مهربون biostar
این سری Z چه ویژگی هایی داره که این قیمتو میخواد داشته باشه؟
کی میاد؟
مهربون biostar
این سری Z چه ویژگی هایی داره که این قیمتو میخواد داشته باشه؟
کی میاد؟
ببخشید یه راهنمایی میخواستم.
مدلf11nfx چه جوریاست؟ خوبه؟ قیمتش 1780 با سه سال گارانتی طلایی
کلا نظرتون چیه دربارش؟
خوب در نوع خودش جالب ترین نوت بوک دنیاست <<از نظر من
این نوت بوک تنها 1.4 کیلو گرم وزند دارد ، شما نوت بوک 13 اینچی با این وزن ، پیدا نمی کنید ، البته macbook air هست که باریک ترین هست ، اما خوب درایو اپتیکال ندارد.
در کل در بین نوت بوک های سبک وزن دنیا ، شما نوت بوک 1.4 کیلو گرمی با BLUERAY ROM پیدا نخواهید کرد.
با وجود این وزن کم و ضخامت 1.4 اینچی می بینید چه مشخصات بالایی داره ، یک کارت گرافیک بسیار قدرتمند ، همراه با رم های DDR3 و هم چنین پدازنده core i 7
از طرفی جنس بدنه این دستگاه بسیار با کیفیت هست و در مقابل ضربه ها مقاوم که باعث کمتر شدن وزن هم شده.
مثلا دل در این کلاس نوت بوک ها مدل adamo را داره که حدود 1.76 کیلو وزنش هست ، درایو اپتیکال هم نداره ، پردازنده هم خیلی خیلی ضعیف تره ، چیپ گرافیکی مستقل هم نداره ! اما فقط قیمتش برابره !
![]()
خوب پردازنده core i7 820 قوی تر هست و از طرفی 8 مگ کش هم هست ف اما به نظر من پردازنده 720 به اندازه کافی قوی هست و نیازی به خرج اضافی واقعا نیست.
اگر می تونید تا 1700 هزینه کنید که من این مدل را پیشنهاد میکنم:
با گرافیک کاملا قوی تر و صفحه نمایش FULLHD
فیمت جدیدش فکر کنم حدودا 1750 باشه.شاید هم ارزان تر
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
گارانتیشا نمی دونم اما نوت بوک خیلی خوبیست و کامل
کارت گرافیک خیلی قدرتمند + صفحه نمایش full HD و همچنین پردازنده قوی ، در کنار رم پر سرعت.
مدلی که در پست بالا هم معرفی کردم خیلی خوبه.
با 6 گیگ رم.
از دوستان کسی میدونه تو این رده قیمت آیا لپ تاپی وجود داره که گرافیکش حداقل GeForce GTS 250M باشه یا نه؟
سلام
یک لپ تاپ معذفی کنید بین 1.800 تا 2.200
مهمترین مشخصه تصویر آن هست
یعنی full hd باشه led باشه
بازی ها رو به راحتی اجرا بکنه
با تشکر
سلام، يكي از دوستان مي خواد يه لپ تاپ سوني بگيره تا 1800، دوستان مخصوصاً biostar جان چي پيشنهاد مي كنيد ؟
در ضمن با مانيتور 14 يا 15....
Last edited by emprator_kochak; 29-03-2010 at 22:40.
با توجه به جميع جوانب قصد داشتم f117 وايو بگيرم اما الان بين 2 مدل ديگه موندم: يكي dv6-2170 از hp كه يكي از دوستان بالاتر معرفي كرده و يكي nj60q از asus . سري f سوني هم كه كامل نيومده مثلا f11mfx يا f11jjx كه مشخصاتشون خيلي توپه. سري z هم كه هنوز كامل نيومده و فكر هم نكنم بزودي بياد. بنابراين رو همون سه مدل بالايي بايد تصميم بگيرم. نظر دوستان چيه؟ بين سوني و اچ پي، صفحه نمايش يوني بزرگتره ولي وزنشون يكيه. خوب البته اچ پي ارزونتره. asus هم خيلي خوبه و usb3.0 داره و خوشگل و ارزونه ولي به پاي سوني نميرسه. حالا يه راهنمايي حسابي از دوستان ميخوام خيلي هم ممنونم
ممنون تاپیک خیلی خوبیه است استفاده کردم
سلام
ممكنه نظرتون رو در مورد z790 سونى بفرمايين ؟
1.910 قيمت دادن بهم
ارزشش رو داره ؟
ميگفت بدنش از كربن هست و يكى ديگه هست كه بدنش كربن نيست و حدود 1.5
Last edited by iman_n21; 30-03-2010 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)