فکر کنم از این به بعد باید ماشین حساب بزنیم چقدر مصرف کردیم این چه وضیعتی درست کردن فقط برای زیاد مصرف کردن کاربر بس.....مگه قرار نبود 2گیگ بشه پس چرا دوباره زده 12گیگ از تاریخ 4/31نمیدونم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کنم از این به بعد باید ماشین حساب بزنیم چقدر مصرف کردیم این چه وضیعتی درست کردن فقط برای زیاد مصرف کردن کاربر بس.....مگه قرار نبود 2گیگ بشه پس چرا دوباره زده 12گیگ از تاریخ 4/31نمیدونم
Last edited by miol; 14-06-2012 at 18:04.
الان ما برا دیدن ترافیک دقیقا باید چکار کنیم!؟
تو این سایت جدیدش که برا یه روز قبل رو میزنه تازه اگه برا همین امروز رو هم بزنه معلوم نیست چی به چیه!
من موندم اینا چه فکری کردن سایت قبلیش رو به فنا دادن و این سایت جدید رو آوردن رو کار؟
حالا این به کنار از ماه دیگه با 2گیگ حجم چکار کنیم!؟![]()
ولی برای من تاریخ و درست نشون میده یعنی تارخ همون روزو بهم میده
فقط به جای 6 گیگ 12 گیگ زده که فعلا من باقیمانده ترافیک و حساب نمیکنم
میزان ترافیک استفاده شده رو حساب میکنم
سلام.
کجا زده که چقدر از ترافیکمون مونده ؟؟؟
زود تر مصرفش کنم تا نپره ...
متوسل به هر روشی شدن که بیشتر از ملت پول بچاپن
من الان دو هفتس که نمی تونم ببینم چقدر مصرف کردم و چقدر مونده و ...
چیکار کنم؟
آموزش مشاهده کارکرد adsl مخابرات در سایت جدید مخابرات اراک
![]()
خب برا منو اشتباه زده:
من 512 با حجم 12 گیگ ماهی 20 هزار تومن دارم ...
الان من تا آخر ماه 5 گیگ دانلود کنم یا 17 گیگ ؟؟؟
چکار کنم ؟؟؟
ویرایش :
اون گوشه زده از تاریخ ۱۳۹۱/۰۳/۰۱ تا ۱۳۹۱/۰۴/۳۱ ، یعنی برا 2 ماه هست ؟؟؟
ماه دیگه 2 گیگ نمیشیم ؟؟؟
الان من اون 5 گیگ اضافم رو تا یکم(1\4\91) مصرف نکنم میپره یا میمونه برا ماه دیگه ؟؟؟
ویرایش:
دوستانی که تو مشاهده ریزکارکرد مشکل دارن (مثلاً میبینن که تاریخش قدیمی هست) باید از اون گوشه تصویر صفحه رو عوض کنن:
مثلاً برا من زده صفحه 1 از 9 ...
Last edited by masoud93; 16-06-2012 at 20:06.
پس معلوم شد اون ترافیک مجاز که برای همه دو برابر نوشته برای دو ماه است - یعنی میشه ترافیک دو ماه را تو یک ماه یا زودنر مصرف کرد - دیگه مثل قبلا نیست که ترافیک هر یک ماه آپدیت میشد . الان احتمالا هر دو ماه دو ماه آپدیت میشه....
.دوستان عزیز نظر شما چیه؟؟
فعلا ریسکش بالاست اجازه بدید تا این ماهتون تموم شه از ماه دیگه همه چی معلوم میشه ولی علی الحساب فعلا حجم این ماهتونو مصرف کنید که باد نکنه
اقا چجوری میشه یوزرو پسو عوض کرد؟
باید حتما زنگ بزنی تا عوض کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)