من تازه اين بازي رو گرفتم ...
بعد يه جاهايي ميگه 1 و 2 و 3 و 4 رو بزن براي قدرتهات ...
من اينا رو ميزنم هيچي نميشه ...
بايد چكار كنم ؟؟
من تازه اين بازي رو گرفتم ...
بايد چكار كنم ؟؟
سلام.من تازه اين بازي رو گرفتم ...
بايد چكار كنم ؟؟
چند تاdvdبود؟
1-2-3-4فقط برای تنظیم سلاحهایی هست که بعد ها بدست میاری مثلاًاول بازی شیپور بدست میاری میزاری روی1وبقیش هم به همین ترتیب.
اگر براساس قدرتهای چهارگانه که ازاون رفیقت میخری رومد نظرداری باید اولCaps lockروبزنی بعد با1و2و3و4قدرتی روکه میخوایی انجام بدی رواتخاب کنی تا بهش عمل بشه.
دوستان این کرم تو صحرا که میره زیر ماسه ها و بیرون میاد رو چطوری باید کشت؟
سوار بر است با اون تفنگت باید به کله اش بزنی کافیه از ابتدا تا آخر نشانه بری تا همیشه ببینی موقعیتش رو وقتی از زمین در میاد و میاد که نیش بزنه شروع می کنه به شلیک کردن ول نمی کنی همش هم باید در حال دویدن باشی روی اسب
غیر از چیزایی که krauser عزیز گفت... مهمترین کار برای کشتن غولهای این بازی رو فراموش نکن:
دکمه F
وقتی این دکمه رو بزنی دوربین روی هدف قفل میشه که واسه کشتن غولهای بازی بخصوص این کرمه و غول بعدی که میبینی (نمیگم که واست بیمزه نشه) شدیدا حیاتیه.
سلام به همگي
دوستان من با پريدن تو اين بازي به شدت مشكل دارم و ميخوام تفنني فقط تا اخر بازي كنمش
اگه كسي بتونه يه ترينري يا كد تقلبي براي پرواز بده ممنونشم
يا حق
دوستان کسی نظری نداره!!!!!![]()
واقعا بازی باحالیه من رو که خیلی سرگرم کرده و کلآ من از این سبک بازیها خیلی خوشم میاد.
با پریدن مشکل داری ؟
یه پرش و پرش دوم رو نگه دار پرواز میکنه
نه دوست عزيز ميخوام كلا زياد بپر بپر نباشه كلا بعضي جاها بد نيست پرواز كنه
ميگم فقط ميخوام تفنني بازي كنم![]()
کاملاًدرسته حیف...فقط میتونه بپره وبابالهاش چند ثانیه روهوا بمونه اونم که سامائل به خاطر گرفتن قلب اون تیامات بهش داد وگرنه همونم نداشت!نه دوست عزيز ميخوام كلا زياد بپر بپر نباشه كلا بعضي جاها بد نيست پرواز كنه
وقتی میپری دوتاییش کن خب ووقتی داره میرسه به زمین ALTروبزن بامشت محکم میکوبه به زمین خیلیحال میده آدم جیگرش حال میاد.!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)