تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 173 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

rep رو به بدبختی رسوندم به 940 ولی چه فایده ! الان لول 48 ام البته نمیدونم آیتما rank II برای چه لولی هستن ولی حدس میزنم لول 40 باشه .
    هادی یه ست لباس special باحال برای cleric میتونی از فروم برام پیدا کنی ؟ میخوام پولامو سیو کنم بخرم
    رنک 2 نمیدونم برای چه لولی هست.
    ست لباس برای چه لولی میخوای؟
    به نظر من نمی ارزه الان لباس خفن بخری چون الان سریع لول آپ میشی و لباس دیگه به دردت نمیخوره.
    من که فعلا با آیتمای معمولی لول آپ میکنم.از لول 60 به بعد دیگه آیتمای خفن میخرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون موقع که پی ام دادی داشتم رو مخ دو نفر کار میکردم.جفتشون آمریکایی هستن.نمیدونم چرا اددشون نکردم.حیف شد.
    از embrace ها هم دیگه عکس نذاشتم سانسورشون کردم.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لباسای special که خاصیتی ندارن . فرق نمیکنه لول چند باشی ! اکثرا هم لول 40 به بالا چیزای خوشکلی داره

اون موقع که پی ام دادی داشتم رو مخ دو نفر کار میکردم.جفتشون آمریکایی هستن.نمیدونم چرا اددشون نکردم.حیف شد.
    lol عجب چیزایی رو هم تور کردی یکی رو میفرستادی سمت من
    من بدبخت حیف که خجالتی ام وگرنه اینقدر که با ملت رفتم bh منو add کردن هی میچسبونن یکی دو نفر هم از گیلد گیر دادن
    البته هر چی به پست من میخوره teenage تو چطور ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لباسای special که خاصیتی ندارن . فرق نمیکنه لول چند باشی ! اکثرا هم لول 40 به بالا چیزای خوشکلی داره
    آها من فکر کردم gear رو میگی.بابا تو دیگه خیلی مایه داری.من فعلا برای خوشگلی پول خرج نمیکنم.این لباسا چیزی هم اضافه میکنن؟

lol عجب چیزایی رو هم تور کردی یکی رو میفرستادی سمت من
    من بدبخت حیف که خجالتی ام وگرنه اینقدر که با ملت رفتم bh منو add کردن هی میچسبونن یکی دو نفر هم از گیلد گیر دادن
    البته هر چی به پست من میخوره teenage تو چطور ؟
    اینا یکیشون 22 سالش بود یکیشون 18.
    آره تینیج هم زیاد به تورم خورده.17 - 15 - 14 ولی بعدش که یارو سنش رو گفته سریع گذاشتمش زمین گفتم تو هنوز به سن قانونی نرسیدی برو وقتی بزرگ شدی بیا.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

هادی جان تو goldceo
    1میل پول میشه حدود 10 هزار تومن
    خوب یک میلیون پول تو بازی چقدره چه چیزایی میشه باهاش خرید ؟
    راستی embrace به چه دردی میخوره واسه چی گذاشت تو بازی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این لباسا چیزی هم اضافه میکنن؟
    نه . آخه با یکی دوست شدم گفت تو چرا لباس special نداری گفتم من اگه پول داشتم میرفتم بال میخردیم بعد اگه موند لباس .
    رو همین حساب دید فقیرم ازم جدا شد

آره تینیج هم زیاد به تورم خورده.17 - 15 - 14 ولی بعدش که یارو سنش رو گفته سریع گذاشتمش زمین گفتم تو هنوز به سن قانونی نرسیدی برو وقتی بزرگ شدی بیا.
    عجب
    چند روز پیش بود واسه یه دختره یه کوئست زدم هی خودشو چسبوند آخر embrace رو زد
    خیلی پررو بود آیدی msn رو هم داد گفت بیا اینجا نمیشه درست حرف زد بعد گفت من برم مامانم صدام میکنه ! گفتم چند سالته گفت 14 اسمش تو بازی kuryu بود فکر کنم . تو یا خیلی حرفه ای هستی یا لاکی لوکی

هر گلد = یک دلار || هر گلد = 400.000 گلدکوین (پول رایج بازی)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادی جان تو goldceo
    خوب یک میلیون پول تو بازی چقدره چه چیزایی میشه باهاش خرید ؟
    راستی embrace به چه دردی میخوره واسه چی گذاشت تو بازی؟
    اینم تقریبل مثل شایا هستش.با یک میلیون شاید بشه یه اسلحه legendary برای لول 50 به بالا خرید.یا یه آرمور خوب.اینجا هم قیمتها نجومیه.ولی خوب خوبیش اینه که میشه اسلحه و آرمور رو ساخت.فقط باید بگردی متریالش رو گیر بیاری.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خوب سلام علیکم!
    بعد از یه قرن و نصفی اومدم یه سری بزنم!
    اینجور که شنیدم لول 48 شدی ممد! (علی )
    برو ببین تو این لول 50 چیه که میگن تازه بازی بعد از لول 50 حال میده!

...

ای بابا چه شانس بدی دارم
    صبح میخواستم برم کوئست cs و bh رو بزنم سرور راه نمیداد فکر میکردم بخوان آپگرید کنن ولی نه اینقدر ! 327 مگابایت !
    امروز هم 100K exp پرید .
    دهه! ما بازم 327 مگ باید دان کنیم! من نمیدونم اینا چرا اینقدر آپدیت میدن بیرون!
    مگه آنتی ویروسه ! از اون بدتر حجم آپدیتاشه !
    rep رو به بدبختی رسوندم به 940 ولی چه فایده ! الان لول 48 ام البته نمیدونم آیتما rank II برای چه لولی هستن ولی حدس میزنم لول 40 باشه .
    هادی یه ست لباس special باحال برای cleric میتونی از فروم برام پیدا کنی ؟ میخوام پولامو سیو کنم بخرم
    راستی این Rep به چه دردی میخوره؟ این ست لباسا واسه چه لولاییه؟ و مهمتر از همه قضیه رنک چیه؟!
    تازه این قیمتای خرید و فروش هم اگه شد میام تو بازی ازتون میپرسم یا همینجا بگید...
    آیتمایه بدرد بخور واسه فروش هم همینطور.
    هادی جان تو 18 ساله به چه دردت میخوره! برو با همسن خودت بچت!
    آیدیش چیه اونوقت؟ برم باهاش یکم بحث کنم! نترس بهش نمیگم این زوبین (هادی) گ*یه!
    نه . آخه با یکی دوست شدم گفت تو چرا لباس special نداری گفتم من اگه پول داشتم میرفتم بال میخردیم بعد اگه موند لباس .
    رو همین حساب دید فقیرم ازم جدا شد
    همه اینایی که لباس اسپشل دارن یه کاراکتر لول 60-80 دارن یه پرمیومین یا مثل همین کاظم و علی (اونیکی علی : دی) خودمونن!
    خیلی پررو بود آیدی msn رو هم داد گفت بیا اینجا نمیشه درست حرف زد بعد گفت من برم مامانم صدام میکنه ! گفتم چند سالته گفت 14 اسمش تو بازی kuryu بود فکر کنم . تو یا خیلی حرفه ای هستی یا لاکی لوکی
    هادی کلا خاصیت مغناطیسی داره عینهو آهن ربا!
    مثل من و تو با هرکی میچته تینیج در نمیاد!
    ازون بدتر من با هرکی میچتم 25-28 سالشه! یعنی 7-10 سال از من بزرگتر! (البته منظورم F بود نه M : دی)
    Last edited by I3 E L O \/ E D; 04-09-2009 at 22:02.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایول علیرضا چه عجب یه سری به ما زدی
    اگه خدا بخواد تا دو روز دیگه 50 میشم . منم تازه از تو میشنوم میگی بازی بعد لول 50 تازه حال میده ! البته همینطور هم بنظر میرسه که باشه .

راستی این Rep به چه دردی میخوره؟ این ست لباسا واسه چه لولاییه؟ و مهمتر از همه قضیه رنک چیه؟!
    تازه این قیمتای خرید و فروش هم اگه شد میام تو بازی ازتون میپرسم یا همینجا بگید...
    آیتمایه بدرد بخور واسه فروش هم همینطور.
    reputation کلا همون اعتبار و شهرت هستش . WOW که بازی میکنی rep هر منطقه ای رو که جمع میکنی یه سری آیتم (gear-clothe-profession ,...) و کوئست که فقط تو همون منطقه پیدا میشه برات باز میشه .
    حالا تو این بازی تا اینجاش که من دیدم rep یه سری کوئست باز میکنه که آیتم میدن اسم کوئست ها هم Rank I,II,II هستش . آیتمایی که این کوئست های میدن خفن ترین ست اون لول هستش که نه تو بوتیک وجود داره و نه میشه ساخت و فقط با rep میشه گرفت . هادی و من ست لول 30 رو داشتیم . من که تا لول 42 از همینا استفاده میکردم یعنی لباسای لول 42 هم به پا اینا نمیرسیدن ببین چی بودن دیگه و

همه اینایی که لباس اسپشل دارن یه کاراکتر لول 60-80 دارن یه پرمیومین یا مثل همین کاظم و علی (اونیکی علی : دی) خودمونن!
    نه بابا ! از هادی بپرس میدونه یا خودت بیا ببین . طرف لول 20 یا 30 لباس پوشیده فکر میکنی لول 80 ه !
    لول 20 با مونت اژدها از کنارت رد میشه میگی حتما طرف لول 70 به بالا بوده . همه چیز به پول بتگی داره .

هادی کلا خاصیت مغناطیسی داره عینهو آهن ربا!
    مثل من و تو با هرکی میچته تینیج در نمیاد!
    من که آدم خجالتی هستم یکی میاد embrace میزنه انگار زمین دهن وا کرده من میخوام برم توش
    هادی رو نمیدونم چطوریه همیشه یا خوشکلا میپره . باید یه دوره بریم پیشش آموزش ببینیم .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره تازه یه بار یارو مادر بزرگ دراومد.45 سالش بود.
    البته خودش embrace داد.حدس میزدم یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه که طرف خودش embrace داده.بعد که سنش رو پرسیدم فقط فرار کردم.پشت سرم رو هم نگاه نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •