبینه که اولا گل کمی شانسی بوده و دوما با دیدن طرز بازی کامپیوتر،قدرت شوتها و... میبینه که اونطور که فکر میکرده نبوده.
    البته حجم سیو گل برای کسانی مثل من زیاده چون فشردش میشه 500 کیلو بایت!ولی بنظر من حداقل با این کارها میتونیم اعتمادهارو از اینی که هست بیشتر کنیم همچنین هیجانات مسابقات رو.

محمد جان متوجه منظورت میشم . همینطوری که میگی مسابقات باید پویایی داشته باشن تا جذابیت ایجاد کنن . هر یک مسابقه باید اهمیت زیادی برای خود گیمر و بقیه بچه ها داشته باشه . این لیگ اولی که ایجاد کردیم بیشتر حالت آزمایشی داشت بهمین خاطر داریم تند تند جلو میریم تا لیگ تموم بشه و درکنارش تجربیات جدیدی بدست بیاریم و از نظرات بچه ها برای کاهش نواقص و افزایش جذابیت استفاده کنیم .
    از بابت اعتماد خیالت راحت باشه توی این مسابقات تمام بچه ها مثل خودت افراد شریف و صادقی هستن علاوه بر اینها بدلیل صمیمیتی که بین بچه ها وجود داره و اعتمادی که به افراد شده هیچگونه مشکلی بوجود نمیاد . اما همونطوریکه گفتی برای اینکه مسابقات جنبه رسمی پیدا کنن خیلی بهتر بود که یک سیستم نظارتی هم وجود داشت تا همه چیز جنبه قانونی پیدا میکرد . فعلا چیز خاصی برای اینکار به فکر من نمیرسه اگه سرعت اینترنت بچه ها یک کم بالاتر بود با نرم افزار میشد تصاویر بازیو استریم کرد اما این امکان فعلا وجود نداره باید ببینیم کار دیگه ای نمیشه کرد .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین جان سلام. یه سوال دارم. این آپشن فایلی که ما داریم آیا کسی که از کیت سروراستفاده نمیکنه بجاش از این آپشن فایل رو استفاده کنه کیت تیم ها راست و ریست میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برنامه هفته چهاردهم

بارنلی ---------------------------------------آرسنال---------------------------------------- برگزار شد
    استوک سیتی ----------------------------منچستر سیتی------------------------------- ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
    استون ویلا ---------------------------------اورتون----------------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
    بیرمنگام -----------------------------------چلسی---------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
    لیورپول ----------------------------------- منچستر یونایتد-------------------------------- ساعت 4 تا 6 بعد از ظهر

حسین جان سلام. یه سوال دارم. این آپشن فایلی که ما داریم آیا کسی که از کیت سروراستفاده نمیکنه بجاش از این آپشن فایل رو استفاده کنه کیت تیم ها راست و ریست میشه ؟

من دقیقا متوجه نشدم مگه الان بدون این آپشن فایل و همینطور بدون کیت سرور , لباس تیمها برای بازی شما درست نیست ؟
    به امید خدا پایان نیم فصل من آپشن فایل پیش فرض خود بچه ها رو میگیرم و تغییرات نهایی رو اعمال میکنم ( و همینطور ترکیب اصلی تیمها ) تا بچه ها با خیال راحت هر پچ یا چیز دیگه ای خواستن توی بازیشون نصب کنن .

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

این روزا من دارم روی جنبه نظارت بر بازیها فکر میکنم . با یک برنامه من امتحان کردم میشه یک بازی 10 دقیقه ای رو که حدود 15 دقیقه طول میکشه ضبط کرد و فشرده کرد که حدود 1 مگ حجم این فایل ویدئویی میشه .
    اگه بشه روی بازیها نظارت داشت میتونیم برای مسابقات جایزه هم در نظر بگیریم که این مساله جدیت و انگیزه کاربران رو خیلی زیاد میکنه . حجم خود این برنامه حدود 10 مگ میشه .
    اما مشکلی که وجود داره اینه که درحالیکه بازی فول اسکرینه نمیشه از بازی عکس گرفت یا فیلمبرداری کرد این مشکل باید حل بشه .
    Last edited by 4039; 14-02-2010 at 13:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

من دقیقا متوجه نشدم مگه الان بدون این آپشن فایل و همینطور بدون کیت سرور , لباس تیمها برای بازی شما درست نیست ؟
    نه حسین . در حد یه سوال بود . .من خودم از کیت سرور می استفادم . منظورم کیت باشگاه های انگلیسه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسعود جان بازیو انجام بده تا بعدش من بازی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام من بازيمو بازم واگذار كردم 1-0
    سيو بازي

کد:
    در مورد امار اين باز نشد
    up.--------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •