نزدیک خونه ما یه جا هست اسمش جی ام کاران فقط آمریکایی کار میکنن ماشین های تک و خوشگلی میارن
اگه خلوت بود و ماشین خوبی داشت عکس میگیرم براتون میزارم![]()
نزدیک خونه ما یه جا هست اسمش جی ام کاران فقط آمریکایی کار میکنن ماشین های تک و خوشگلی میارن
اگه خلوت بود و ماشین خوبی داشت عکس میگیرم براتون میزارم![]()
بله منم اسم اين جي ام كاران رو توي تبليقات زياد ديدم..چند سال قبل هم يه نوا خيلي تميز دوستم كه واقعا يك بود رو ميخاستن بخرن 250 تومان!!! و خودشون چقدر بفروشند؟
5 ميليون..از اون حقه بازهاي كلاه بردار درجه يك هستن..![]()
چرا اینقدر به این ماشین های قدیمیِ آمریکایی بی ارزش نگاه میکنیداما اگر منظورت اين اخري(فكر كنم پونتياك گراند پريكس باشه) هست كه من هرچي نگاه ميكنم هيچ تميزي در اون نميبينم!!!
اون ماشين خيلي ارزش داشته باشه به شرط روشن شدن و راه رفتن و داشتن سند و مدارك درست و حسابي نهايتا 600 تومن بيشتر ارزش نداره...
600 پول شاسیه اون ماشین نیست، پول شیشه جلوش هم نمیشه
ضمناً ریویرا هستش، البته اگه ریویرا هم نبود باز هم درست نیست این قیمت گذاری های شما روی ماشین ها آمریکایی![]()
Last edited by TopGear; 07-05-2011 at 18:39.
بي ارزش نميدونم..اما وضعيت ماشين تعيين كننده قيمتش هست و البته خاص بودنش..من كه عاشق ريويرا هستم اما تميزش و اونهم دم قايقي..اين مدل ريويرا چندان جذاب نيست و ارزش خاصي مثل اونها نداره..بهر حال تا مرتب شدنش خيلي راهه..حتما قيمت خيلي زيادي هم داده كه كسي نخريده
Last edited by camaro lt; 06-05-2011 at 19:39.
کارشون شاهکاره سدان میبرن کروک میکنن یعنی لطف میکنن سقف میزنن یعنی ماشین دیگه ماشین نیست اسقاطی محسوب میشه از نظر فنی و علمی هم پیچش میفته تو ماشین شاستی دیگه شاستی نمیشه خلاصه بی ادبیه ت رررررررررررررر میزنن تو هویت ماشین
اگه قبلآ عکسش رو گذاشتم ببخشید
بیوک اسکای لارک کوپه 1976
6 سیلندر خورجینی
![]()
بیو ک کوپه هم دنده فرمونی؟![]()
Last edited by amiva; 11-05-2011 at 13:43.
اتوماتیکه
خود من دنده فرمانی رو بیشتر دوست دارم
به چند دلیل:
میشه جلو 3-4 نفر رو سوار کرد
دنده دمه دست تره
یه حس خاص خودش رو داره
کلاسیک تره
دنده فرمونی عالمی داره
حس نوستالژی خاصی داره
به نظر من آمریکایی فقط دنده فرمونی
Last edited by TopGear; 11-05-2011 at 22:31.
دنده پایین فقط به درد ماشین های اسپرت مثل کامارو پونتیاک میخوره
یه حس اسپرتی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)