تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 432 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

[QUOTE=farshidshd;5323871]

سلام.

این دوتا لینک رو ببین::

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم ببین

قسمت راست سایت بخش معرفی رشته های موجود رو ببین

دوره ترمی هم 100 درصد بهتر از پودمانی . دوره ترمی مثل همین دانشگاه های دیگه هست ولی پودمانی نه فرق داره. تفاوتشون هم توی همین تاپیک قبلا چند بار توضیح دادیم.

برای کنکورش هم مثل بقیه کنکور ها باید هم دروس تخصصی هم دروس عمومی رو خوب بخونی
    در مورد فنی حرفه ای هم هرکسی نظری داره . ولی مدرکش به مدرک تحصیلی که یه رشته ی خاصی رو داری ، نمیرسه و کلا" شما برای سواد آموزی و بالا بردن سطح سواد و معلوماتت میری دانشگاه

کارگاهای فنی حرفه ای فقط کار بهت یاد میدن و کار...

سلام و ممنون!
    ببين مثلا من ميخوام رشته آي تي شرکت کنم بايد به جز عمومي چه سالي(پيش دانشگاهي يا سوم يا چه درس هايي؟) و تخصصي رشته آي تي رو بايد کدوما امتحان بدم؟
    برا رشته مهندسي کامپوتر-نرم افزار افزار چي؟
    اگر پيوسته شرکت کنم ميتونم بعد از کنکور 90 تطبيق واحد بدم اگه دولتي قبول شدم؟اصلا آي تي پيوسته داره؟
    سولل بعدي هم اينه که اگه مثلا همين کارداني آي تي رو رفتم و بعد کنکور 90 هم شرکت کردم و يه رشته بهتر قبول شدم ميتونم انصراف بدم و برم تو يه رشته ديگه(البته بازم دولتي؟)؟!
    ببخشيد!
    Last edited by hosseingrami; 27-08-2010 at 15:17.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

[QUOTE=hosseingrami;5326175]

سلام و ممنون!
    ببين مثلا من ميخوام رشته آي تي شرکت کنم بايد به جز عمومي چه سالي(پيش دانشگاهي يا سوم يا چه درس هايي؟) و تخصصي رشته آي تي رو بايد کدوما امتحان بدم؟
    اگر پيوسته شرکت کنم ميتونم بعد از کنکور 90 تطبيق واحد بدم اگه دولتي قبول شدم؟اصلا آي تي پيوسته داره؟
    سولل بعدي هم اينه که اگه مثلا همين کارداني آي تي رو رفتم و بعد کنکور 90 هم شرکت کردم و يه رشته بهتر قبول شدم ميتونم انصراف بدم و برم تو يه رشته ديگه(البته بازم دولتي؟)؟!
    ببخشيد!
    سلام داش farshidshd و ديگر سدوتان لطف کنيد جولب بدين!
    يه سوال ديگه هم بي پاسخ موند و اين که اگه يه روزي فني حرفه اي با علمي کاربردي يکي بشه و علمي کاربردي منحل بشه سر دانشجوهاش چي مياد؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام داش farshidshd و ديگر سدوتان لطف کنيد جولب بدين!
    يه سوال ديگه هم بي پاسخ موند و اين که اگه يه روزي فني حرفه اي با علمي کاربردي يکي بشه و علمي کاربردي منحل بشه سر دانشجوهاش چي مياد؟

یه همچین چیزی اتفاق نمیفته.

اگر هم بخوان اینکار رو کنن چند سال قبلش دیگه دانشجو نمیگیرن و وقتی همه ی دانشجوهاش فارغ التحصیل شدن اینکار رو میکنن.

.

4. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام و ممنون!
    ببخشيد!

سلام.

دروس آخرین مقطعی که خوندی رو باید بخونی.( همه ی کنکور ها همینطوریه )

اگه دولتی باشه میتونی تطبیق بدی.

توی دفترچه ها نوشته که چه رشته هایی پیوسته داره. آی تی هم فکر میکنم داشته باشه.

اگه مشکل خدمت نداشته باشین میتونین انصراف بدین و جای دیگه ثبت نام کنین.

موفق باشین

6. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

فرقش چیه با کارشناسی و کاردانی ؟

شهریه و این ها وضعش چه جووریه ؟؟؟

برای دیدن رشته ها سایتی هست یا نه ؟؟؟

هیچ فرقی نداره.

شهریه هم مثل دانشگاه های غیر انتفاعی هست.

همون لینکهایی که قبلا معرفی کردم یه سر بزن. رشته ها رو پیدا میکنی!!

موفق باشی

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام.

دروس آخرین مقطعی که خوندی رو باید بخونی.( همه ی کنکور ها همینطوریه )

اگه دولتی باشه میتونی تطبیق بدی.

توی دفترچه ها نوشته که چه رشته هایی پیوسته داره. آی تی هم فکر میکنم داشته باشه.

اگه مشکل خدمت نداشته باشین میتونین انصراف بدین و جای دیگه ثبت نام کنین.

موفق باشین
    سلام داش خيلي ممنون!
    منظور از اين دروس عمومي هاست يا تخصصي ها يا کلا؟من که رشته تجربي بودم و آخرين مطقعم خوب پيش دانشگاهي بوده و اونم ناقصه الان بايد چي بخونم؟اصلا نيازي به خوندن دروس آي تي هم هستۀاگه هست دقيق کدوما رو؟چون همه رو که نبايد خوند؟
    از نظر آزمون و شرايط پيوسته با ناپيوسته چه فرق هايي داره؟
    با توجه به اين که رشته خودت مهندسي نرم افزرا هست نظرت در مورد رشته آي تي چيه؟کدوم به نظرت بهتره؟چرا؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام داش خيلي ممنون!
    منظور از اين دروس عمومي هاست يا تخصصي ها يا کلا؟من که رشته تجربي بودم و آخرين مطقعم خوب پيش دانشگاهي بوده و اونم ناقصه الان بايد چي بخونم؟اصلا نيازي به خوندن دروس آي تي هم هستۀاگه هست دقيق کدوما رو؟چون همه رو که نبايد خوند؟
    با توجه به اين که رشته خودت مهندسي نرم افزرا هست نظرت در مورد رشته آي تي چيه؟کدوم به نظرت بهتره؟چرا؟
    سلام داش farshidshd قربون دستت من منتظرم هر وقت فرصت کردي اين مورد آخري رو پاسخ بدي باشه!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

کار
    سلام داش خيلي ممنون!

هم عمومی ها و هم تخصصی ها ( عمومی سال سوم و پیش دانشگاهی و تخصصی های رشته ای که میخوای کنکور بدی یعنی آی تی )

رشته های نظری بدون کاردانی میتونن برن کارشناسی ( به این میگن کارشناسی پیوسته )
    کارشناسی ناپیوسته هم همون کاردانی به کارشناسی هست. سطح سوالاتشون هم تقریبا یکی هست.( پیوسته شاید سخت تر باشه )

از نظر من نرم افزار بهتره چون هم میتونی در زمینه آی تی کار کنی هم نرم افزار هم ...

انتخاب رشته بستگی به علاقه فرد داره ...
    Last edited by farshidshd; 30-08-2010 at 14:11.

12. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

کار

هم عمومی ها و هم تخصصی ها ( عمومی سال سوم و پیش دانشگاهی و تخصصی های رشته ای که میخوای کنکور بدی یعنی آی تی )

رشته های نظری بدون کاردانی میتونن برن کارشناسی ( به این میگن کارشناسی پیوسته )
    کارشناسی ناپیوسته هم همون کاردانی به کارشناسی هست. سطح سوالاتشون هم تقریبا یکی هست.( پیوسته شاید سخت تر باشه )

از نظر من نرم افزار بهتره چون هم میتونی در زمینه آی تی کار کنی هم نرم افزار هم ...

انتخاب رشته بستگی به علاقه فرد داره ...
    سلام داش فرشيد و بازم ممنون!
    ببخشيد اگه خواسته باشم رشته آي تي در دانشگاه علمي کاربردي قبول بشم(ثبت نام وآزمونش رو بدم) بازم بايد اينا رو بخونم؟چه کارداني و چه کارشناسي پيوسته؟
    کلا دروسي که بايد بخونم ميشه بگيد دقيق و گويا باشه چون من بايد از همين الان بگردم و يداشون کنم و بخونم!
    Last edited by hosseingrami; 01-09-2010 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام داش فرشيد و بازم ممنون!
    ببخشيد اگه خواسته باشم رشته آي تي در دانشگاه علمي کاربردي قبول بشم(ثبت نام وآزمونش رو بدم) بازم بايد اينا رو بخونم؟چه کارداني و چه کارشناسي پيوسته؟
    کلا دروسي که بايد بخونم ميشه بگيد دقيق و گويا باشه چون من بايد از همين الان بگردم و يداشون کنم و بخونم!
    سلام داش فرشيد لطف کن سريع تر جواب بده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •