تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 95 اولاول ... 3575818283848586878889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست گلم DHCP SERVER بيشتر بر ميگرده به همون نظم دادن به IP ادرس ها و راحتي كار در محيط شبكه هايي با تعداد يوزر بالا فكر نميكنم كارايي براي اين مورد داشته باشه هر چند این سرویس امکان تعریف خودکار آدرس IP ، آدرس Default Gateway ، Subnet Mask و آدرس DNS و دیگر تنظیمات مورد نیاز کامپیوتر های سرویس گیرنده (Client) به طور اتوماتیک را فراهم می آورد

محض اطلاع دوستان :

DHCP مخفف Dynamic Host Control Protocol می باشد، DHCP یکی از سرویس های پایه شبکه می باشد که تحت سیستم عامل های ویندوز ان تی ، ویندوز ۲۰۰۰ سرور و ویندوز ۲۰۰۳ سرور قابل پیاده سازی می باشد.

3 روش ادرس دهي داريم براي IP ها:

1-Static IP Addressing
    2-APIPA
    3-Dynamic Host Control Protocol:

در این روش که در شبکه های Medium To Large کاربرد ویژه ای دارد، یک سرور به منظور خدمات دهی به ایستگاه های کاربری در نظر گرفته می شود و وظیفه این سرویس دهنده یا سرور اختصاص آدرس آی پی به ایستگاه های کاربری و مدیریت آدرس ها می باشد . پیکربندی این سرور در پلاتفرم های مختلف از جمله لینوکس و مایکروسافت به مدیر شبکه این امکان را می دهد که بر اساس سیاست های سازمان پلان IP Addressing سازمان را تدوین نموده و ایستگاه های کاربری این امکان را می دهد که بدون دخالت مدیر شبکه و به صورت اتو ماتیک پیکر بندی مربوط به آدرس دهی آی پی آنها از طریق DHCP Server انجام میپذیرد. استفاده از DHCP Server در شبکه ها ضمن ساده نمودن کار مدیر شبکه امکان مدیریت متمرکز آدرس دهی را نیز امکان پذیر می سازد.
    دوست من فکر نمیکنم دوستان نیازی به این اطلاعات داشته باشن....! ولی اگه DHCP سرور فعال نباشه و قابلیت روتینگ در شبکه موجود نباشه پنل شما بدون داشتن IP در یک شبکه قائدتا نمیتونه هیچ فعالیتی داشته باشه و سرویسی رو از سرور یا هر چیز دیگه ای بگیره! برای اتصال به نت شما نیاز به Default Gateway ، Subnet Mask و DNS دارید پس نیاز به تنظیمات دستی و یا DHCP Server دارید تا بتونید اونها رو دریافت کنید. البته این سرور میبایست قابلیت روتر رو هم داشته باشه که دلیل اون دیگه نیاز به توضیحات اضافه داره که نیازی بهش نیست. پنل هم به عنوان یک کلاینت میبایست شرایط لازم جهت سرویس گرفتن از یک سرور که میتونه مودم ADSL و یا اکسس پوینت باشه رو داشته باشه پس DHCP Server برای اتصال سریع تر و راحتتر هست تا مجبور به دستی وارد کردن IP و دیگر اطلاعات نباشیم (هرچند نبود روتر مواردی رو ممکنه پیش بیاره که پنل دچار مشکل در ارتباط بشه) اما شما اگر در یک شبکه حتی یک کلاینت هم داشته باشید باید DHCP داشته باشید تا به صورت خودکار IP و ... رو بگیرید و متصل بشید، در غیر این صورت شما در شبکه هستید ولی به هیچ کجا ارتباط ندارید.

2. 2 کاربر از shadanpoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

منم كمي اطلاع دارم از شبكه البته خيلي كمتر از شما لحنتون طوريه كه فكر ميكنم ناراحت شدين
    من اگه جسارتي به شما ويا بقيه دوستان كردم اينجا عذر ميخوام

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم كمي اطلاع دارم از شبكه البته خيلي كمتر از شما لحنتون طوريه كه فكر ميكنم ناراحت شدين
    من اگه جسارتي به شما ويا بقيه دوستان كردم اينجا عذر ميخوام
    نه دوست من فکر کنم حق با شماست!!! نوشته من طوری بود که ممکنه اینطور برداشت بشه. ولی واقعا منظور من این نبود. اطلاعات شما بسیار خوب و مفید بود و چون این قسمت مربوط به پنل هستش فکر کردم کمی برای دوستانی که از شبکه چیز زیادی نمیدونن ( به کسی جسارت نشه هر کسی تو چیزی مهارت داره که من تو پنلها نداشتم و حتی از همین دوستمون راهنمایی گرفتم که ایشون هم لطف کردن و کمک کردن) مطلب مشکل میشه!
    در قسمت بعدی چون حتی بخاطر نبود DHCP سرور برای استفاده یک PSP از شبکه وایرلس منزل به مشکل خورده بودم گفتم دوستانی که مشکل دارن این قضیه رو چک کنن چون خود شما بنا به توضیحاتتون که نشون میده از شبکه چیزهای زیادی میدونید اطلاع دارید که تنظیمات IP و ...... برای این امر لازمه که یا باید دستی باشه یا با DHCP. البته اینروهم بگم که تمام دیوایس های امروزی که با شبکه اعم از وایرلس یا کابلی کار میکنن DHCP رو هم پشتیبانی میکنن منجمله گوشی های موبایل با هر نوع سیستم عامل، PSP، PS2-3، Xbox360 و ..... که IP و اطلاعات مورد نیازشون رو از سرور با قابلیت DHCP دریافت میکنن.
    چون بعضی از مودمها قابلیت DHCP دارن و یکسری ندارن و در بعضی فقط برای 1 کلاینت عمل میکنن و بخاطر روتر نداشتن مودم این امکان برای چند کلاینت مقدور نیست حدس زدم که در شبکه های با DHCP فعال دوستان مشکل نداشتن و در شبکه های بدون این امکان مشکل داشتند و علت بگیر نگیر داشتن این قضیه همین مورد بوده.
    کلا هدف رفع مشکه و خوب شما هم که تجربه زیادی به خصوص تجربی از پنل دارید .
    در نهایت امید وارم از من دلگیر نشده باشید دوست بزرگوار.
    Last edited by shadanpoor; 02-08-2010 at 22:50.

6. 2 کاربر از shadanpoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه پیشنهادی داشتم. با توجه به اینکه کل تاپیک رو یه بار خوندم و خیلی ها دنبال firmware ورژن 2006 بودن و تا چند وقت پیش این نسخه فقط دست خود سام سرویس بود و توی اینترنت پیدا نمیشد، فکر کنم بد نباشه لینکش رو توی پست اول تاپیک بذارید تا اگه یکی مثل من پیدا شد، اینترنت رو دنبال این نسخه زیر و رو نکنه!

لینکش هم اینه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن تشکر خیلی خیلی فراوان از t_tanhayam که لینک رو برای من فرستاد، این رو هم بگم که با توجه به اینکه این لینک در قسمت آرشیو سایت مالزی هست با جستجوی معمولی پیدا نمیشه و بقیه سایتهای محلی سامسونگ هم فقط نسخه 2005 رو برای دانلود گذاشتن که مشکل تلتکست فارسی رو حل نمیکنه.

البته مشکل شبکه و Mac Fail من با ارتقا به نسخه 2006 هم حل نشد ولی خب همینقدر هم به نظر من می ارزه که آدم منت سام سرویسی ها رو به گردن نگیره!

8. این کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یه پیشنهادی داشتم. با توجه به اینکه کل تاپیک رو یه بار خوندم و خیلی ها دنبال firmware ورژن 2006 بودن و تا چند وقت پیش این نسخه فقط دست خود سام سرویس بود و توی اینترنت پیدا نمیشد، فکر کنم بد نباشه لینکش رو توی پست اول تاپیک بذارید تا اگه یکی مثل من پیدا شد، اینترنت رو دنبال این نسخه زیر و رو نکنه!

لینکش هم اینه :
    کد:
    ضمن تشکر خیلی خیلی فراوان از t_tanhayam که لینک رو برای من فرستاد، این رو هم بگم که با توجه به اینکه این لینک در قسمت آرشیو سایت مالزی هست با جستجوی معمولی پیدا نمیشه و بقیه سایتهای محلی سامسونگ هم فقط نسخه 2005 رو برای دانلود گذاشتن که مشکل تلتکست فارسی رو حل نمیکنه.

البته مشکل شبکه و Mac Fail من با ارتقا به نسخه 2006 هم حل نشد ولی خب همینقدر هم به نظر من می ارزه که آدم منت سام سرویسی ها رو به گردن نگیره!
    دوست عزیز اگر پنلتون مشکل معتبر نبودن مک آدرس داره و با آپدیت فیرم ویر درست نشده باید برای تعمیر به مرکز خدمات و سرویس ببرید چون مشکل سخت افزاری هست.

10. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در مورد ال سی دی B690 مون که مشکل سورس AV پیدا کرده بود بعد از یه هفته دستگاه رو بردیم نمایندگی و چون خودشون متوجه شده بودن که مشکل از منوی مخفی ایجاد شده گفتن هر هزینه ای شد با خودتونه. البته خوشبختانه بورد دستگاه اطلاعات رو گرفت و مشکلش برطرف شد و هزینه ش یه چیزی حدود 50 تومن شد ولی خب، از تعویض بورد که خیلی بهتره!

12. این کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در مورد ال سی دی B690 مون که مشکل سورس AV پیدا کرده بود بعد از یه هفته دستگاه رو بردیم نمایندگی و چون خودشون متوجه شده بودن که مشکل از منوی مخفی ایجاد شده گفتن هر هزینه ای شد با خودتونه. البته خوشبختانه بورد دستگاه اطلاعات رو گرفت و مشکلش برطرف شد و هزینه ش یه چیزی حدود 50 تومن شد ولی خب، از تعویض بورد که خیلی بهتره!
    ببینم درست متوجه شدم منظورت اینه که شما منو مخفیو دستکاری کرده بودی و پورت av از کار افتاده بود به همین خاطر نمایندگی چون فهمید دستکاری خودتون بوده گفت هر هزینه ای شد به عهده خودتون و اینا بابت ریختن یه فریمور ازتون 50 تومن گرفتن؟
    اگه اینجوریه شما اگه فریموری که در بالا قرار داره رو میریختی روش مشکلش حل میشد که.

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببینم درست متوجه شدم منظورت اینه که شما منو مخفیو دستکاری کرده بودی و پورت av از کار افتاده بود به همین خاطر نمایندگی چون فهمید دستکاری خودتون بوده گفت هر هزینه ای شد به عهده خودتون و اینا بابت ریختن یه فریمور ازتون 50 تومن گرفتن؟
    اگه اینجوریه شما اگه فریموری که در بالا قرار داره رو میریختی روش مشکلش حل میشد که.
    بله دقیقا درست متوجه شدید!! تازه میگفتن اگه بورد اطلاعاتو نگیره و مجبور بشن عوضش کنن هزینه بورد رو هم ازمون میگیرن. در مورد فریمور هم که من حدودا ماه پیش مشکلم رو تو تاپیک مطرح کرده بودم، یه سری راهنمایی هم شدم ولی اکثرا گفتن ببرم نمایندگی و خودم کاری نکنم، کسی هم صحبتی از فریمور نکرد. اگه زودتر میگفتید حتما امتحان میکردم!
    کد:
    Last edited by dario2; 21-08-2010 at 22:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من b690 32 دارم وقتی صفحه ال سی دی را تمیز میکنم یک تق کوچک و ضعیف میکند و یک فاصله کوچکی بین صفحه و قاب وجود دارد شرکت میگویید طبیعی است برای شما هم همینطور است؟ منظر پاسخ شما هستم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان من b690 32 دارم وقتی صفحه ال سی دی را تمیز میکنم یک تق کوچک و ضعیف میکند و یک فاصله کوچکی بین صفحه و قاب وجود دارد شرکت میگویید طبیعی است برای شما هم همینطور است؟ منظر پاسخ شما هستم
    -فكر نميكنم اينطور باشه وهمچين صدايي نمياد من امتحان كردم براتون
    به نمليندگي رجوع بدين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •