خدمت شوما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شوما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 12-09-2009 at 13:44.
منم مشکل آپدیت دارم.کسی نیست بهم بگه چه جوری میشه آپدیت کرد؟
ورژن بازی برای من هست 1.02.1017.فقط یه بار ازم آپدیت خواست به ورژن 1.02.1067 که وسط آپدیت ارور داد.
دیگه هم هر کاری کردم آپدیت نشد.بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم.فایل adds-on هم پاک کردم دوباره نصب کردم.اما نشد.اگه کسی لینک دانلود 1.02.67 رو داره بزاره.
هان؟
حالا این موضوعه آپدیت چیه این همه همه میگن؟
والا من دو هفته ای میشه اصلا بازی نکردم
نمیدونم
باید تست کنم ببینم آپدیت میکنه یا نه
فلش ها به کجا رسید کارش؟ لنگه اونام هاحالا بازی رو یه کاریش میکنیم
این چیه؟ خوردنیه؟
خوب حسین مشکل دار ی با این جور هاست ها از adrive یه اکانت بگیر بکش رو اون دیگه!
یعنی اگه نشه باید کلش رو دوباره دانلود کنیم؟ بابا بی خیال! حجمه 5 تا آلبومه!!!![]()
منظورت از addOn هم فايل battelfieldhero updater هست ؟
اگه يه عكسي چيزي از ارور هم ميزاشتي خوب بودا
من هم مشکل اپدیت دارم و نمیتونم دیگه بازی کنم لطفا یکی لینک اخرین ورژن بازی رو بزاره و بگه این فایل ها ر کجا کپی کنیم کف کردیم به خدا امشب برسونید این فروم هم نمیدونم تا کی قراره پست های من رو فیلتر کنه بعد از 100 سال پست هاک نمایش میدن
منظورم اين فايل هست: battlefiled heroes updater.xpi version 4.0.23.0[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/P/Desktop/adds-on%20file.GIF[/IMG]
من این فایل رو به علاوه ی کا بازی آنیستال کردم و بعد هم دوباره نصب کردم.اما هر وقت که میرم تو بازی فقط بازی به ورژن 1.02.1017.0 آپدیت میشه و ورژن 1.02.1067.0 برای آپدیت نمیاد!یعنی فقط یه بار اومد اونم نمیدونم چه جوری که وسط دانلود ارور داد
دیگه هم آپدیت نمیاد
الانم که میخوام برم تو بازی وقتی که هیروم رو انتخاب میکنم و playnow رو میزنم یه صفحه باز میشه و میگه که:
ما نمیتونیم سرور مناسبی رو برای شما پیدا کنیم و بعد هم 3 تا گزینه میده که انتخاب کنم:
Try again-1
Change hero-2
Create a new hero-3
که هر سه تاش به درد نخورن .عکسها شم دارم اما نمیدونم چه جوری میشه اینجا عکس آپلود کرد.
لطفا کمککککککککک![]()
خوب بچه ها صفحه اوله سایت رو الان میتونید ببینید!
البته تو برنامه نبود ولی این امیر مگه میزاره!×!
تا همینجاش باشید تا بقیش...
***************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین خان تنبل! بابا این فلش ها چی شد؟!×
دوستانی که میخوان از ما حمایت کنند هم اینو بزارن تو امضاشون:
![]()
منظورم اين فايل هست: battlefiled heroes updater.xpi version 4.0.23.0
من اين فايل رو به علاوه ي کا بازي آنيستال کردم و بعد هم دوباره نصب کردم.اما هر وقت که ميرم تو بازي فقط بازي به ورژن 1.02.1017.0 آپديت ميشه و ورژن 1.02.1067.0 براي آپديت نمياد!يعني فقط يه بار اومد اونم نميدونم چه جوري که وسط دانلود ارور داد ديگه هم آپديت نمياد
الانم که ميخوام برم تو بازي وقتي که هيروم رو انتخاب ميکنم و playnow رو ميزنم يه صفحه باز ميشه و ميگه که:
ما نميتونيم سرور مناسبي رو براي شما پيدا کنيم و بعد هم 3 تا گزينه ميده که انتخاب کنم:
Try again-1
Change hero-2
Create a new hero-3
که هر سه تاش به درد نخورن.عکسها شم دارم اما نميدونم چه جوري ميشه اينجا عکس آپلود کرد.
لطفا کمککککککککک![]()
یکی کمک کنه واسه ما اپدیت تنیشه یعتی پیغام نمیده که اپدیت کنیم ! کسی نمیتونه فایل های مورد نیاز رو بده ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)