تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 428 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه
    بله UDK بدون هیچ پیش نیازی رو 7 نصب می شه.اگه بزنی که خیلی خوبه مخصوصا که اگه سیستمت ساپورت کنه می تونی با 64 بیتیش هم کار کنی اونوقت.

اگه نتونستی 7 بزنی هم بگو یه فکری بکنیم. فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 07-06-2010 at 14:08.

3. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یعنی دیگه نیازی به دنلود 231 مگابایت نیست ؟ نیازی به اون آدپیت نیست؟
    ممنون محمد جان

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یعنی دیگه نیازی به دنلود 231 مگابایت نیست ؟ نیازی به اون آدپیت نیست؟
    ممنون محمد جان
    خواهش می کنم.

نخیر 7 تمامی اونا رو تو خودش داره، فقط مونده تو ورژن بعدی ویندوز خود UDK هم بیاد.

6. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

و سلام دوست عزیز tovamohammad

همونطور که می‌دانید لینک محصولات Eat3D برای UDK به سختی در اینترنت گیر می‌آید ، یا بهتر بگویم فعلا اصلا گیر نمی‌آید.

دوستان اگر ممکن است یک سایت خوب ایرانی معرف کنید که محصولات Eat3D را ارزان و منصفانه بفروشد نه مثل این سایت‌هایی که هر DVD شرکت Eat3D را 7 یا 8 هزار تومان می‌فروشند.

دوست عزیز
    tovamohammad شما اگر لینک تمام آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 را که در اختیار دارید ، چه آنهایی که قابل دانلود هستند و چه آنهایی که قابل دانلود نیستند و باید از سایت‌های ایرانی خرید ، در یک پست جدید بگذارید من و بقیه دوستان ممنون می‌شویم.
    اگر هم قبلا این کار را کرده‌اید یعنی لینک‌های آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 چه دانلودشدنی‌ها و چه خریدنی‌ها را در یک پست گرد‌آورده‌اید لطفا آدرس آن صفحه را بگذاربد.

از همه دوستان پیشاپیش ممنونم
    سلام دوست عزیز

شما برو توهمون سایتی که پرنس جان فرمودن، بعد همه ی ویدئوهایی که تو اسمشون کلمات Eat3D, Unreal یا Skeletal هست رو بگیر. فکر می کنم 9 تا بشه. همش رو هم میشه قیمت یه اون دی وی دی ها که گفتی.

اگه هم می خوای معطل نشی، اینارو که سفارش دادی، می تونی یه سریشو از اینجا بگیری رایگان:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا زمانی که به دستت رسید، برای شروع اول باید بشینی پای سریه 3DBuzz: UDK ، بعدش هم Gnomon: UDK، بعد اینا دیگه فرقی نمی کنه چی کار کنی.

فعلا بای.

8. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

tovamohammad عزیز من تازه اون پست موسوم به رنجنامتو خوندم.
    منم حرفموبزنم بحثو تموم کنیم . اینکه بعضی از بچه ها (که بعضیاشون تا حالا یه پست هم تو این تاپیک ندادن ولی من دورادور میشناسمشون) یادگیری آنریل و کار کردن با آنریل رو به دلیل عقب نیفتادن از دروس دانشگاه و مدرسه میخوان از تابستون شروع کنن.همه که مثل شماها رشته ی تحصیلی شون کامپیوتر نیست بعضیا مثل من تو رشته های دیگه تحصیل میکنن به همین دلیلم نمیتونن تمام وقتشونو بزارن رو یادگیری این آنریل که اصلا ربطی به رشتشون نداره و جزئ مباحث غیر درسیشون میشه. من خودم شخصا بهت قول میدم تو تابستون چند نفر مثل خودت تو فروم بیان و به هم کمک کنن و با هم بازی هم بسازن(خودم یکیشونم).
    من فردا آخرین امتحانمو میدم و یه دوروزی برنامه داریم با بچه ها بریم تفریح بعد میام تا هم بازی زالو تمام کنم و هم برای آنریل آموزش بسازمو و هم جواب مشکلاتو بدمو ...
    انشا نوشتم ؟ خلاصه اینا رو گفتم که آخرش بگم به خاطر این که به فکر بقیه ای من اینجا از طرف همه ازت تشکر میکنم و تو تابستون شدیدا کمکت میکنم.
    پرنس که مثل ما زد تو کار آنریل و پرویزم همینطور واسه همین تو تابستون کلی فروم پویا میشه.
    شخصا امیدوارم که نزاری بری و بمونی با هم شاید یه بازی هم ساختیم.
    به قول خودت:
    فعلا بای

10. 3 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

باور کنید من اگه راه بیافتم هوای بچه ها رو دارم

12. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باور کنید من اگه راه بیافتم هوای بچه ها رو دارم
    خوبه. پس زودتر راه بیفت که داره سرمون شلوغ میشه.

tovamohammad عزیز من تازه اون پست موسوم به رنجنامتو خوندم.
    منم حرفموبزنم بحثو تموم کنیم . اینکه بعضی از بچه ها (که بعضیاشون تا حالا یه پست هم تو این تاپیک ندادن ولی من دورادور میشناسمشون) یادگیری آنریل و کار کردن با آنریل رو به دلیل عقب نیفتادن از دروس دانشگاه و مدرسه میخوان از تابستون شروع کنن.همه که مثل شماها رشته ی تحصیلی شون کامپیوتر نیست بعضیا مثل من تو رشته های دیگه تحصیل میکنن به همین دلیلم نمیتونن تمام وقتشونو بزارن رو یادگیری این آنریل که اصلا ربطی به رشتشون نداره و جزئ مباحث غیر درسیشون میشه. من خودم شخصا بهت قول میدم تو تابستون چند نفر مثل خودت تو فروم بیان و به هم کمک کنن و با هم بازی هم بسازن(خودم یکیشونم).
    من فردا آخرین امتحانمو میدم و یه دوروزی برنامه داریم با بچه ها بریم تفریح بعد میام تا هم بازی زالو تمام کنم و هم برای آنریل آموزش بسازمو و هم جواب مشکلاتو بدمو ...
    انشا نوشتم ؟ خلاصه اینا رو گفتم که آخرش بگم به خاطر این که به فکر بقیه ای من اینجا از طرف همه ازت تشکر میکنم و تو تابستون شدیدا کمکت میکنم.
    پرنس که مثل ما زد تو کار آنریل و پرویزم همینطور واسه همین تو تابستون کلی فروم پویا میشه.
    شخصا امیدوارم که نزاری بری و بمونی با هم شاید یه بازی هم ساختیم.
    به قول خودت:
    فعلا بای
    نه بابا رنجنامه کجا بود، اون همه کش دادم مطلبو واسه اینکه بچه ها یه تکونی به خودشون بدن، اگه نه من اگه اینجا رنجی بکشم که زرتی ول می کنم میرم، رنجنامه لازم نیس.

در مورد بچه ها که امیدوارم حق با شما باشه. قضیه ی رفتن هم، خودم که دلم نمی خواد، ولی بستگی به کارام داره که چطور پیش بره.

فقط یه مسئله: اون فعلا بایت منو کشته.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 07-06-2010 at 15:22.

14. 4 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

راستش مشکل من یکی اتمام پادشاه خیابان هاست و دومی مشکلم ویندوز xp هست که بردارم میگه هر وقت ویندوز پرید سون نصب می کنی

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

راستش مشکل من یکی اتمام پادشاه خیابان هاست و دومی مشکلم ویندوز xp هست که بردارم میگه هر وقت ویندوز پرید سون نصب می کنی
    ویندوز سون بگیری گیم استودیو دیگه نداری ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •