تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 1049 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

[QUOTE=dada_zebel;4888710]
    آمپلی فایر تنهاست.

خیلی ممنون دوست عزیز
    پس من اینطور متوجه شدم که در واقع آمپ همه کاره است و باندها در ایجاد صدای مورد نظر پایونر نقش بعدی رو دارند .
    یعنی من بیام یه دونه پایونر 282 بگیرم که باندهاش رو هم دوست دارم و بعد یه آمپ براش بخرم . من حساب که کردم رو هم میشه 780 تومان .مثل اینکه دارم به یه نتیجه خوب واسه خرید میرسم البته با کمک دوستان عزیز
    1- آیا باندهای مدل 282 کشش کافی برای آمپ مدل rs70 رو دارن
    2- آیا ساب ووفر مدل 282 رو میشه به آمپ مدل rs70 وصل کرد .
    3- شنیدم تو مدل 282 از ورودي Lineفقط استريو پخش ميکنه چون فقط باند L و R براي ورودي صداي آنالوگ داره .براي 360 هم از خروجی TVبايد به سينماي خانگي وصل کني به شرطي که tv
    خروجي ديجيتال HDMIو يا اپتيکال داشته باشه و سينما هم يکي از اين وروديهارو داشته باشه . در غير اينصورت حتي اگر صدا از 5 کانال هم دربياد مجازي هست يعني به هيچ وجه Dolby نيست و هيچ فرقي با استريو معمولي نداره فقط از باندهاي بيشتر پخش ميشه . اگر یکی بخاد واقعا صداي دالبي از 360 بگيره بايد يه AV receiver بخره از اونطرف سينمايي که میخره باید AV receiver هم باشه . یعنی با این حساب اون آمپی که به اصطلاح به عنوان av receiver عمل خواهد کرد آیا وقتی به مدل 282 وصل بشه این محدودیت های موجود در این مدل از بین خواهد رفت یا اینکه اصلا مدل 282 از نوع AV receiver نیست.

4- اگه امکان اتصال آمپ به مدل 282 باشه اونوقت بودن ساب ووفر هم خودش یه امتیاز محسوب میشه یا بودن اون دیگه ضروری نیست.؟
    5- اخر اینکه آیا پلیر مدل 282 به درد بخور هست یا نه ؟ امکاناتش خیلی محدوده ؟
    دوست عزیز ، 282 پایونیر خیلی با rs تفاوت داره .
    در مدل 282 پایونیر ، آمپلی فایر و پلیر یه تیکه هستند . یعنی اون چیزی که شما به عنوان پلیر اسم می برید ترکیبی از پلیر و آمپلی فایر هست .معنی نداره که مدل 282 رو دوباره به یه آمپلی فایر جداگانه وصل کنید و اصطلاحا یه سیستم seperate درست کنید. به علاوه اسپیکرهای 282 کشش کافی برای آمپلی فایرهای قوی رو نداره.
    اگه قصد خرید پایونیر دارید یا باید مدلهای 282 و 787 رو بگیرید و یا مدلهای rs .
    سایر حالات و ترکیبهای دیگه که شما فرمودید یا از نظر تکنیکی امکان پذیر و معقول نیست یا از نظر هزینه به صرفه نیست.
    یادتون باشه که pioneer یه برند حرفه ایه که اکثر محصولاتش قیمتهای فوق العاده بالایی دارن . فقط همین چند مدل هست که از نظر قیمت قابل مقایسه با برندهایی مثل سونی و پاناسونیک و ... هستند.
    Last edited by hashemi_ali_reza; 27-04-2010 at 09:10.

2. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.میشه لطف گنیدآدرس اینترنتی چند تافروشگاه اینترنتی برای خرید philips&pioneerروبدید.
    www.chare.ir

4. 2 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ضمن تشکر از راهنمائی دوستان می خواستم بپرسم قیمت ها در هایپر استار نسبت به این سایت چاره چقدر تفاوت داره آیا کمتره و اگر هست به چه میزان ارزش داره آدم شال و کلاه کنه بره هایپر ؟؟

هاپر استار سینما پایونیر نداره و فیلیپس را نسبتا زیاد داشت و قبل از عید حراج مانند داشت که حداقل 30 تومنی ارزانتر از شرکا می داد بعد عید هم که یکبار رفتم 10 تومان بالا برده بود یعنی 3378 را 399 و 3578 که تقریبا همان 3378 ولی بیسیم است را 499 زده بود و 3569 را که واقعا جنس عالی بود تمام کرده بود و گفت دیگر نمیاریم ولی شرکا فروشگاه الهام همان موقع 410 مدل 3378 را قیمت داد و گفت 3569 را موجود داره قیمت 510-20 داد. ولی دیگر آخر RS30 خریدم که واقعا راضیم
    یکسری هایپر استار بزنی کلا بد نیست

6. 3 کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=hashemi_ali_reza;4888820]

دوست عزیز ، 282 پایونیر خیلی با rs تفاوت داره .
    در مدل 282 پایونیر ، آمپلی فایر و پلیر یه تیکه هستند . یعنی اون چیزی که شما به عنوان پلیر اسم می برید ترکیبی از پلیر و آمپلی فایر هست .معنی نداره که مدل 282 رو دوباره به یه آمپلی فایر جداگانه وصل کنید و اصطلاحا یه سیستم seperate درست کنید. به علاوه اسپیکرهای 282 کشش کافی برای آمپلی فایرهای قوی رو نداره.
    اگه قصد خرید پایونیر دارید یا باید مدلهای 282 و 787 رو بگیرید و یا مدلهای rs .
    سایر حالات و ترکیبهای دیگه که شما فرمودید یا از نظر تکنیکی امکان پذیر و معقول نیست یا از نظر هزینه به صرفه نیست.
    یادتون باشه که pioneer یه برند حرفه ایه که اکثر محصولاتش قیمتهای فوق العاده بالایی دارن . فقط همین چند مدل هست که از نظر قیمت قابل مقایسه با برندهایی مثل سونی و پاناسونیک و ... هستند.
    علیرضا این دوستمون بیشتر از ووردی خروجی های آمپش می خواد استفده کنه.به نظر من میتونه مدل 282 بگیره ولی صدای اسپیکر رو از خود پلیز 282 بگیره و تصویر پلیر رو با Hdmi به آمپش وصل کنه که از ورودی خروجی ها بهره بگیره و اینطوری هم به اسپیکرهای سیستمش هیچ فشاری وارد نمیشه.
    حرفت رو کاملا قبول دارم که سری های rs خیلی با سری های HTZ متفاوته ولی این دوستمون کم خرج ترین راهش به نظر من اینه، با توجه به این موضوع که از ظاهر سری های rs خوشش نمیاد.البته صدای مدل 282 یک سوم rs70 هستش و خیلی با هم متفاوته.
    من پیشنهاد می کنم یسر نمایندگی پایونیر بره و یه مشورت هم اونجا بکنه.

8. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=dada_zebel;4888710]
    آمپلی فایر تنهاست.

خیلی ممنون دوست عزیز
    پس من اینطور متوجه شدم که در واقع آمپ همه کاره است و باندها در ایجاد صدای مورد نظر پایونر نقش بعدی رو دارند .
    یعنی من بیام یه دونه پایونر 282 بگیرم که باندهاش رو هم دوست دارم و بعد یه آمپ براش بخرم . من حساب که کردم رو هم میشه 780 تومان .مثل اینکه دارم به یه نتیجه خوب واسه خرید میرسم البته با کمک دوستان عزیز
    1- آیا باندهای مدل 282 کشش کافی برای آمپ مدل rs70 رو دارن
    2- آیا ساب ووفر مدل 282 رو میشه به آمپ مدل rs70 وصل کرد .
    3- شنیدم تو مدل 282 از ورودي Lineفقط استريو پخش ميکنه چون فقط باند L و R براي ورودي صداي آنالوگ داره .براي 360 هم از خروجی TVبايد به سينماي خانگي وصل کني به شرطي که tv
    خروجي ديجيتال HDMIو يا اپتيکال داشته باشه و سينما هم يکي از اين وروديهارو داشته باشه . در غير اينصورت حتي اگر صدا از 5 کانال هم دربياد مجازي هست يعني به هيچ وجه Dolby نيست و هيچ فرقي با استريو معمولي نداره فقط از باندهاي بيشتر پخش ميشه . اگر یکی بخاد واقعا صداي دالبي از 360 بگيره بايد يه AV receiver بخره از اونطرف سينمايي که میخره باید AV receiver هم باشه . یعنی با این حساب اون آمپی که به اصطلاح به عنوان av receiver عمل خواهد کرد آیا وقتی به مدل 282 وصل بشه این محدودیت های موجود در این مدل از بین خواهد رفت یا اینکه اصلا مدل 282 از نوع AV receiver نیست.

4- اگه امکان اتصال آمپ به مدل 282 باشه اونوقت بودن ساب ووفر هم خودش یه امتیاز محسوب میشه یا بودن اون دیگه ضروری نیست.؟
    5- اخر اینکه آیا پلیر مدل 282 به درد بخور هست یا نه ؟ امکاناتش خیلی محدوده ؟
    راستی من یه نکته رو فراموش کردم بگم و اونم اینه که شما اگه میخوای اسپیکرها به پلیرت وصل باشه و فقط برای تصویر و ورودی خروجی ها از آمپت استفاده کنی باید مدل 787 انتخاب کنی که ورودی اپتیکال هم داره و میتونی صدای دستگاههای دیگه مثل ایکس باکس و یا بوری پلیر و ... رو از اسپیکرات داشته باشی.
    بهرحال به نظر من به صرفه ترین و بی دردسر ترین راه خرید ست rs70 هستش.

10. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

[QUOTE=mr_rayan;4889548]
    علیرضا این دوستمون بیشتر از ووردی خروجی های آمپش می خواد استفده کنه.به نظر من میتونه مدل 282 بگیره ولی صدای اسپیکر رو از خود پلیز 282 بگیره و تصویر پلیر رو با Hdmi به آمپش وصل کنه که از ورودی خروجی ها بهره بگیره و اینطوری هم به اسپیکرهای سیستمش هیچ فشاری وارد نمیشه.
    حرفت رو کاملا قبول دارم که سری های rs خیلی با سری های HTZ متفاوته ولی این دوستمون کم خرج ترین راهش به نظر من اینه، با توجه به این موضوع که از ظاهر سری های rs خوشش نمیاد.البته صدای مدل 282 یک سوم rs70 هستش و خیلی با هم متفاوته.
    من پیشنهاد می کنم یسر نمایندگی پایونیر بره و یه مشورت هم اونجا بکنه.

سلام.
    آره خوب !
    ولی راستش به نظر من ، اینکه یه آمپلی فایر نیمه حرفه ای پایونیر که حدود 400 تومن قیمت داره رو فقط به خاطر تصویر استفاده کنی یه کمی عجیبه !من از صحبتاتون اینطوری برداشت کردم.

در ضمن این بحث که تو فروم مطرح شد ،به خاطر کنجکاوی من امروز صبح زنگ زدم نمایندگی پل حافظ . ازشون پرسیدم که می شه 787 پایونیر رو به آمپلی فایر جداگانه پایونیر وصل کرد که جواب منفی داد.

به نظر من که ظاهر سری rs مشکلی نداره . می شه گفت جز معدود سیستم های نیمه حرفه ای که قیمتی در حد و اندازه دستگاه های آماتور داره ! من خودم از 787 استفاده می کنم ولی اگه اسپیکرهای rs رو از نزدیک ببینید متوجه می شید که خیلی از 787 بهتر و حرفه ای تره . اسپیکرهای 787 و 282 در برابر مدلهای rs جز زیبایی حرف دیگه ای برای گفتن ندارند. تازه مدل 282 ، 360 واته اگه اشتباه نکنم . به نظرتون یه کم ضعیف نیست؟

12. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=hashemi_ali_reza;4889826]

سلام.
    آره خوب !
    ولی راستش به نظر من ، اینکه یه آمپلی فایر نیمه حرفه ای پایونیر که حدود 400 تومن قیمت داره رو فقط به خاطر تصویر استفاده کنی یه کمی عجیبه !من از صحبتاتون اینطوری برداشت کردم.

در ضمن این بحث که تو فروم مطرح شد ،به خاطر کنجکاوی من امروز صبح زنگ زدم نمایندگی پل حافظ . ازشون پرسیدم که می شه 787 پایونیر رو به آمپلی فایر جداگانه پایونیر وصل کرد که جواب منفی داد.

به نظر من که ظاهر سری rs مشکلی نداره . می شه گفت جز معدود سیستم های نیمه حرفه ای که قیمتی در حد و اندازه دستگاه های آماتور داره ! من خودم از 787 استفاده می کنم ولی اگه اسپیکرهای rs رو از نزدیک ببینید متوجه می شید که خیلی از 787 بهتر و حرفه ای تره . اسپیکرهای 787 و 282 در برابر مدلهای rs جز زیبایی حرف دیگه ای برای گفتن ندارند. تازه مدل 282 ، 360 واته اگه اشتباه نکنم . به نظرتون یه کم ضعیف نیست؟
    ممنون از حسن توجهتون و هم چنین ممنون از rayan عزیز که وقت گذاشتید . من قانع شدم که چاره ای جز خرید rs70 ندارم ولی من کلی فیلم با فرمت mkv دارم نزدیک یه ترابایت که میخام اونارو تماشا کنم و عملا پلیر این دستگاه هیچ کمکی به من نمیکنه . شما میگید چیکار کنم . از یه طرف عشق صدا نمیذاره برم سراغ یه مدل دیگه از طرفی هم این مشکل فیلم... . تنها چاره ام اینه که پلیرشو نگیرم و یه western digital media player بگیرم واسش . تو شهرستان یه مغازه امروز پیدا کردم rs70 رو بدون پلیر میده 840 تومان . خوبه یا گرونه ؟

14. 3 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز قلب سینمای خانگی ریسیور اون هست.

اگه دو تا باند خوب فعلا بگیری ،باند رو بعدا هم میتونی به 5.1 یا 7.1 افزایش بدی.

همینطور پلیر که مطمئنا نسل جدید اونها توی راه هست و بلو ری سه بعدی پشتیبانی میکنه.

از یک طرف در دنیای صوت و تصویر هر یک از برند ها از راهی مجزا پیروی میکنند پس برای بهره بردن از حداکثر کیفیت شما باید پخش و ریسیور ت تا حد امکان از یک برند باشه.

دنون فوق العاده است ولی میدونی که تقریبا 2.5 برابر پایونیر واست آب میخوره. پایونیر یک برند قابل قبول هست.

من خودم 1 تومان بودجه داشتم. پس اول اومدم و ریسیور رو انتخاب کردم:

VSX-1019AH-K به قیمت 580 تومان.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اما چرا؟

1- upscaler 1080p داره که فکر میکنم برای شما که تلویزیون با کیفیت داری مهم هست. یعنی حتی اگه ریسیورت هم کیفیتی کمتر بده خود این ریسیور اصلاح میکنه. امری که با توجه به upscale های تلویزیون های پایونیر به نظر میاد امری خوب باشه. من خودم چون هنوز تلویزیون نگرفتم نمیتونم نظر بدم.

2- پردازنده صدای خیلی خوبی داره. FreeScale.

3- قابلیت Bi-Amp داره که توضیحات اونو میتونی در لینک زیر بخونی:

کد:
    و امکاناتت بیشتری که توصیه میکنم manual اونو از همون سایتی که گذاشتم بگیری و مطالعه کنی. (چیزی که من باهاش حال کردم این بود که کنترل این ریسیور تمام دستگاههای پخش و تلویزیون رو ساپورت میکنه : این یعنی یک کنترل برای همه چیز حتی ریسیور ماهواره)

قدم بعد انتخاب باند بود باند رو هم BR5 انتخاب کردم. 450 تومان

کد:
    توی ریویها همه ازش خوب گفته بودن و قابلیت BI-Wire هم داشت. اینا برای گوش دادن به موسیقی فوق العاده هستن و من از 5.1 و ... خوشم نمیاد. ولی اگه یک روز خواستم میتونم بلندگوهای دیگه ی همین مدل رو و سابش رو اضافه کنم.

موند پلیر که اونم چون فعلا بلوری در کار نیست 420 پایونیر گرفتم.

امروز رسید و سوار کردم و واقعا لذت بردم از کیفیت صداش.

16. 4 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=dada_zebel;4891641]

ممنون از حسن توجهتون و هم چنین ممنون از rayan عزیز که وقت گذاشتید . من قانع شدم که چاره ای جز خرید rs70 ندارم ولی من کلی فیلم با فرمت mkv دارم نزدیک یه ترابایت که میخام اونارو تماشا کنم و عملا پلیر این دستگاه هیچ کمکی به من نمیکنه . شما میگید چیکار کنم . از یه طرف عشق صدا نمیذاره برم سراغ یه مدل دیگه از طرفی هم این مشکل فیلم... . تنها چاره ام اینه که پلیرشو نگیرم و یه western digital media player بگیرم واسش . تو شهرستان یه مغازه امروز پیدا کردم rs70 رو بدون پلیر میده 840 تومان . خوبه یا گرونه ؟
    من هم دو هفته پیش که rs30 را بدون پلیر خواستم بخرم تنها نمایندگی پل حافظ قبول کرد و 65 از مبلغ پلیر کم کرد و قیمتها ثابت بود و اینکه WD HD player بگیرید فکر خوبی است حال اگر شماره تماس نمایندگی را خواستی پیام خصوصی بدهید تا بفرستم و از آنها نیز قیمت بگیرید. اگر مشکلی نیست شماره را اینجا اعلام کنید

در ضمن دیروز هایپر استار رفتم و هر سه مدل فیلیپس که در پست 843 (بالای صفحه) را با همان قیمت قبل داشت
    Last edited by safarimr; 28-04-2010 at 08:42.

18. 2 کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز قلب سینمای خانگی ریسیور اون هست.

اگه دو تا باند خوب فعلا بگیری ،باند رو بعدا هم میتونی به 5.1 یا 7.1 افزایش بدی.

همینطور پلیر که مطمئنا نسل جدید اونها توی راه هست و بلو ری سه بعدی پشتیبانی میکنه.

از یک طرف در دنیای صوت و تصویر هر یک از برند ها از راهی مجزا پیروی میکنند پس برای بهره بردن از حداکثر کیفیت شما باید پخش و ریسیور ت تا حد امکان از یک برند باشه.

دنون فوق العاده است ولی میدونی که تقریبا 2.5 برابر پایونیر واست آب میخوره. پایونیر یک برند قابل قبول هست.

من خودم 1 تومان بودجه داشتم. پس اول اومدم و ریسیور رو انتخاب کردم:

VSX-1019AH-K به قیمت 580 تومان.

کد:
    و اما چرا؟

1- upscaler 1080p داره که فکر میکنم برای شما که تلویزیون با کیفیت داری مهم هست. یعنی حتی اگه ریسیورت هم کیفیتی کمتر بده خود این ریسیور اصلاح میکنه. امری که با توجه به upscale های تلویزیون های پایونیر به نظر میاد امری خوب باشه. من خودم چون هنوز تلویزیون نگرفتم نمیتونم نظر بدم.

2- پردازنده صدای خیلی خوبی داره. FreeScale.

3- قابلیت Bi-Amp داره که توضیحات اونو میتونی در لینک زیر بخونی:

کد:
    و امکاناتت بیشتری که توصیه میکنم manual اونو از همون سایتی که گذاشتم بگیری و مطالعه کنی. (چیزی که من باهاش حال کردم این بود که کنترل این ریسیور تمام دستگاههای پخش و تلویزیون رو ساپورت میکنه : این یعنی یک کنترل برای همه چیز حتی ریسیور ماهواره)

قدم بعد انتخاب باند بود باند رو هم BR5 انتخاب کردم. 450 تومان

کد:
    توی ریویها همه ازش خوب گفته بودن و قابلیت BI-Wire هم داشت. اینا برای گوش دادن به موسیقی فوق العاده هستن و من از 5.1 و ... خوشم نمیاد. ولی اگه یک روز خواستم میتونم بلندگوهای دیگه ی همین مدل رو و سابش رو اضافه کنم.

موند پلیر که اونم چون فعلا بلوری در کار نیست 420 پایونیر گرفتم.

امروز رسید و سوار کردم و واقعا لذت بردم از کیفیت صداش.
    مبارکت باشه دوست عزیز.سیستم خوبی جمع کردی.مطمئنا برای موزیک سیستم خوبیه ولی برای فیلم هزینت خیلی میره بالا.فکر کنم برای اینکه 5.1 بکنی باید حداقل 500 یا 600 تومن دیگه هزینه کنی.

[QUOTE=dada_zebel;4891641]

اینجا rs70 قیمتش 880 تومنه گه بدون پلیر میشه 815 تومن.
    این دستگاه وسترن فرمت های دالبی و dts و یا dts hd هم پشتیبانی می کنه؟

20. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •